| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 21 06 2004, 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cumatra, cu asta m-ai spart indubitabil la bocanc  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 21 06 2004, 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si-avea un picior... foarte usor.... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 12 12 2005, 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca nu am fi casatoriti eu nu as face un copil...Asta e punctul meu de vedere..fiecare face ce crede.. |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Lun 12 12 2005, 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta si am ramas cu niste semne de intrebare...Sa imi spuna si mie, fratilor, cineva, ce e cu Cristina asta, ca am mai citit si prin alte parti ca nu era cine pretindea etc....si vreau si eu sa stiu, ca sunt curioasa!!
Si marea mea intrebare (cam ce am retinut eu din subiectul asta ), Rox, cum ai fost de multe ori miresica-papusica? Intreb, pentru ca te-am admirat de n ori in poze si arati ATAT DE BINE , incat incep sa cred ca esti manechin sau ceva, de zici ca ai si fost miresica de multe ori....Nu te supara ca intreb, ok? Dar la cum arati de bine.....normal ca se intreaba omu'!! _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Lun 12 12 2005, 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z a scris: | | Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta |
spre rusinea mea subscriu celor spuse de Raluca .... Nici eu n-am citit pana acum acest subiect, desi mi se pare chiar interesant.
Vorba cuiva care a mai scris la acest subiect, daca m-ati fi intrebat acum cativa ani as fi spus fara sa ezit ca n-as face un copil fara sa fiu casatorita, respectiv daca s-a intamplat sa raman insarcinata inainte de casatorie sa ne casatorim imediat dupa aflarea vestii. Acum insa lucrurile stau altfel. Sunt casatorita de 5 ani, am mai fost inainte casatorita un an (inainte cu cativa ani de cea de-a doua casatorie) si am ajuns la concluzia ca acel certificat de casatorie nu face nimic bun, ba dimpotriva, mai mult strica. Atata timp cat exista dragoste si intelegere certificatul este inutil. Este util doar pentru impartirea bunurilor in caz de divort si pentru a-i da oarecum o mai mare siguranta "masculului" ca "te are la mana" De ce sa nu recunosc ca este valabil si invers .... Am observat ca multi barbati se schimba dupa obtinerea acestui certificat. Din pacate multi se schimba in rau nu in bine. Si atunci stau si ma gandesc, nu mai bine fara certificat? atunci amandoi poate ar avea mai multa grija unul de celalalt pentru ca nu cumva sa-si puna, careva dintre ei, palma in .... si sa plece? Pentru ca avand certificatul de casatorie te gandesti de mai multe ori daca faci pasul sau nu, pe de o parte si din cauza stresului si problemelor ce pot apare in urma unui divort. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 13 12 2005, 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu as fi facut un copil din flori numa pt faptul ca sunt o prea convinsa familista.... Poate si de aceea m-am grabit sa ma marit, dupa parerea unora, dar imi doream intens o familie a mea, si am crezut si cred ca am gasit si persoana potrivita... Din fericire pe mine m-a ajutat Dumnezeu sa intemeiez intai o familie si abia apoi sa raman cu burtica ...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 13 12 2005, 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z a scris: | Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta si am ramas cu niste semne de intrebare...Sa imi spuna si mie, fratilor, cineva, ce e cu Cristina asta, ca am mai citit si prin alte parti ca nu era cine pretindea etc....si vreau si eu sa stiu, ca sunt curioasa!!  |
Subiectul "Cristina" este unul destul de vechi si fiind foarte controversat, e mai bine sa-l lasam asa cum este, dat uitarii. Ca sa lamuresc pe scurt, a fost o persoana care a facut o greseala pe care o regreta atat ea, cat si noi ceilalti, asumandu-si o identitate falsa (poze de familie care nu-i apartineau) si construindu-si o poveste de viata tot falsa. Acest episod este bine sa ramana dat uitarii, dar din el sa retinem doar ca trebuie sa pastram rezerve fata de diverse persoane care mai circula pe net si sa nu fim atat de deschise pana nu ne lamurim cat de cat, ca merita sa dam informatii si poze personale. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mar 13 12 2005, 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu stu ce sa zic... ...poate is prea copila sau poate doar am fost crescuta mai "catolic",dar la momentul actual mi se pare ca...uff...cum sa ma exprim cel mai bine...as insista cred sa fiu casatorita cand ar veni bebele...poate este de vina si faptul ca ai meu au divortzat cand eu eram tare mica,nu stiu dar consider ca pt bebishorul meu oricum as vrea ce e mai bine,si asta la mine implica sa aibe si o anumita stabilitate emotzionala...poate gresesc nu stiu...oricum visez la clipa cand voi deveni miresutza si mamicutza ...sa nu va zic ca azi-noapte m-am visat mireasa...nu stiu cat e de bine sau nu,dar a fost un vis tare frumos  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 13 12 2005, 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm...pe de alta parte.... ma gandesc ca daca am fi de multa multa vreme impreuna,eu stiu ani bunicei...poate as face un compromis...i dont know...am invatzat cu vremea ca..."sa nu zici niciodata niciodata"...deci...i really don't know anymore...  |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mar 13 12 2005, 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerile vor fii tot timpul pro si contra,important este sa faci ceea ce simti tu si sa nu te intereseze parerea celorlalti pt ca nimeni nu vine sa te intrebe daca tie bine,daca ai ce manca,daca si iar daca....Eu am facut copil casatorita fiind,dar asta nu a fost o garantie a fericirii. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 21 12 2005, 2:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu abia acum citesc acest subiect care e chiar foarte interesant. Dupa parerea mea certificatul e doar o hartie buna, vorba cuiva de pe aici, pentru credite si chestii de-astea.
Copilul (crescut sau nu de ambii parinti) nu are nici o legatura.
Chestia cu numele cred ca devine o problema pentru copil abia pe la 6-7 ani si cred ca atunci i se poate explica si de ce mami si tati nu sunt casatoriti (ca alti parinti). Monica are acum 3 ani si niciodata n-a intrebat nimic de numele de familie si nici nu cred ca si-l stie sau ca stie la ce foloseste.
Acuma noi am facut-o "ca lumea" adica intai la primarie si bb peste vreo 3 ani, dar, sincer, evenimentele mi se par fara legatura intre ele. Oricum ceva trebuia sa fi ca "ne-lumea" asa ca am facut casatoria religioasa impreuna cu botezul (planurile erau altele dar asa s-a nimerit). Si mami a fost mireasa in pantaloni, asa cum si-a dorit dintotdeauna . Ce e drept cand eram tanara si ma gandeam cum o sa fie cand m-oi marita nici prin cap nu-mi trecea ca bebe o sa planga la domnisoara de onoare in brate
Oricum, indiferent daca exista certificat sau nu, principalul e sa te simti bine in pielea ta. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 04 01 2006, 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
bravo Sorana!!!! apropo am mai participat si eu la o casatorie cu botez si de mai multe ori chiar la casatorie foarte apropiata de termenul de nastere pentru ca asa s-a nimerit ce sa-i faci daca barza uneori nu intreaba dc sa vina sau nu
apropo cum fu sa fi mireasa in pantaloni,eu am o prietena care nui deloc cu rochii si fuste si eu mai stiu si a zis ca nici gandu nul suporta ca va trebui la vremea respectiva sasi ia rochie...ea vrea pantaloni!!!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|