CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Accese de panica ?!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 7:31 pm    Titlul subiectului: Accese de panica ?! Raspunde cu citat (quote)

mai fetelor , ma apuca asa cateodata niste ganduri sumbre rau de tot , imi imaginez ce nenorociri s-ar putea intampla cu marc . din ce am citit eu s-ar numi accese de panica . voi ati avut asa ceva ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaaaaaaaaaaa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci mai am sanse Laughing Laughing Laughing oricum , e groaznic Rolling Eyes imi imaginez ceva oribil , dar ma scutur repede si incerc sa uit
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da. Cand ma asez pe banca in parc ( in rarele ocazii in care Alexandra ma lasa sa stau jos) ma obsedeaza ca o persoana ar putea sa o smulga din carucior si sa fuga cu ea. :?

Ultima modificare efectuata de catre Roxana_G la Dum 16 05 2004, 12:04 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:36 pm    Titlul subiectului: Re: Accese de panica ?! Raspunde cu citat (quote)

roxanica-mamica a scris:
voi ati avut asa ceva ?

ihiiiiii Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 17 05 2004, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta cu accesele e un fel de "bun venit in lumea parintilor" :P .
Cand esti parinte, si responsabil pe deasupra, aceste accese sunt inerente, oricat de calm si "metodic" ai fi.
Sus
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Vin 29 07 2005, 1:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu la fel Rox tot timpul Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes mai ales cind vad la tv ca au disparut copii ma apuca groaza Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Mie tare frica Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 29 07 2005, 2:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxanica , eu cred ca aceste accese sunt normale .Mie inca mi-e teama sa o las pe Alexa pe afara singura , chiar daca e in spatele blocului si are ,Dumnezeului , 8 ani . De multe ori imi trec fel de fel de ganduri prin cap si mi-a fost teama sa vorbesc cu cineva sa nu zica ca sunt nebuna .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 01 08 2005, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Accese din acestea de panica le am si eu, si cred ca orice parinte....

Eu insa imi pun problema daca nu cumva sunt un factor important in stresul care ma incearca pe mine acum....Si oare cum sa scap de el?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mar 02 08 2005, 8:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am momente cand imi trec prin cap cele mai sumbre ganduri...Mai aud de cate un caz cutremurator, de parinti la care le-a murit copilul (cum a fost luna trecuta, cand a murit un amic de al meu, de 19 ani, fiu unic, in accident de masina), si incep sa ma gandesc ce e in sufletul acelor parinti si cum e sa te intorci de la cimitir in camera lui ramasa goala....Pur si simplu nu imi pot stapani astfel de ganduri ciudate. Dar incerc sa-mi revin repede, multumesc lui D-zeu pentru copilul pe care il am si ma rog sa fie totul bine cu noi.
Am primit de ziua mea o carte de la puiul meu, "Pentru o minunata MAMA", si era acolo un citat in care m-am regasit: " Mamele traiesc intr-o spaima continua - de foc si potop, de drumuri singuratice, de oameni rai si soferi nebuni, de frane proaste si deraieri de trenuri, de avioane izbind copacii...."
Asa ca...se pare ca e o regula generala! Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Vin 09 12 2005, 2:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca ce spune ileasa si ce spun mamicile despre fricile cind stim ca-s copii departe sint lucruri diferite. banuiesc ca atacurile de panica sint o boala, cred ca cei bolnavi se manifesta destul de nasol cind se iveste momentul de panica. asa cred eu. chiar as vrea sa imi spuna si mie una din fete adia_ena sau ileasa cum se manifesta ele cind vin atacurile de panica.

da, si eu am fricile mele, mamica fiind, imi e teama pentru copii. una din mamici zicea ca la 8 ani ii e frica sa o lase singura pe fata in spatele blocului. mie mi se pare perfect normal sa NU iti lasi copilul singur in spatele blocului la 8 ani. spun asta pentru ca am vazut cum se poarta parintii aici (canada). le e frica tuturor de pedofili sau alt fel de maniaci care pot rapi copii. In Romania stiu ca e normal sa se joace copii in spatele blocului, dar aici nu se accepta. Cam dupa 12 ani isi mai lasa copii singuri, desi mie cred ca si la 12 ani imi va fi frica.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 10 12 2005, 12:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu inca mai ies uneori cu Alexa .

Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 11:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am astfel de stari, mai ales ca doua din prietenele mele si-au pierdut copiii una la 9ani si una la 4.5ani Crying or Very sad Crying or Very sad E cumplit! ma imaginez in locul lor si ,brr, ma scutur, Doamne! Continui sa le vad , ma gandesc pur si simplu n-as supravietui unei asemenea nenorociri,sunt SIGURA de asta,am spus-o mereu. Eu nu-i las singuri nicaieri, il duc pe fiul cel mare la scoala in fiecare zi ,il iau,nu iese nici in curtea scolii daca nu ma vede,poate eu patesc ceva si intarzii ,desi nu s-a intamplat, dar..mi-e frica,daca vreunul mai mare ii face ceva,daca ,daca,daca..se pot intampla atatea.Nu iau ochii de pe copii ,chiar daca ei nu ma vad intotdeauna. Stiu ca nu putem preveni chiar TOTUL dar macar sa eliminam riscul la maxim nu? Si mie mi-e frica de pedofili, a inceput sa fie la moda si in Romania Crying or Very sad Crying or Very sad Mad Mad

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu pot spune ca nu am avut astfel de accese...as mintii. Cred ca este normal sa pui raul inainte in anumite situatii... Wink
Nu cred insa ca trebuie sa exageram.
Ei trebuie supravegheati atent, invatati sa nu intre in vorba cu strainii si bineinteles sa nu paraseasca aria de joaca bine stabilita dinainte.
Eu am incredere in Andrei desi este mai mic de 8 ani.
Probalil insa ca este foarte importanta zona in care locuim...cat de expusa este pericolelor.

nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mey , Alexa se duce singura la scoala si vine singura de la scoala dar stie ca nu are voie sa vorbeasca cu straini , ca nu are voie sa manance nimic de la nimeni in afara de noi , nici macar cu copiii nu sta sa se joace dupa ore ci vine direct acasa si imi cere voie daca e , sa iasa sa se joace .Pentru orice imi cere voie si nu pentru ca i-am zis eu ci , asa cum spunea o prietena de-a mamei mele ,are un bun simt innascut .O mai trimit sa-mi cumpere mie cate ceva de pe aici pe aproape si stie ca trebuie sa se duca direct unde ii zic si sa vina direct acasa ca ma ingrijorez si plang dupa ea daca pateste ceva .

Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Denis stie ca nu are voie sa vb cu strainii, sa nu ia nimic de la nimeni si nu de asta imi fac probleme. Se duce sa se joace afara de ex in fata geamului meu(deschis desigur) il aud in permanenta si il las atunci cand mai este vreo mamica prin preajma.Am convenit asa, iesim pe rand si avem grija de toti.Nu pleaca nici un metru din aria de joaca unde stie ca are voie,plus ca vine imediat ce l-am chemat acasa. Nu de asta imi fac probleme,ca ar pleca cu cineva...la opt ani nu se mai duce cu oricine(nici cand era mic nu se ducea cu nimeni). Problema mea sunt masinile ,muuuulte rau dimineata prin labirintul de stradute pe care mergem la scoala, intr-o zi era sa ne rupa picioarele un cascat, si golanii mari care cand nu au ce face gasesc cate un "pici" in viziunea lor si isi bat joc de el.Cu tot riscul de a fi exagerata,prefer sa nu-mi expun copilul la asa ceva. Oricum faptul ca il duc si il iau de la scoala nu inseamna ca il tin neaparat de mana ,dar...sunt acolo in caz de ceva...DUPA ce s-ar intampla ceva...degeaba m-as mai duce ,mai bine previn decat sa nu mai am ce vindeca.Parerea mea,nu trebuie sa faca toata lumea la fel. Ideal este sa se imprieteneasca mai multe mamici responsabile si sa faca cu randul.Eu mai iau o fetitza de la scoala,nu mi-e greu,n-o duc in spate,e cuminte,doar am grija sa nu o calce masina sau sa nu o acosteze cineva...pana acasa. Smile

Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A...si il mai trimit la chiosc,stie sa cumpere ce ii spun si calculeaza restul Laughing insa chioscul e la scara de langa mine si il vad pe geam,iar vanzatoarea e vecina mea,il cunoaste si n-ar lasa pe nimeni sa-i faca rau.
Va amintiti de copilul de 5 ani care a plecat sa ia bomboane de la chioscul de langa bloc si nu a mai venit?L-au gasit cu ajutorul televiziunii intr-un demisol din piata Romana el stand in Militari.Of, Doamne!

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amedy a scris:

Va amintiti de copilul de 5 ani care a plecat sa ia bomboane de la chioscul de langa bloc si nu a mai venit?L-au gasit cu ajutorul televiziunii intr-un demisol din piata Romana el stand in Militari.Of, Doamne!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Noroc ca se facuse publicitate cazului la tv si o vecina a idiotului care luase copilul l-a vazut si a dat telefon la nr date la televizor. Nu apucase sa-i faca nimic. Daca nu-l vedea? Of, odata ce facem copii ,vorba matusi-mi , vreo 20 de ani nu te mai odihnesti...ce-o fi simtit femeia aia cand a vazut ca nu mai vine copilul? Crying or Very sad ...ca se face noapte,trece noaptea,...si el nu mai vine? Eu consider ca am si o datorie afara de iubirea ce-i port copilului meu,datoria sa-l apar ,sa-l protejez, el are incredere in mine, pur si simplu nu pot si nu vreau sa-l dezamagesc. Nu-mi permit nici o clipa de neatentie. Nu e obositor deloc pt ca asta e ceea ce mi-am dorit. Very Happy

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic ca ar fii anormal sa nu intram in panica,mai ales cand vezi atatea cazuri de disparitie a copiilor la televizor Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum