| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana_sim Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004 Mesaje: 162 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am vazut-o eu! Groaznic!!! Fara cuvinte... |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| doar m-ati facut curioasa si acum nu mai pricep despre ce vorbiti. ce era chiar asa de socant? |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
erau poze cu nasterea unei fetite de 22 saptamani , care mai apoi a murit . Mai bine ca nu ai vazut |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Lun 07 06 2004, 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu stiu un baiat nascut la 5 luni care acum e ditamai omul dar a avut mare noroc.
sanes minime la 22 sapt sa traiasca asa de dura e viatza asta.
si eu sunt de credintza ca femeile gravide sa nu se uite la nimic socant, eu asa am facut in cele 3 sarcini, nici la stiri nu m-am mai uitat deloc aveam si eu dorinta de a vedea un film, dar toate optimiste ca sa zic asa. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 11 01 2006, 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut si eu zilele trecute aici la italieni la tv o nastere in direct care a decurs bine..mama ce am mai plans..eram asa de emotinata parca nasteam eu! Si cand i-a pus bebelusul in brate plangea si mamica aia si eu!Doamne ce m-am mai emotionat! |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Vin 13 01 2006, 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Dany, si eu cand eram gravida citeam o carte despre sarcina si nastere si acolo descria nasterea....in amanunt....asa ca am trait-o atat de intens, ca am plans de emotie de sareau hainele de pe mine, la sfarsit...Doamne, ce nerabdatoare eram sa nasc si aveam doar vreo 3-4 luni atunci !!!!! Iar acum, puiul meu e ditamai barbatelul deja! Tare repede mai trece timpul...
Apropo de chestii triste, si eu prin luna a 8-a am vazut un film trist, "Evadare din........", am uitat numele , era vorba de un lagar, cu evrei, cu.....of.......Si acolo, o femeie a nascut pe ascuns, in lagar, dar cand bebe avea vreo 2 luni l-au auzit nemtii plangand si au venit sa-l ia, femeia plangea cu el in brate si ii implora sa nu ii ia bebelusul....ei au tras, bebe a tacut , apoi au impuscat-o si pe ea.
Am plans 2 zile, credeti-ma, m-a certat si Cristi ca m-am uitat, dar eu nu am stiut initial cum e filmul, iar apoi m-a prins actiunea...of.... _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 13 01 2006, 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,dar eu inca nu stiu daca sunt gravida,aflu peste 7 zile....o fi vreun semn?  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 13 01 2006, 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa dea Domnu Danutzule!!sa de a Domnu...eu deja atata galerie fac de numa numa...mai o tzara fac si pancarde...dar,auzi?daca sti mailul barzei la care tre sa ne rugam sa-l aduca odata pe bebisor...dani-l si noua  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 13 01 2006, 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bre , daca trece barza aia p-acolo prin Italia , da-i un branci si p-aci prin Bucuresti ! O servesc cu biscuiti si lapte ca sa se imbuneze . Poate ma trezesc cu gemeni ,hihihihi !  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 13 01 2006, 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bafta , Danutzule , si mai lasa stresu ala ca viu acolo si iti dau nana !Las' ca vine bb si pe la tine ,si daca n-o fi sa fie nascut de tine , sunt asa de multi bbei care au nevoie de noi ........
Eu sincer ma gandesc ca, daca nu mi-o mai da Dumnezeu un bb nascut de mine asa cum o am pe minunea de Alexa , si daca nu oi avea parte nici de Sandra care ba o am ba n-o am , sa adopt un pui d-ala mic si singur , fie baiat , fie fetita .Sa fie la mine pe batatura ca tot al meu/mea va fi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Dum 15 01 2006, 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ei..inca putin si aflu..oricum daca vine barza pun o vorba buna sa vina si la tine!Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Dum 15 01 2006, 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Multam fain ! Sa ne tii la curent . Am degetele incrucisate pt tine sa-ti poarte noroc . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetelor noroc mult amandurora,sa dea Domnu sa vina barza curand curand la voi...oricum din cate aud si in Italia si in Romania este mai cald decat aici,asa ca eu zic ca sunt sanse ca aici ar inghetza saraca barza inca din aer  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai vreau si eu unul..... Dar oare sa ma incumet? Atatea probleme si probleme... nici nu stiu care ar fi mai problematica...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 27 02 2007, 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor ati urmarit cumva.. tot la National TV reportajul cu sarcinile gemelare si multiple? Editia 2 la "In pantec"? NU l-am vazut pe tot... lam prins numai sfarsitul sambata dimineata la 7.30.. dar a fost superinteresant... Daca vad reclama va anunt cand il mai are... daca va intereseaza...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|