CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Gospodina
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 12:30 am    Titlul subiectului: Gospodina Raspunde cu citat (quote)

Cine face cumparaturile la voi in familie ? Uite , la noi asta este domeniul lui liviu Very Happy . Lui ii place si se si pricepe . Eu ma invart ca drogata o ora in piata si nu gasesc nimic Sad . El vine cu cele mai frumoase fructe si legume . SI restul de cumparaturi tot el le face . Spun cu mandrie ca el e designer-ul meu personal , adica el imi mpara hainele si pantofii - se pricepe si am mare incredere . EU cand sunt in magazin nu imi place nimic Embarassed , in schimb daca el imi aduce ceva din acelasi magazin imi place la nebunie Very Happy . La voi cum e ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 7:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai fiecare pt el Razz , la haine , sau eu cumpar si pt el si el plateste pt amandoi Laughing .
De obicei la piata sau supermaket trece cel care ajunge mai repede acasa , daca nu tot amanpatru Laughing Laughing ( cu Eri si Sara Embarassed ) ,dar eu mai am noroc si cu soacra Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 8:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De obicei, cumparaturile marunte, cele de zi cu zi, gen paine, si ceva pentru micul dejun, le "agatz" eu in drum spre casa... Dar ne place la nebunie sa mergem amandoi la cumparaturile generale, de obicei la sfarsitul saptamanii si in zilele de salariu. Laughing Laughing Laughing Chit ca atunci cand mergem amandoi ne cam intrecem cu pusul in cos si la casa... Shocked Shocked Shocked

Despre haine... eu le cumpar pentru amandoi, pentru ca a mea jumatate e cam lenesa la mersul prin magazine, asa ca in masura in care se poate, hainele le cumpar eu. Si stiti ceva... chiar nu ma plang deloc! Wink Razz Razz

Lachitza mea

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 9:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amandoi facem cumparaturile. Inainte de sarcina le faceam numai eu. Apoi a trebuit sa faca si el training intens ca eu nu mai puteam merge mereu. Asa ca acum este expert si cumparaturile de saptamana le face de regula el. Eu merg numai de placere. Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amandoi. Toate. Mie nu imi place sa emrg la cumparaturi fara el, lui nu-i place fara mine.
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 2:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FAcem amandoi cumparaturi, dar nu impreuna. Daca mergem undeva amandoi la cumparaturi ies discutii, ca mie imi place sa colind, sa vad ce mai e nou, ce mi-ar mai placea, in schimb sotul e mult mai rapid, are o idee clara despre ce vrea sa cumpere, se duce fix acolo, cumpara si pleaca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adi , si la noi e la fel , doar ca invers ! Wink ai inteles ceva ? Laughing
Sus
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Mar 15 06 2004, 8:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

facem amandoi cumparaturile ,si haine si piata,de obicei ne intelegem dinainte ce rfem,daca e ceva nou luam atunci si gata.Dar cheltuim neneeee... Rolling Eyes Rolling Eyes rupere!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 10:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din pacate, mai mult eu, ca el nu prea are cand... si ma car de la piata cu sacosele si ma doare spatele... Crying or Very sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai daca nu pui picioru' n prag... eu am zis ca, eheeei maica... vine vremea in viata unei femei, cand trebuie sa puna piciorul in prag, adica mana pe facaletz Laughing Laughing Laughing Si sa-i zici asa: "Barbate... la modul cel mai serios... daca vrei sa fac io piata, sa-mi iei Matiz, sa nu duc cu spatele!" Razz Razz

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai daca ar avea cu ce, sigur mi-ar lua, dar din pacate, avem datorii la toate bancile ... momentan!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 11:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of... nu-mi mai aduce aminte... Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Capul sus fetelor ! Se rezolva ! O sa fie bine ! Va spune cineva care nu credea ca o mai scoate la capat ! Si iata-ma ! Very Happy
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai vezi ca stii Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da... o sa o scot la capat peste vreo 2 ani si ceva... Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
diana_sim
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca va incalzeste cu ceva...eu m-am bagat la credit ipotecar pe 20 de ani!!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 06 2004, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Welcome to the club, honey! Laughing

Lachitza mea

Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Sam 19 06 2004, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi amandoi facem piatza.
in mod egal, mergem la metro, cora, peste tot, f rar se duce el solo dupa ce-si face munca din ziua respectiva, dar prefera sa facem shopping ca un ritual, amandoi si stim doar suma maxima admisa pentru ziua aia si daca vrem mai mult luam dar in general incercam sa ne incadram.

singura mai iau cand vreau ceva care nu e in halele astea mari sau e perisabil in 2 zile si n-ar tine, ex rosii, catraveti.

la haine pentru fetele luam la comun, m,ai ia si el de pe unde ajunge, de dragul bucuriei lor, le ia si jucarii si bobo, cam multe si avem mari dispute, si dupa ce depasim plafonul ne intrebam unul pe altul daca putem lua si altceva daca produsul e mai scump.

pentru produse de curatenie a luat el acum, se vor consuma si f multe, a luat fara sa apuc sa-i zic si m-a impresionat.
aparatura luma tot in comun.
90% le facem la comun si 10% cand musai tre ceva si nu e celalalt acasa sau vrem sa ne facem surprize.
eu zic ca e bine cum procedam si faptul ca ne intrebam cand vrem ceva in plus, ne purtam fair-play daca il intreb eu de ex el incearca sa-mi ia chiar atunci pe loc, daca nu avem atunci tine minte si ma bucura cu proxima ocazie.
si eu la fel fac, cand mergem si cu fetele ele castiga mereu pe loc
Sus
rodika
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/05/2004

MesajTrimis: Sam 19 06 2004, 11:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mergem impreuna peste tot (inclusiv b.b ca n-am cu cine sa-l las).La capitolul haine ,ma ajuta mult parerea lui
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 8:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cumparaturile le facem impreuna,de obicei la sfarsit de saptamana(painea o cumpar eu in fiecare dimineata).Si pentru a ne luam haine mergem impreuna si tinem cont de sfatul celuilalt..
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum