| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 12:30 am Titlul subiectului: Gospodina |
|
|
Cine face cumparaturile la voi in familie ? Uite , la noi asta este domeniul lui liviu . Lui ii place si se si pricepe . Eu ma invart ca drogata o ora in piata si nu gasesc nimic . El vine cu cele mai frumoase fructe si legume . SI restul de cumparaturi tot el le face . Spun cu mandrie ca el e designer-ul meu personal , adica el imi mpara hainele si pantofii - se pricepe si am mare incredere . EU cand sunt in magazin nu imi place nimic , in schimb daca el imi aduce ceva din acelasi magazin imi place la nebunie . La voi cum e ? |
|
| Sus |
|
 |
Cristina Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 03/02/2004 Mesaje: 827
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 7:16 am Titlul subiectului: |
|
|
pai fiecare pt el , la haine , sau eu cumpar si pt el si el plateste pt amandoi .
De obicei la piata sau supermaket trece cel care ajunge mai repede acasa , daca nu tot amanpatru ( cu Eri si Sara ) ,dar eu mai am noroc si cu soacra |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
De obicei, cumparaturile marunte, cele de zi cu zi, gen paine, si ceva pentru micul dejun, le "agatz" eu in drum spre casa... Dar ne place la nebunie sa mergem amandoi la cumparaturile generale, de obicei la sfarsitul saptamanii si in zilele de salariu. Chit ca atunci cand mergem amandoi ne cam intrecem cu pusul in cos si la casa...
Despre haine... eu le cumpar pentru amandoi, pentru ca a mea jumatate e cam lenesa la mersul prin magazine, asa ca in masura in care se poate, hainele le cumpar eu. Si stiti ceva... chiar nu ma plang deloc! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Amandoi facem cumparaturile. Inainte de sarcina le faceam numai eu. Apoi a trebuit sa faca si el training intens ca eu nu mai puteam merge mereu. Asa ca acum este expert si cumparaturile de saptamana le face de regula el. Eu merg numai de placere.  _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| Amandoi. Toate. Mie nu imi place sa emrg la cumparaturi fara el, lui nu-i place fara mine. |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| FAcem amandoi cumparaturi, dar nu impreuna. Daca mergem undeva amandoi la cumparaturi ies discutii, ca mie imi place sa colind, sa vad ce mai e nou, ce mi-ar mai placea, in schimb sotul e mult mai rapid, are o idee clara despre ce vrea sa cumpere, se duce fix acolo, cumpara si pleaca |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 15 06 2004, 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi , si la noi e la fel , doar ca invers ! ai inteles ceva ? |
|
| Sus |
|
 |
Chatonel Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004 Mesaje: 373 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 06 2004, 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
facem amandoi cumparaturile ,si haine si piata,de obicei ne intelegem dinainte ce rfem,daca e ceva nou luam atunci si gata.Dar cheltuim neneeee... rupere!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Vin 18 06 2004, 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate, mai mult eu, ca el nu prea are cand... si ma car de la piata cu sacosele si ma doare spatele...  _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca nu pui picioru' n prag... eu am zis ca, eheeei maica... vine vremea in viata unei femei, cand trebuie sa puna piciorul in prag, adica mana pe facaletz Si sa-i zici asa: "Barbate... la modul cel mai serios... daca vrei sa fac io piata, sa-mi iei Matiz, sa nu duc cu spatele!" _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
pai daca ar avea cu ce, sigur mi-ar lua, dar din pacate, avem datorii la toate bancile ... momentan! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Of... nu-mi mai aduce aminte... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Capul sus fetelor ! Se rezolva ! O sa fie bine ! Va spune cineva care nu credea ca o mai scoate la capat ! Si iata-ma ! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
pai vezi ca stii  _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da... o sa o scot la capat peste vreo 2 ani si ceva... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
diana_sim Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004 Mesaje: 162 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin 18 06 2004, 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca va incalzeste cu ceva...eu m-am bagat la credit ipotecar pe 20 de ani!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Vin 18 06 2004, 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Welcome to the club, honey! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Sam 19 06 2004, 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
noi amandoi facem piatza.
in mod egal, mergem la metro, cora, peste tot, f rar se duce el solo dupa ce-si face munca din ziua respectiva, dar prefera sa facem shopping ca un ritual, amandoi si stim doar suma maxima admisa pentru ziua aia si daca vrem mai mult luam dar in general incercam sa ne incadram.
singura mai iau cand vreau ceva care nu e in halele astea mari sau e perisabil in 2 zile si n-ar tine, ex rosii, catraveti.
la haine pentru fetele luam la comun, m,ai ia si el de pe unde ajunge, de dragul bucuriei lor, le ia si jucarii si bobo, cam multe si avem mari dispute, si dupa ce depasim plafonul ne intrebam unul pe altul daca putem lua si altceva daca produsul e mai scump.
pentru produse de curatenie a luat el acum, se vor consuma si f multe, a luat fara sa apuc sa-i zic si m-a impresionat.
aparatura luma tot in comun.
90% le facem la comun si 10% cand musai tre ceva si nu e celalalt acasa sau vrem sa ne facem surprize.
eu zic ca e bine cum procedam si faptul ca ne intrebam cand vrem ceva in plus, ne purtam fair-play daca il intreb eu de ex el incearca sa-mi ia chiar atunci pe loc, daca nu avem atunci tine minte si ma bucura cu proxima ocazie.
si eu la fel fac, cand mergem si cu fetele ele castiga mereu pe loc |
|
| Sus |
|
 |
rodika Membru nou

Data inscrierii: 20/05/2004 Mesaje: 23 Locatie: torino
|
Trimis: Sam 19 06 2004, 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergem impreuna peste tot (inclusiv b.b ca n-am cu cine sa-l las).La capitolul haine ,ma ajuta mult parerea lui _________________ rodica si bebe sebi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 04 01 2006, 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cumparaturile le facem impreuna,de obicei la sfarsit de saptamana(painea o cumpar eu in fiecare dimineata).Si pentru a ne luam haine mergem impreuna si tinem cont de sfatul celuilalt.. |
|
| Sus |
|
 |
|