CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cu sau fara certificat de casatorie ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cumatra, cu asta m-ai spart indubitabil la bocanc Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si-avea un picior... foarte usor.... Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu am fi casatoriti eu nu as face un copil...Asta e punctul meu de vedere..fiecare face ce crede..
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 11:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta Embarassed si am ramas cu niste semne de intrebare...Sa imi spuna si mie, fratilor, cineva, ce e cu Cristina asta, ca am mai citit si prin alte parti ca nu era cine pretindea etc....si vreau si eu sa stiu, ca sunt curioasa!! Embarassed
Si marea mea intrebare (cam ce am retinut eu din subiectul asta Embarassed Laughing ), Rox, cum ai fost de multe ori miresica-papusica? Intreb, pentru ca te-am admirat de n ori in poze si arati ATAT DE BINE Very Happy Very Happy , incat incep sa cred ca esti manechin sau ceva, de zici ca ai si fost miresica de multe ori....Nu te supara ca intreb, ok? Dar la cum arati de bine.....normal ca se intreaba omu'!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 11:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raluca_Z a scris:
Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta

spre rusinea mea subscriu celor spuse de Raluca .... Nici eu n-am citit pana acum acest subiect, desi mi se pare chiar interesant.
Vorba cuiva care a mai scris la acest subiect, daca m-ati fi intrebat acum cativa ani as fi spus fara sa ezit ca n-as face un copil fara sa fiu casatorita, respectiv daca s-a intamplat sa raman insarcinata inainte de casatorie sa ne casatorim imediat dupa aflarea vestii. Acum insa lucrurile stau altfel. Sunt casatorita de 5 ani, am mai fost inainte casatorita un an (inainte cu cativa ani de cea de-a doua casatorie) si am ajuns la concluzia ca acel certificat de casatorie nu face nimic bun, ba dimpotriva, mai mult strica. Atata timp cat exista dragoste si intelegere certificatul este inutil. Este util doar pentru impartirea bunurilor in caz de divort si pentru a-i da oarecum o mai mare siguranta "masculului" ca "te are la mana" Laughing Laughing De ce sa nu recunosc ca este valabil si invers .... Am observat ca multi barbati se schimba dupa obtinerea acestui certificat. Din pacate multi se schimba in rau nu in bine. Si atunci stau si ma gandesc, nu mai bine fara certificat? atunci amandoi poate ar avea mai multa grija unul de celalalt pentru ca nu cumva sa-si puna, careva dintre ei, palma in .... si sa plece? Pentru ca avand certificatul de casatorie te gandesti de mai multe ori daca faci pasul sau nu, pe de o parte si din cauza stresului si problemelor ce pot apare in urma unui divort.
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu as fi facut un copil din flori numa pt faptul ca sunt o prea convinsa familista.... Poate si de aceea m-am grabit sa ma marit, dupa parerea unora, dar imi doream intens o familie a mea, si am crezut si cred ca am gasit si persoana potrivita... Wink Din fericire pe mine m-a ajutat Dumnezeu sa intemeiez intai o familie si abia apoi sa raman cu burtica gravida ... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raluca_Z a scris:
Fetelor, citii si eu abia acum subiectul asta Embarassed si am ramas cu niste semne de intrebare...Sa imi spuna si mie, fratilor, cineva, ce e cu Cristina asta, ca am mai citit si prin alte parti ca nu era cine pretindea etc....si vreau si eu sa stiu, ca sunt curioasa!! Embarassed

Subiectul "Cristina" este unul destul de vechi si fiind foarte controversat, e mai bine sa-l lasam asa cum este, dat uitarii. Ca sa lamuresc pe scurt, a fost o persoana care a facut o greseala pe care o regreta atat ea, cat si noi ceilalti, asumandu-si o identitate falsa (poze de familie care nu-i apartineau) si construindu-si o poveste de viata tot falsa. Acest episod este bine sa ramana dat uitarii, dar din el sa retinem doar ca trebuie sa pastram rezerve fata de diverse persoane care mai circula pe net si sa nu fim atat de deschise pana nu ne lamurim cat de cat, ca merita sa dam informatii si poze personale.

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer nu stu ce sa zic... Shocked Shocked ...poate is prea copila sau poate doar am fost crescuta mai "catolic",dar la momentul actual mi se pare ca...uff...cum sa ma exprim cel mai bine...as insista cred sa fiu casatorita cand ar veni bebele...poate este de vina si faptul ca ai meu au divortzat cand eu eram tare mica,nu stiu Sad dar consider ca pt bebishorul meu oricum as vrea ce e mai bine,si asta la mine implica sa aibe si o anumita stabilitate emotzionala...poate gresesc nu stiu...oricum visez la clipa cand voi deveni miresutza si mamicutza Embarassed ...sa nu va zic ca azi-noapte m-am visat mireasa...nu stiu cat e de bine sau nu,dar a fost un vis tare frumos Wink
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hm...pe de alta parte.... Rolling Eyes ma gandesc ca daca am fi de multa multa vreme impreuna,eu stiu ani bunicei...poate as face un compromis...i dont know...am invatzat cu vremea ca..."sa nu zici niciodata niciodata"...deci...i really don't know anymore... Embarassed Laughing
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerile vor fii tot timpul pro si contra,important este sa faci ceea ce simti tu si sa nu te intereseze parerea celorlalti pt ca nimeni nu vine sa te intrebe daca tie bine,daca ai ce manca,daca si iar daca....Eu am facut copil casatorita fiind,dar asta nu a fost o garantie a fericirii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 21 12 2005, 2:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu abia acum citesc acest subiect Embarassed care e chiar foarte interesant. Dupa parerea mea certificatul e doar o hartie buna, vorba cuiva de pe aici, pentru credite si chestii de-astea.
Copilul (crescut sau nu de ambii parinti) nu are nici o legatura.
Chestia cu numele cred ca devine o problema pentru copil abia pe la 6-7 ani si cred ca atunci i se poate explica si de ce mami si tati nu sunt casatoriti (ca alti parinti). Monica are acum 3 ani si niciodata n-a intrebat nimic de numele de familie si nici nu cred ca si-l stie Embarassed sau ca stie la ce foloseste.
Acuma noi am facut-o "ca lumea" adica intai la primarie si bb peste vreo 3 ani, dar, sincer, evenimentele mi se par fara legatura intre ele. Oricum ceva trebuia sa fi ca "ne-lumea" asa ca am facut casatoria religioasa impreuna cu botezul Laughing (planurile erau altele dar asa s-a nimerit). Si mami a fost mireasa in pantaloni, asa cum si-a dorit dintotdeauna Laughing . Ce e drept cand eram tanara si ma gandeam cum o sa fie cand m-oi marita nici prin cap nu-mi trecea ca bebe o sa planga la domnisoara de onoare in brate Laughing
Oricum, indiferent daca exista certificat sau nu, principalul e sa te simti bine in pielea ta.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bravo Sorana!!!! Laughing Laughing Laughing apropo am mai participat si eu la o casatorie cu botez si de mai multe ori chiar la casatorie foarte apropiata de termenul de nastere Wink pentru ca asa s-a nimerit ce sa-i faci daca barza uneori nu intreaba dc sa vina sau nu Wink Laughing Laughing Laughing
apropo cum fu sa fi mireasa in pantaloni,eu am o prietena care nui deloc cu rochii si fuste si eu mai stiu si a zis ca nici gandu nul suporta ca va trebui la vremea respectiva sasi ia rochie...ea vrea pantaloni!!! Laughing Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum