CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cu sau fara certificat de casatorie ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 11:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cristina a scris:
roxanica-mamica a scris:
a fost nimic mai mult decat o gluma ! !

Pai chiar ca o GLUMA a fost TOT SUBIECTUL

nu inteleg mey Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lasa ca iti dai tu seama ,ca esti fata desteapta Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sper ca te-ai referit la faptul ca s-a discutat pe un ton glumetz . sincer ! Mr. Green
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si uite-asa invelea marmota ciocolata-n staniol !!!
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 11:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lipsesc si eu un pic si gata! ce-i asta? Eeeee!
Reept: uite ce poate face un certificat de casatori din niste oameni.
Sus
diana_sim
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai, dar terminati odata!!! Mi se pare ca pana la un moment dat a fost totul ok, cuiva i s-a parut ca nu si a incercat sa incheie prietensete discutia, apoi s-au facut niste glumite care n-au fost intelese si s-a ajuns la ceva de genul...discutie despre nimic, dar eu spun ultimul cuvant! despre ce se vorbeste de doua pagini incoace? Nu vi se pare totul un nonsens? Nimeni n-a suparat pe nimeni, dar toata lumea isi cere scuze. ceva de genul asta!!!!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oricum , de votat nu prea ati votat, ca votai eu acum si sunt prea putine voturi pentru cate suntem aici...

eu ca si alti cativa, am votat pentru ultimul punct, adica fara certificat, cu certificat, tot una e, daca stam impreuna si ne intelegem bine si recunoaste copilul, nu?

daca ma intrebati inainte de casatorie, adica acum, ... x Shocked ani, poate ca nu raspundeam asa... mai mult ca sigur! Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Moaaaaaaaaaamaaaaaaa!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Moaaaaaaaaaamaaaaaaa!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai pa pa ( la subiectul asta) ca oricum a fost scris degreaba (parerea mea- care este Wink )
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Moaaaaaaaaaamaaaaaaa!

pentru cine?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dani, nu pentru tine! Razz

Pentru cine... trebuie
Laughing Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cristina a scris:
Hai pa pa ( la subiectul asta) ca oricum a fost scris degreaba (parerea mea- care este Wink )

o fi fost degeaba pt unii . pt altii insa nu ! Wink
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca lumea e pusa pe harta aici ,in fine ... daca nu te bagi iti este mai bine , Roxule normal ca pentru cel care a pus subiectul si pentru cei care au scris intens la el ,este foarte important , insa sunt cazuri si cazuri ,decizi si decizi, eu am spun s-a scris mult si inutil ,s-a ajuns de la un subiect la 1000 si fara nici un rezultat !

GATA AM TERMINAT Exclamation Exclamation Exclamation
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sincer, am citit tot ce ati scris, si nu inteleg care e baiul, adica de ce nu votam si de ce nu ne scriem parerea fiecare cum o are... Surprised

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pentru ca asa suntem noi femeile , o luam pe aratura cu tastatura ( cum spunea webmaster-ul ) si de la una ajungem la cu totul altceva . Ideea e ca discutam liber , deschis si fara ingradiri . Chiar va rog sa imi aratati un subiect pe aici care a pastrat intact firul subiectului sau subiectul firului ( cum e Lumi cu chestia asta ? Laughing ) de discutii .
A ! Si inca ceva ! Votati , oameni buni , ca nu iese numaratoarea ! Laughing Laughing Laughing si s-a mai terminat si campania electorala pe deasupra ! Wink Laughing
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxutza, m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca e mai bine asa: pe siretul firului!

Sau o fi pe firul siretului??????

Laughing Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tzatzo , mor ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ps - sa fie siret sau shiret ? Laughing
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu n-am votat fiindca nici unul din raspunsuri nu reprezinta exact ceea ce simt eu cu referire la subiectul asta. As vota nu, adica nu as putea sa ma hotarasc ,gandind la rece, vreau sa fac un copil, chiar daca nu sunt casatorita. Dar prin nu , n-as vrea sa se inteleaga ca daca s-ar fi intamplat sa fiu insarcinata fara sa fiu casatorita, n-as fi pastrat copilul doar din cauza lipsei unui certificat de casatorie
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Indubitabil...

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 5 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum