| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Disparitia ca disparitia, dar ati vazut cu apar? Morti si violati!  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amedy a scris: | Disparitia ca disparitia, dar ati vazut cu apar? Morti si violati!  |
Doamne fereste,mi se face pielea de gaina cand vad asa ceva. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am pus-o pe Alexa sa vada stirile azi ca sa stie cum e daca pleaca cu cine nu trebuie .
Saracii copii!  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | Am pus-o pe Alexa sa vada stirile azi ca sa stie cum e daca pleaca cu cine nu trebuie .
Saracii copii!  |
Si eu ii m-ai arat Andrei,dar nu siu cat de mult inteleg ele.  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cele care au copilasi mai mari (decat al meu ) La ce varsta ar trebui sa priceapa ca nu e voie sa vorbeasca cu strainii, sa mearga cu ei, sa ia ceva de la ei, etc. Si la ce varsta trebuie sa inceapa sa mearga si el linistit langa tine pe strada. Obosesc de fiecare data cand merg cu el undeva. Trage in toate partile, oricare in afara celei de mers. Ar vrea numai sa alerge, ceea ce nu e bine din cauza traficului, etc. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura, ai mei sunt linistiti pe strada dar de mici cand tragea cate unul ii spuneam ferm,ca NU E VOIE! Nu e f important ce ii spui dar sa fie FERM! Sa vada ca nu glumesti. Trebuie sa crezi si tu ce spui,copiii simt .Ii explici si de ce e periculos de fiecare data. Si daca tot trage -ACASA. Il anunti: daca mai faci asa,mergem acasa sau ma rog unde nu-i convine lui,conditia este sa te si ti de cuvant ceea ce e mai greu daca ai treaba undeva . Si acum trebuie sa-l mai smotocesc pe pitic uneori daca o ia in alta directie el inca nu intelege cum e cu mersul acasa.Insa tonul e important,de cele mai multe ori chiar daca are doar doi ani,functioneaza!
Diana, nu stiu cat inteleg, nu pot si nu vreau sa-i explic la opt ani ce e ala viol. Nu inainte de a intelege ce e aia a face dragoste.E prea devreme. La 11-12 ani e altceva...dar tot cred ca e devreme pt explicatia cuvantului "viol" . Cred ca ei inteleg totusi ca e ceva rau si periculos. Eu nu i-am spus ca a violat idiotul cela fetitza ,oricum nu ar fi avut efect ca nu stie ce este acela dar i-am spus ca a facut ceva sa o doara, a chinuit-o ....asa a inteles! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Sam 28 01 2006, 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
La fel i-am explicat si eu Andrei,desi e posibil sa stie mai mult ca deja in clasa a5a au invatat la biologie despre corpul uman si reproducere. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 02 09 2006, 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
waw fetelor incep sa ma bucur efectiv ca stau in sudan...pe aci nu am auzit de pedofili....
aci daca se bat 2 pe strada opresc masinile si soferii incep sa desparta...fie si pt copiii....
acu am citit aci...
uff.... |
|
| Sus |
|
 |
|