CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Lucruri inutile pt. bebelus
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 18 09 2006, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci sa va zic cum sta treaba:eu stau intr-un fel de bloc mic,cu numai 3 etaje,cate un apartament pe etaj,eu stau la 2.Insa nu e problema ca nu trebuie sa iau carutul in casa,se lasa jos la intrare pe hol(am o vecina care asa face si nu dispare).De fiecare data plecam cu masina de acasa,numai daca o sa vreau eu sa ies la plimbare o sa o fac ca am un parc langa mine.Deci de mine e bine ca nu trebuie sa il car in casa carutul.Eu m-am gandit sa iau carut 3 in 1 pentru ca e practic(dupa mine) ca are landou care il voi folosi pana pe la 4 luni,apoi are carutul pentru pana pe la 1 an si ceva si are si cosul de masina .....deci cred ca fac o alegere buna nu?
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 09 2006, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Londoul il poti folosi pana pe la 6 luni chiar iar carutul , eu inca il folosesc si Sandra are 2 ani deci e super bun .Nu mai zic cate kile de cumparaturi am carat cu tot cu copil .
Uite :

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 18 09 2006, 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Niky,ai dreptate,asa voi face pana la urma ,o sa iau carut 3 in 1 ,mi se pare alegerea cea mai buna.Va multumesc de sfaturi la toate!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 5:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am luat carut 3 in 1 care e foarte bun si util( de la Chicco,350 euro).Foarte buna este crema pentru fundulet de la Nivea si de la Fissan,pudra nu folosesc.Nu am folosit camasutele care au siret la spate,nu sunt bune de nik,am primit cateva dar le dau mai departe.Foarte buna este suzeta de la Chicco -Natural Relax Softly(desi o foloseste doar un pic cand adoarme).Cel mai bine ma impac cu salopetele care se deschid intre picioare,nu cele care se deschid la spate,asa poti controla mult mai usor pampersul la bebe si e f utila si la schimbat pampersul o salopeta care se desface intre picioare,asa nu esti nevoita sa intorci bebe pe toate partile.Foarte utila imi este jucaria de la Chicco VOCEA MAMEI,fetii mele ii place la nebunie,o are la patut si cu ea adoarme,are niste melodii f placute si e cu senzor,cand plange bebe incepe sa cante Wink .Deocamdata cam astea ar fi .....oricum,ea inca e mica,deci mai am probabil pe parcurs de descoperit ce si cum e util sau inutil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uitase:lantul pentru suzeta e f bun cand sunteti afara,asa nu risca bebe sa scape suzeta si apoi sa planga ca nu i-o mai puteti da Wink .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum