| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 04 06 2004, 9:15 pm Titlul subiectului: Casatorie in masa ? |
|
|
Am vazut zilele trecute la tv cum s-au casatorit vreo 100 de cupluri odata ! Mie , sincer nu mi-ar placea ! Nunta e ceva unic , e un moment care trebuie sa fie al tau si numai al tau ! E adevarat ca nu au platit taxa la primarie si ca au plecat acasa si cu cate un cec drept cadou , dar totusi ... Voi cum a-ti proceda ? |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 04 06 2004, 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu gandesc la fel ca tine, casatoria e ceva special, unic, nu mi-ar placvea sa ma casatoresc la gramada cu alte cupluri |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 06 2004, 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu gandesc la fel....nu-mi place deloc ideea... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 06 2004, 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
In nici un caz! _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Dum 06 06 2004, 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
iaca si io...votai inainte sa vaz ce scriserati toate...eu is aia cu votu' pozitiv, ca io m-as fi casatorit in grup, da' nu asa mare...doar cu sora-mea geamana odata, insa nu fu sa fie...ea mai asteapta...
da' pe banda asa nu m-as casatori nici eu, cu cec sau fara... |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai ca nu inteleg... adica "primarele" sa citeasca pentru toti o data?
Si cum sa intrebe "cutarica o iei in casatorie pe cutarica?" daca e la toti o data?
Ca la noi la casatorie au fot 60 de perechi... dar a "citit" pe rand... |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| ideea e ca toti au spus in cor " DA " . nu cred ca le-a mai citit numele !!! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici mie nu ni-ar place !!! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nasa denisei a vazut acum 2 ani la vatican o ceremonie din asta multipla, a fost impresionata desi vorba voastra n-a fost nimic individualizat la cupluri momentul a fost unic, ceremonia prezidata de PAPA, A RAMSA PLACUT IMPRESIONATA DE TOT SI DE TOATE, APOI A URCAT PE SCARI PANA IN VARF SI FERICITA A INCEPUT SA SUNE DE ACOLO, AU PUS UN TELEFON SI CARTELA O IEI DE JOS, ASA CA EXPERIENTA DIN AFARA IMI PARE FAINA DAR NICI EU N-AS DORI SA MA MARIT LA GRAMADA. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 09 08 2007, 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Categoric,nu! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
naspa...si pentru noi dar si pentru rudele si prietenii care nu s-ar bucura deloc, nici cu noi nici pentru noi. _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Roxanica fara sa ajung sa citesc mesajul tau, de cum am citit topicul gandul meu a fost NU! ar trebui sa fie un moment unic doar al tau si doar pt tine...dupa care am citi mesajul tau
nu mi-ar placea sub nici o forma...vorba aia mai am un an si putin pana la nunta dar gandul tot acolo imi zboara. imi imaginez momentul cum va fi la cununia civila cum la religioasa restaurant etc etc...ma tot gandesc cum sa personalizez cat mai mult fiecare moment pt a fi intr-adevar unic in sensul in care sa fie exact NOI!-acel moment...sa ne reflecte personalitatea intocmai...asa copilarosi, asa nebuneli, asa de indragostiti, asa de visatori...
vorbeam cu o prietena zilele trecute, ea are nunta foarte curand si povesteam si noi ca viitoare nuntzitoare si ii spuneam eu la un moment dat ca adevarul este ca sunt foarte entuziasmata si planific si ma tot gandesc la una alta, dar in fapt nu realizez ca eu chiar ma voi marita...este totusi un pas deosebit de mare! si zicea ca nici ea! crede ca va realiza abia peste vreun an doi ca sa maritat ideea este ca in momentul in care as fi eu si inca cativa...nu cred ca momentul ar putea avea aceeasi semnificatie sau incarcatura sentimentala...ar parea o petrecere mare fara sa existe personaje principale si apai macar atunci sa fiu buricul!  |
|
| Sus |
|
 |
|