CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cantarul pt bebe

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 7:20 pm    Titlul subiectului: Cantarul pt bebe Raspunde cu citat (quote)

V-ati cumparat cantar pentru bebe sau l-ati cantarit doar la medic ? Considerati necesar un cantar special pt copil acasa ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici noi nu avuseram, si uite ca a crescut albina mea...cand am avut ajutorul maternal, in primele 8 zile, a venit ea cu cantarul...dupa aia...cine s-a mai gandit??
si mi se pare si o "investitie" destul de costisitoare doar pentru a-l cantari, ca de fapt il vezi pe bebe daca nu ia sunculite... Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici noi nu am avut . binesure ca am vrut sa il iau inainte dar medicul mi-a spus ca mai bine fac altceva cu banii respectivi . L-am cantarit la controlul lunar Rolling Eyes
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi am primit un cantar cadou. Evident ca pe Alexandra am cantarit-o si acasa ptr ca am avut cu ce. Insa cum ea nu prea ia in greutate, a servit numai pentru nevrozarea mea si mai mare.

Ramane de vazut in viitor pentru ca din fericire cantarul poate fi folosit pana la 20 de kg (tavita este detasabila).

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 15 05 2004, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi nu am luat cantar pt bebe tocmai ca sa nu intru in panica pt cateva sute de grame in plus sau in minus. Cum spunea si Fish, se vedea daca ii cresc sau nu sunculitele, si mi s-a parut suficient sa-i cantaresc odata pe luna,cand mergeam la control
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 17 05 2004, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am avut unul cumparat de cumnata mea pe cabinetul ei medical , dar l-am utilizat foarte putin pentru ca nu statea deloc in el Diana...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 17 05 2004, 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am avut un cintar electronic inchiriat,25 Euro pt 6 luni!
Aici sint multe firme care se ocupa cu afaceri de genul asta si mi-a fost de folos!
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am avut ( si inca am) cantar acasa pentru copila, dar nu am facut o obsesie din a o cantari tot timpul.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 18 05 2004, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am avut dar sincer...nu prea m-a ajutat...cantarit sau nu tot atata ia in greutate... :P
monique2004
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 17/03/2004

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 11:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Concluzia ar fi ca... NU NE TREBUIE, nu????
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 11:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in cazul in care nu stii pe ce sa mai cheltui banii , nu ! Laughing poti folosi banii la altceva mai util !
Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Mie 19 05 2004, 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ca si roxana cred ca un cantar nu face decat sa accentueze depresia mamei dak acel copil nu ia in greutate.
noi ne cantarim la cabinet de cate ori mergem, in speta la date mai importante, gen 3 luni, 3 luni jumate cum va fi in curand, nu stiu cum sa zic ca m-as face nitel de ras dar o zic, cantarul lor e la tara ca l-am stricat cantarid cirese pe el.
dupa ce-am cantarit 3 pomi s-a prapadit bietul de el ii trebuiesc schimabte contragrutatile si n-a avut nimeni priceperea asta.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 5:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am luat cantar inca de la inceput si o cantaresc in fiecare saptamana,nu ma streseaza deloc,din contra,ma simt bine sa stiu ca tin sub control greutatea,deci,din partea mea,da,trebuie.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am avut cintar si o cintaream saptaminal pina aproape de un an cind abia mai incapea pe el. Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 6:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,ca daca e un bebe mai lungutz....chiar ca de abia incape Laughing Laughing .
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu as da banii pe cantar... sincer... devine obsesiva problema luarii in greutate daca urmaresti mai des decat ti-l cantareste dr... si apoi pan la ce varsta incape pe cantarul ala? Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe cantarul pe care-l am eu scrie ca e pana la 13 kg.Vezi,eu totusi zic ca tine de fiecare,eu una nu ma stresez,ba,dimpotriva,ma simt bine sa stiu cum sta bebe,daca a luat sau nu in greutate,in functie de asta sa stiu daca trebui esa discut cu pediatra.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi a fost invers,ma temeam ca nu ia in greutate in lunile cind alaptam ceea ce ar fi insemnat ca nu ii ajunge laptele de mama. Dupa alaptat a devenit o obisnuinta, chiar ne-a facut placere sa vedem cum evolueaza.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum