| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana_sim Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004 Mesaje: 162 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 1:39 pm Titlul subiectului: col scurt |
|
|
| As vrea sa stiu, inainte sa dau alarma la dr., daca e grav ca mi se scurteazxa colul desi orificiul intern este perfect inchis. Acum vreo trei luni avea 4, 2 cm, in aprilie, 3,4 cm, iar vineri, 2 cm. Am intat in saptamana 28 de cateva zile. Cand avea 3,4 cm, dr. mi-a spus sa stau linisitita pt. ca asta e o lungime foarte buna. |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dd , suna la dr ca sa fii sigura ! Nu e nici o pacoste daca il retii 2 min la telefon ! De-abia stai si tu linistita ! |
|
| Sus |
|
 |
roxy Membru nou

Data inscrierii: 18/05/2006 Mesaje: 8 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar 30 05 2006, 3:39 pm Titlul subiectului: col scurt |
|
|
| Aceeasi chestie am patit-o si eu!La 20 de saptamani cand am facut tridimensionala dr.Iosup mi-a spus ca am colul pe interior deschis si trebuie ori repaus la pat ori serclaj.Am mers la medicul meu cu care am si nascut si mi-a spus ca nu este nevoie de serclaj pentru ca la exterior colul este perfect inchis.Si intr-adevar asa a fost pentru ca am nascut cand am facut 41 de saptamani si asta pentru ca mi-au provocat.Dar intr-adevar fetita mea a avut 4720g si 55,5 cm.oricum multa sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|