CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Accese de panica ?!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Disparitia ca disparitia, dar ati vazut cu apar? Morti si violati! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amedy a scris:
Disparitia ca disparitia, dar ati vazut cu apar? Morti si violati! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Doamne fereste,mi se face pielea de gaina cand vad asa ceva.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am pus-o pe Alexa sa vada stirile azi ca sa stie cum e daca pleaca cu cine nu trebuie .
Saracii copii! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Am pus-o pe Alexa sa vada stirile azi ca sa stie cum e daca pleaca cu cine nu trebuie .
Saracii copii! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Si eu ii m-ai arat Andrei,dar nu siu cat de mult inteleg ele. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru cele care au copilasi mai mari (decat al meu Smile ) La ce varsta ar trebui sa priceapa ca nu e voie sa vorbeasca cu strainii, sa mearga cu ei, sa ia ceva de la ei, etc. Si la ce varsta trebuie sa inceapa sa mearga si el linistit langa tine pe strada. Obosesc de fiecare data cand merg cu el undeva. Trage in toate partile, oricare in afara celei de mers. Ar vrea numai sa alerge, ceea ce nu e bine din cauza traficului, etc.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, ai mei sunt linistiti pe strada dar de mici cand tragea cate unul ii spuneam ferm,ca NU E VOIE! Nu e f important ce ii spui dar sa fie FERM! Sa vada ca nu glumesti. Trebuie sa crezi si tu ce spui,copiii simt .Ii explici si de ce e periculos de fiecare data. Si daca tot trage -ACASA. Il anunti: daca mai faci asa,mergem acasa sau ma rog unde nu-i convine lui,conditia este sa te si ti de cuvant ceea ce e mai greu daca ai treaba undeva . Si acum trebuie sa-l mai smotocesc pe pitic uneori daca o ia in alta directie Laughing el inca nu intelege cum e cu mersul acasa.Insa tonul e important,de cele mai multe ori chiar daca are doar doi ani,functioneaza! Very Happy
Diana, nu stiu cat inteleg, nu pot si nu vreau sa-i explic la opt ani ce e ala viol. Nu inainte de a intelege ce e aia a face dragoste.E prea devreme. La 11-12 ani e altceva...dar tot cred ca e devreme pt explicatia cuvantului "viol" . Cred ca ei inteleg totusi ca e ceva rau si periculos. Eu nu i-am spus ca a violat idiotul cela fetitza ,oricum nu ar fi avut efect ca nu stie ce este acela dar i-am spus ca a facut ceva sa o doara, a chinuit-o ....asa a inteles!

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 28 01 2006, 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La fel i-am explicat si eu Andrei,desi e posibil sa stie mai mult ca deja in clasa a5a au invatat la biologie despre corpul uman si reproducere.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 02 09 2006, 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

waw fetelor incep sa ma bucur efectiv ca stau in sudan...pe aci nu am auzit de pedofili....
aci daca se bat 2 pe strada opresc masinile si soferii incep sa desparta...fie si pt copiii....
acu am citit aci...
uff....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum