CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Bijuteriile
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca pun astia ceva in ele ca nici lanticul nepoata-mii nu s-a innegrit .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cate imi aduc eu aminte ag este un metal moale si se poate alia cu alte metale ca sa devina mai rezistent

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 31 07 2007, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va plac bratarile care se poarta la picior? Mie da si aici am vazut ca se poarta ,am vazut si la femeile mai in varsta.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 01 08 2007, 12:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi plac. Nu am una dar chiar ma gandeam sa-mi cumpar ca macar la mare sa o port Very Happy
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 01 08 2007, 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aici se poarta peste tot,vad la magazine,pe strada,cam pe oriunde merg.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 01 08 2007, 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Dany si aici se poarta peste tot. Dar din punctul meu de vedere parca nu merge nici sa vin la job cu ea si nici in parc cu copilul parca nu mi-as pune zorzoane.
Ramane sa o port in concediu ca in Bucuresti in afara de job si parc nu merg nicaieri Very Happy
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 01 08 2007, 1:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa este,la munca nu prea merge....insa aici fiecare se imbraca,coafeaza cum vrea si nu se uita nimeni ciudat la tine.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum