CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
col scurt

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana_sim
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004

MesajTrimis: Lun 07 06 2004, 1:39 pm    Titlul subiectului: col scurt Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa stiu, inainte sa dau alarma la dr., daca e grav ca mi se scurteazxa colul desi orificiul intern este perfect inchis. Acum vreo trei luni avea 4, 2 cm, in aprilie, 3,4 cm, iar vineri, 2 cm. Am intat in saptamana 28 de cateva zile. Cand avea 3,4 cm, dr. mi-a spus sa stau linisitita pt. ca asta e o lungime foarte buna.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 07 06 2004, 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dd , suna la dr ca sa fii sigura ! Nu e nici o pacoste daca il retii 2 min la telefon ! De-abia stai si tu linistita ! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxy
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 18/05/2006

MesajTrimis: Mar 30 05 2006, 3:39 pm    Titlul subiectului: col scurt Raspunde cu citat (quote)

Aceeasi chestie am patit-o si eu!La 20 de saptamani cand am facut tridimensionala dr.Iosup mi-a spus ca am colul pe interior deschis si trebuie ori repaus la pat ori serclaj.Am mers la medicul meu cu care am si nascut si mi-a spus ca nu este nevoie de serclaj pentru ca la exterior colul este perfect inchis.Si intr-adevar asa a fost pentru ca am nascut cand am facut 41 de saptamani si asta pentru ca mi-au provocat.Dar intr-adevar fetita mea a avut 4720g si 55,5 cm.oricum multa sanatate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum