CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cat????
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

inseamna ca eu la capitolul asta sunt ea mai nefericita.nu am casa mea.dar cand vin mai nene musafiri aici cel putin se sta O SAPTAMANA.CEL PUTIN.se poate ajunge fara gluma si la 3 luni.si chiar daca nu e casa mea ma streseaza pt ca musafiru trebe servit.oricat ar sta.asa ca pot sa am si munca lui hercule de facut tre sa am grija si de musafir. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad de aia vreau CASA MEAAAAAAAAAA.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa Elena, ca acum e bine Very Happy De musafiri se ocupa si ceilalti din casa. Ce te faci cand te muti la casa ta si iti vin rudele in vizita?! Ca o sa vina soacra, cumnata, etc. si ele vor fi musafiri, trebuind sa stai singura dupa ele.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 12:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihi pai am uitat sa ma exprim ca vreau CASA MEA intr-o tara diferita de Sudan. Laughing Laughing Laughing Laughing ca sa scap si de ei. Laughing Laughing Laughing or fi ei de treaba dar parca tot vreau sa ma pot duce in chilotei la dus. Embarassed Embarassed pai nu?si sa poa sa tipe si bebe la mine dupa ce ii dau sirop fara sa vina cineva instataneu in camera mea sa vada "ce areeeeeeeeeee?????????????
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 12:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o doamne da de ce a venit de atatea ori???? Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes scuzeeeeeeeeeee
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 12:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stai linistita Elena din cauza conexiunii proaste a netului uneori se intampla...

in ceea ce priveste musafirii...hmmmmm...tinand cont ca am musafiri de vreo 2-3 saptamani...dar imi sutn dragi ca-s prieteni d-ai mei tzucui,ce nu i-am vazut de aproape 1 an,si cand ma gandesc ca in urma cu un an juma si eu am stat chiar vreo luna sau doua la ei...sunt niste scumpi...dar intr-adevar si mie imi place sa-i rasfat cu bunataturi si incepe sa se simta la buzunar Laughing Laughing Laughing dar sunt niste scumpi si chiar ne certam cine sa plateasca...ei nu vreau sai las pe ei ei nu vor sa ma lase pe mine si tot asa...dar daca as avea eu bani multi multi multi.......... Rolling Eyes
cat despre familie...mi tare dor de ei,mor de dorul lor dar stiu ca mai mutl decat cateva zile iese cu scantei Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai da, exista feluri si....feluri de musafir, unii care ne cam enerveaza iar unii ne fac chiar placere dar stiti cum se zice: "de musafiri te bucuri de doua ori:o data cind vin si o data cind pleaca".
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu azi am avut musafiri...verisorul meu si unchiul meu.

Au stat muuult prea putin Laughing Serios, au stat un sfert de ora si au plecat. Mentionez ca sunt din alt oras, si ne vedem rar. Cred ca e prima data cand am vrut ca musafirii sa mai stea macar pe atat. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ador sa am musafiri... e adevarat ca ma si obosesc, dar depinde de musafir, nu?... si apoi in genere musafirii nostrii nu s-au asteptat sa-i sustinem cu toata mancarea sau alte cele, asa ca ne-am descurcat... dar daca sar calul nu vad de ce sa nu le spui verde in fata, nu?

Eu sunt genul care ma zbat pana in panzele albe sa le ofer tot ce se poate si pun mult suflet, dar implic si musafirul in gatit, sau alte alea... nu vi se pare normal? Eu cred ca daca stai pe capul omului tre sa te oferi si nu sa astepti sa se traga de tine. Noroc ca pretenii nostri, care au stat pe la noi sunt simtiti din fire.. Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 23 03 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa musafiri mai zic si eu...
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 23 03 2006, 12:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihi da mai fetelor ca si eu daca as e=avea musafiri colege, prietene ar fi altceva.da nu niste ghionoaie d-alea are vor sa stie "da cum a dat hisham tocmai peste tine"da de ce nu vrei sa te faci sudaneza( a se citi sa am afum).pe astea mama doamn ce le-as plesni Laughing Laughing Laughing
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 24 03 2006, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Elenutzo Laughing Laughing Laughing

eu am niste musafiri minunati,dragii de ei...miercuri am avut in vizita scurta de control ashe administratorul de la camin,asa ca m-am grabit eu marti sa merg acas la curatenie...cand am ajuns pe la 5 acas,ai mei aproape ca terminasera cu curatzenia Laughing Laughing Laughing Laughing dragii de ei!deh,eu am musafiri de milioane...saptamana asta au facut curatenie,saptamana trecuta m-au asteptat cu ciorbitza a la Romania de la lucru Wink nu ma mai invidiati! Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 25 03 2006, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing acusi o sa fim si noi musafiri..sa vedem cat si cum o sa ne suporte ca noi i-am tratat bine pe toti Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 28 06 2007, 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In aprilie am avut musafiri pentru o saptamana jumate dar am rezistat chiar foarte bine,asta pentru ca erau din familie,neamuri.Deci,da,conteaza foarte mult ce fel de musafiri ai!Cu altii nu rezist multe zile!
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mie 04 07 2007, 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bunica mea spune ca sunt musafiri de o maslina si musafiri de 2 masline! Laughing Noua ne-au venit cei mei buni prieteni(2 masline) din tara si au stat la noi 3 saptm.Cei drept in casa nu am stat f multe zile, ptr ca am colindat.Noi eram obisnuiti sa stam weekend de weekend impreuna, mai ales iarna, cand nu prea ai unde sa iesi.Musafiri aici mai greu, dar in tara, in casa era ca in gara de nord, ptr ca majoritatea prietenilor, inclusiv fratele sotului si soacra, stateam in acelasi bloc sau la 5 min distanta de blocul nostru.Sincer n-am avut parte pana acum de musafiri simandicosi sau cei din acea categorie" din obligatie".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum