CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!!!!!!!
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 19 12 2003, 5:03 pm    Titlul subiectului: SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!!!!!!! Raspunde cu citat (quote)

e, uite ca sa fiu eu mai cu mot, si sa nu mi-o ia cineva inainte, permiteti-mi sa va urez din tot sufletul SARBATORI FERICITE, un An Nou mai bun, sanatate ca-i mai buna decat toate, si nu in ultimul rand sa fiti fericite / fericiti alaturi de cei dragi . :D
Va propun ceva . Haideti sa facem 2 liste : prima, cu realizarile acestui an, si cea de-a doua cu realizarile pe care ni le propunem pt anul ce vine . Sa incep eu :

A . Cea mai mare realizare a acestui an este MARCUT , un bb superb.
A doua cea mai mare realizare ( Embarassed ) este impacarea cu parintii mei sivizita lor aici ,
Iar cea de-a treia este forumul CHIC BEBE ( nu e linguseala, dar chiar ma bucur ca existam si ma simt bine aici, nu ca in alte parti - Luminita stie ! De ce oare ??? - ) .

B. Realizari pt anul viitor ? Hm ...sanatate, fericire si ...bani, ca sa fiu sincera ! Sper sa scapam de probleme!!!

Va sarut , dragelor ! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur mult ca te simti bine la noi "acasa la Chic bebe". Sa sti ca am facut bradutul, este cald si bine...Nu miroase inca a sarmalute si cozonac dar vine si acel moment....
Crying or Very sad Ma enervezi ca nu m-ai lasat pe mine sa incep cu urarile!!! Crying or Very sad (glumesc).
La multi ani cu sanatate tuturor!
Sfintele Sarbatori sa va gaseasca sanatosi si bucurosi si sa va aduca numai impliniri iar Noul An mai mult decat atat!
Craciun fericit! Laughing
Sa fiti fericite/fericiti fetelor si baietilor!!! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HAHAHAHAHAHA!!! De cand ma gandesc sa nu mi-o ia cineva inainte !!! E, lasa ca la anul te las pe tine !!! :D
Sus
Misu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 04/12/2003

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI ! Laughing
CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi! Laughing
SANATATE ! Laughing
NOUL AN sa va aduca numai impliniri pe toate planurile! Laughing

Laughing :P Laughing
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 5:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sarbatori fericite si voua!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 6:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hei, de ce trisati Crying or Very sad ? si listele cu impliniri si propuneri pt anul viitor ??? :Evil or Very Mad
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum 21 12 2003, 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa revenim la impliniri si propuneri.
A.REALIZARI>
Aici voi enumera numai realizarile din plan "profesional", sa zic asa.
-Cea mai mare realizare a fost deschiderea acestui magazin on-line si a acestui forum, de fapt a intregului site.
-participarea la Baby Expo prin care ne-am facut mai cunoscuti.
-deschiderea productiei proprii de mobilier pentru copii.
B. PROPUNERI
-punerea la punct a site-ului cu toate propunerile voastre si nu numai,
-deschiderea unui magazin mai mare si mai modern
-multe surprize din cele mai placute pentru voi Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 22 12 2003, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vin si eu din urma, ca o baba ce sunt Laughing si incep asa:

Din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, sanatate si multe realizari, atat in plan personal cat si profesional. Sa va fie puii sanatosi si sa fiti cu totii feritici.
Anul nou sa fie mai plin si mai fericit.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 23 12 2003, 1:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geaninuto! ne fentezi cu realizarile si cu propunerile!!! 8)
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 23 12 2003, 3:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed Mi-e mintea atat de imprastiata, ca nu ma pot aduna sa ma gandesc la rezlizari, la dorinte...
Hai sa incerc...
Realizari:
- prietenii de pe Chicbebe;
- ...
- ...
(ma gandesc si va spun, promit)

Dorinte:
- o casa la curte. E cea mai mare dorinta a mea.
- sanatate
- fericire
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 24 12 2003, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La asta visez si eu de ceva ani de zile, dar mi-e destul de greu sa cred ca anul ce vine va fi atat de darnic.
Dar, cum spunea Roxanica...speranta moare ultima! Laughing
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 12:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La realizari as putea sa trec nasterea Elenei, dar au fost si alte multe momente foarte frumoase. Pentru la anul imi doresc sa ne fie cel putin la fel de bine ca si anul asta, sa ne apucam in sfarsit de construit o casa la tara, si de ce nu, sa dau jos cateva kg (de fapt mai multe Laughing )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 1:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat :idea: sa va spun ca-mi mai doresc si un bebe. Daca arfi fetita....ar fi perfect.... Laughing
Ma mai gandesc si va mai spun, eu imi doresc mereu cate ceva Embarassed asa ca...nu voi termina usor...
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Admin, ar fi super . .....Ne anunti ceva ? te apuci de treaba ??? De-abia astept sa ne spui ca esti insarcinata . :D si eu mai vreau un bb !!!!!!!!!!!! Laughing :Wink
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 10:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si anul trecut se numara printre "propuneri"dar, cum pe Andi l-am avut dupa trei ani...cine stie pe cand va veni al doilea.
De mai bine de doi ani asteptam si...nimic. Crying or Very sad
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

SPOR LA TREABA !!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 2:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim, dar este mai mult decat munca! Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sansa ? Noroc ?
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Voi munciti acolo Laughing Laughing , ca restul o sa vina, ai sa vezi :Wink
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da,da !!! Daca ar fi toate muncile asa placute ........ nu ar mai fi someri in tara asta !!! :P :P :P
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum