CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Lucruri inutile pt. bebelus
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana_sim
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 11:20 am    Titlul subiectului: Lucruri inutile pt. bebelus Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa facem o listuta cu lucruri care voua vi se par inutile. Aici ma intereseaza mai mult hainutele, am auzit ca pantalonasii cu nasturi n-ar fi buni pt. ca se tot deschid. Am mai vazut ca multe dintre voi considerati cantarul inutil. Si as mai vrea sa imi spuneti care sunt lucrurile de care sunteti multumite si care va ajuta cel mai mult!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 1:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai uite ce m-am grabit eu sa iau si nu am folosit deloc ! Sterilizator biberoane , umidificator , scaun cu ventuze pt cada ( a fost prea grasun si nu a intrat in el ! Sad ) , suzete , biberoane , termometru apa , pudra talc , caciulite care se leaga sub barbie ,.....ce sa mai zic ? Rolling Eyes
Sigur , asta a fost in cazul meu . In general consider inutil cantarul ( asta stii deja ca doar ti-am facut capul calendar Embarassed Laughing ) , multe hainute pt ca nu apuca sa le imbrace si ramai cu ele noi-noute , cosul pt bebei ( am si nu l-am folosit niciodata ) , chiar si tarcul pt ca imi ocupa locul degeaba in sufragerie si marc nu sta in el . cam atat ..... parerea mea !
a , si sacul de dormit ! l-am cumparat si cumparat a ramas ca nici macar nu l-am mai desfacut de cand l-am adus de la magazin ! Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mi-am cumparat si sutien pt alaptat si nu l-am purtat decat 1 data Rolling Eyes pt ca ori ca porti un ham ori ala tot aia e . mi s-a parut f incomod si deloc folositor ! Rolling Eyes
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, subscriu la sutienul de alaptat. Eu nu l-am folosit ptr ca nu am alaptat Crying or Very sad , insa si cat am facut-o tot fara el am stat. Il foloseam mai mult pentru sustinere in timpul zilei.

Nu am luat umidificator insa nu cred ca l-as fi folosit. :? Am luat si nu am folosit: pudra talc, termometru baie, camasute care se leaga la spate ( e mereu cu spatele gol, cele mai bune sunt cele tip body). Aolica, ceva inutil si foarte costisitor a fost Baby Monitor ( adica interfonul) pe care l-am folosit numai 2 saptamani pentru ca ulterior oricum isi facea simtita prezenta prin urlete serioase. Laughing

Cum nu am putut alapta, evident biberoanele mi-au fost utile. Eu iti doresc laptic mult si sa nu te gandesti la biberoane. Daca e cazul, iti trebuie biberoane, sterilizator. Cele mai bune tetine in cazul nostru au fost cele ortodontice de la Nuk. Cele mai bune biberoane cele in unghi de la Chicco ( nu neaparat Primigiorni).

Asaaaa. Ah! Am luat scaun de masina. F bun si util. Dar tati s-a gandit sa ia si un reductor de spatiu ( evident la recomandarea vanzatoarei) care a fost utilizat maxim o luna si deh, numeri pe degetele de la o mana iesirile din luna aia. Rolling Eyes

De imbracat bluzitele body cu 6-7 capse sunt sfinte si panatalonasi cu botosel, ca pe vremea noastra era frigut. Scufite cu snur noi am folosit pentru ca altfel era mereu descoperita. Recordul Alexandrei in a da jos fesul este 5 secunde. Laughing Oricum, i-am pus scufita numai dupa baie, in casa ma refer. Afara ii puneam sub fes o scufa d-asta ca sa nu ramana fata in miezul iernii cu capul gol.

F util iti este un termometru pentru BB, preferabil din cel digital. :!:

La capitolul jucarele, abia de pe la o luna jumate incep sa ii intereseze si atunci caruselul a fost mana cereasca. Very Happy

Asa, si sa iti iei scutecele de finet. Dar mai bine sa iei finet si sa ti le tiveasca undeva, ca e mult mai ieftin. Iti trebuie pentru tot felul, cel putin 15 bucati.

Ceva de taiat unghii. Ai sa vezi ca BB iese deja dotat cu ditamai unghiile si se zgarie rau. Sad Eu prefer unghiera si cu ea ma descurc mai bine.

Daca imi mai amintesc ceva revin. Ca deh, tare imi sunt proaspete in minte. :Wink

Ultima modificare efectuata de catre Roxana_G la Mar 18 05 2004, 4:42 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana_sim
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/03/2004

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte utile sfaturile voastre. Multumesc! Le-am trecut pe listutele de cumparaturi. Voi aveti si o mini farmacie? Am inteles ca ai nevoie de ser fiziologic, nu stiu ce creme pentru fundulet, pentru sani, fase sterile pt. buric...chestii din astea.
Si eu sunt anti pudra pt. bebe. Am citit ca-i poate afecta plamanii si-i inhiba transpiratia.
Roxana, ce faci cu scutecelele de finet? Zau ca nu stiu, ma gandesc ca in cadita lui pui un prosopel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

- pentru copilutii pana intr-un an, pantalonii cu elastic nu sunt buni deloc, ca va sta bebe mereu cu mijlocul gol;
- la fel, NU bluzitelor pana in talie;
Sus
monique2004
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 17/03/2004

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va este utila masa de infasat? Dar cadite cu masa de infasat atasata (cam asa ceva parca)? Cadita de baie de care trebuie?
Referitor la patut, voi de care ati luat, din acela pe 3 niveluri? Credeti ca are rost sa-i iau cosulet de nou nascut sau poate dormi foarte bine direct in patut? Salteaua de patut din ce trebuie sa fie?
Ce fel de carut ati luat?

Va intreb toate astea (nu dati ca sunt si eu nepriceputa) deoarece oferta pe piata este extrem de vasta iar vanzatorii nu stiu cum sa-ti incante urechea cu tot felul de chestii care de multe ori ma intreb cat sunt de utile (poate chiar sunt unele de asta intreb). Si la cat costa....
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

masa de infasat este absolut necesara . eu initial am amenajat o masa obisnuita dar am renuntat si am cumparat masa speciala de infasat . Rolling Eyes patut eu am luat cu 2 nivele , deocamdata il folosim doar pe cel de sus . cos nu ai nevoie . eu l-am luat cu patut cu tot si nu l-am folosit niciodata . copilul doarme direct in pat f bine . cadita am luat initial din cea cu forma corpului , apoi cand am luat masa de infasat avea si cadita .
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ihi, asa e. Masa este absolut necesara.

La fel as zice de patutul pe mai multe nivele. Parerea mea. Ca eu sunt cocosata deja de la caratul in brate si cred ca mi-ar fi fost si mai greu sa mai fac si aplecari d-astea cu greutati in brate.

Din acelasi motiv am preferat cadita cu suport. Deh, spatucul meu e sensibil! Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte interesant ce ati scris voi pe aici..hihhii..imi iau notite!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Masa de infasat,pana la ce varsta v-a fost utila?
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Suzeta ( Sandra nu a vrut-o si nici Alexa cand era mica ) , inele dentare , caciulitele cu siret .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 6:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am folosit pina la un an costumasele din doua bucati(pantalon bluzica) nici camasutele doar body-urile, suzeta nu a acceptat-o niciodata, pudra de talc ne-a interzis-o pediatra oricum mai sint multe lucruri pe care le-am cumparat inainte de nastere si nu le-am folosit niciodata doar ca am mai uitat de-atunci.
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am folosit masa de infasat pana spre 2 anisori....mai exact pana am scapat de pampers...
E foarte utila ....Laughing Laughing

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 13 02 2006, 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa stiti ca eu aveam un dubiu in privinata mesei de infasat...cred ca o sa cumpar si eu.Cat de utile sunt sfaturile vostre! Ma bucur ca impartasiti din experienta voastra,asa invat si eu cat mai multe.
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 16 02 2006, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scutecele de finet folosesc la masa de infasat si la baita.
Eu le-am gasit utile (nu cumparasem ca nu vedeam la ce ar putea fi folosite si am primit de la nasa mea cateva imediat ce am venit cu bb acasa si tare au fost bune!).
Inutile: suzete si tetine cu forma ortodontica (Monica a papat numai din cele rotunde, pe celelalte le scuipa), jucarii pentru refrigerare pentru dentitie (musca orice numai pe alea nu), jornaitoare speciale pentru carucior (fie nu se puteau pune, fie le scotea, fie se pocnea cu ele peste maini), camasute incheiate in spate sau in fata (am folosit doar body, copilul ramane gol cu alea) si ma mai gandesc ca acum Monica vrea sa scrie ....
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 12:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi-au foat utile scutele de finet dar si suzetele ortodontice.
Initial a avut o suzeta rotunda de care s-a indragostit; am citit ca cele ortodontice de la NUk sunt cele mai bune si am schimbat-o (nu usor) insa s-a obisnuit cu ea... Wink
Inutile: pudra de talc, bluzite cu sireturi de legat la spate (am primit cateva si le-am dat mai departe noi-noutze) Wink

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 16 09 2006, 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In legatura cu carutul.....de care ziceti ca e cel mai bine sa cumpar? Eu m-am gandit la cel 3 in 1 care are landou,carut si cos de masina,ce parere aveti? Adevarul este ca costa si destul de mult,dar vreau sa fiu sigura ca fac alegerea potrivita pentru bebe al meu.Eu voi naste in februarie si am zis ca de prin decembrie sa incep sa caut carut,insa ma gandesc de pe acum ca tare repede mai trece timpul.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 16 09 2006, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi am avut carut 3 in 1. Singura intrebare este: stai la casa sau la un etaj inferior? Este tare greu si incomod. Este util daca ai masina si te deplasezi singura cu bebe. Altfel nu. Noi ajunsesem sa avem un carut in casa mai vechi, doar sa stea in el cu noi (sa nu stea in brate) iar cel bun era in masina tot timpul. Pana pe la 10 luni cand am luat un carut sport f. usor.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 16 09 2006, 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa-i .Laura are dreptate .Carutul 3 in 1 e bun daca stai la casa sau la parter dar sunt intr-adevar practice .

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum