| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 18 09 2006, 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa va zic cum sta treaba:eu stau intr-un fel de bloc mic,cu numai 3 etaje,cate un apartament pe etaj,eu stau la 2.Insa nu e problema ca nu trebuie sa iau carutul in casa,se lasa jos la intrare pe hol(am o vecina care asa face si nu dispare).De fiecare data plecam cu masina de acasa,numai daca o sa vreau eu sa ies la plimbare o sa o fac ca am un parc langa mine.Deci de mine e bine ca nu trebuie sa il car in casa carutul.Eu m-am gandit sa iau carut 3 in 1 pentru ca e practic(dupa mine) ca are landou care il voi folosi pana pe la 4 luni,apoi are carutul pentru pana pe la 1 an si ceva si are si cosul de masina .....deci cred ca fac o alegere buna nu? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 18 09 2006, 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Londoul il poti folosi pana pe la 6 luni chiar iar carutul , eu inca il folosesc si Sandra are 2 ani deci e super bun .Nu mai zic cate kile de cumparaturi am carat cu tot cu copil .
Uite :

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Lun 18 09 2006, 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da Niky,ai dreptate,asa voi face pana la urma ,o sa iau carut 3 in 1 ,mi se pare alegerea cea mai buna.Va multumesc de sfaturi la toate! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 11 05 2007, 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat carut 3 in 1 care e foarte bun si util( de la Chicco,350 euro).Foarte buna este crema pentru fundulet de la Nivea si de la Fissan,pudra nu folosesc.Nu am folosit camasutele care au siret la spate,nu sunt bune de nik,am primit cateva dar le dau mai departe.Foarte buna este suzeta de la Chicco -Natural Relax Softly(desi o foloseste doar un pic cand adoarme).Cel mai bine ma impac cu salopetele care se deschid intre picioare,nu cele care se deschid la spate,asa poti controla mult mai usor pampersul la bebe si e f utila si la schimbat pampersul o salopeta care se desface intre picioare,asa nu esti nevoita sa intorci bebe pe toate partile.Foarte utila imi este jucaria de la Chicco VOCEA MAMEI,fetii mele ii place la nebunie,o are la patut si cu ea adoarme,are niste melodii f placute si e cu senzor,cand plange bebe incepe sa cante .Deocamdata cam astea ar fi .....oricum,ea inca e mica,deci mai am probabil pe parcurs de descoperit ce si cum e util sau inutil. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 11 05 2007, 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uitase:lantul pentru suzeta e f bun cand sunteti afara,asa nu risca bebe sa scape suzeta si apoi sa planga ca nu i-o mai puteti da . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|