| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 25 09 2008, 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Esti bestiala, Laura!
De altfel, nici nu ma asteptam la alt tip de raspuns de la tine.
La noi cam sambata se face curatenie (adica eu, vreo 3 ore de smotru).
Nu calc aproape niciodata rufe - actiune mancatoare de timp.
Mancare - poate o data pe saptamana (ciorbe si alte chestii de mancat cam 3 zile).
Jucariile - se poate inchide camera copilului sa nu se vada nimic daca vin musafiri.
Si, in fond, casa mea nu e pentru musafiri, e pentru mine. Daca am timp fac treburi casnice, daca nu am timp sau chef le las asa o vreme. Singura treaba absolut obligatorie e spalatul si curatenia in baie si bucatarie.
Ma trezesc in fiecare zi la ora 7, ma culc la 23, am 2 servicii, alerg cat e ziulica de lunga.  |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 26 09 2008, 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Somnorici, m-ai impresionat.
Si totusi, cum reusesti sa dormi la 11 cand ai 2 servicii si copilas si familie si casa...esti de admirat.
Chiar vroiam si eu sa imi mai gasesc un servici dar inca nu am reusit . Poti sa ne impartasesti secretul? _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 26 09 2008, 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am ajuns sa spal rufele dimineata... ma obsedeaza chestia asta! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 26 09 2008, 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| kasyro a scris: | Bravo Somnorici, m-ai impresionat.
Si totusi, cum reusesti sa dormi la 11 cand ai 2 servicii si copilas si familie si casa...esti de admirat.
Chiar vroiam si eu sa imi mai gasesc un servici dar inca nu am reusit . Poti sa ne impartasesti secretul? |
cred ca cel mai simplu e sa nu mai fim obsedati de curatenia din casa si sa antrenam toata familia la curatenie.
nici eu nu mai calc rufe, decit cele absolut necesare. economisesc timp pe care-l folosesc altfel. si de multe ori puneam masina de spalat seara, cu albituri si dimineata la intindeam. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 26 09 2008, 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Doamenlor, va rog...sunt sigura ca nu se rezuma totul la spalatul si calcatul rufelor :) sunt sigura ca exista si ceva mai interesant de zis in afara rufelor desi va inteleg perfect (rufele sunt un factor de stres la un moment dat). Si nu este cazul sa ascundeti bageta magica care va ajuta sa impacati pe toata lumea in acelasi moment  _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 26 09 2008, 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, ai dreptate...mai este si spalatul vaselor. Cum de l-am uitat?! Eu stiu....  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Vin 26 09 2008, 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marele secret al meu e... ca nu ma stresez mai mult decat e cazul.
Brusc mi-am adus aminte de ce a facut omu' meu aseara: a luat un burete, l-a umezit si i-a dat marea sarcina lui Matei de a sterge praful la el in camera (are 4 ani). Peste vreo jumatate de ora a intrat mandru la noi in camera ca a sters praful, chiar si oglinda!
Ca intrebai despre ordinea in jucarii: La noi in casa jucariile se afla doar in camera lui. Daca mai ajunge vreuna pe la noi, seara o mut la el in camera. In lada de la pat are jucariile pe care nu le prea foloseste si care sunt mai voluminoase, iar pe ceva raftulete are jucariile pe care le foloseste frecvent. Inainte ma straduiam sa i le ordonez pe alea de pe rafturi, dar imi dau seama ca e inutil, peste jumatate de ora e haos in jucarii, asa ca singura solutie a fost sa ma resemnez. Si m-am resemnat si e chiar bine de tot.
Cartile lui stau aranjate una dupa alta intr-o biblioteca la care ajunge si el. Iubeste cartile si le pastreaza, asa ca dupa ce 'citeste' o carte o aseaza frumos, la loc (nu exact in locul de unde a luat-o, o aseaza ultima pe raft). Cutiile cu puzzle stau teanc, nu mai face de multa vreme, cred ca s-a plictisit, asa ca la ele e ordine. Patul e aranjat doar aruncand un pled frumos pe el, pijamaua-sub perna. Chiar nu mi se pare greu de aranjat camera lui. si, cum spuneam si mai sus, mai inchid usa uneori. In fond, e o camera de copil care se joaca, n-are cum sa fie in perfecta ordine. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Vin 26 09 2008, 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| kasyro a scris: |
Si totusi, cum reusesti sa dormi la 11 cand ai 2 servicii si copilas si familie si casa... |
Si daca am chef io, ma culc chiar si la 9. Ideea e sa nu fii robul nimanui, nici al serviciului, nici al familiei, nici al curateniei, sa te simti bine in pielea ta cat se poate de des.
Spun ceva anormal?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|