| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:02 am Titlul subiectului: Bijuteriile |
|
|
| Ce bijuterii purtati ? Care va displac ? Ce parere aveti despre cele care poarta lant la picior ? |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu oscilez intre aur si argint... inainte imi placea mai mult argintul, imi facusem o intreaga colectie de bijuterii de mi le schimbam in fiecare zi, mai ales ca argintul era si este accesibil ca pret.
Acum parca imi place aurul, iar ca bijuterii pe care le port... si eu ca tot omul, pardon: oama.
Nu-mi plac deloc persoanele care poarta bijuterii in exces... sa vad multe inele pe maini, eventual pe toate degetele... yucks... Si bratari pana la cot sau kilograme de aur care-i trag gatul si urechile in jos.
Un numar de bun simt de inele... 2 cel mult, verigheta, o bratara si un lantisor, cercei binenteles, mi se pare suficient.
Pentru perioada de vara, vacanta, mi se pare chic acel set format din inelus legat printr-un lantisor fin de bratara... dar sa fie o manopera fina, subtire, nu ceva grosolan.
Cat despre bratara la picior... nu stiu ce sa spun... m-as abtine de la comentariu... Poate eventual la mare si tot asa, ceva finutz. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
mie-mi plac bijuteriile cat mai...altfel.
nu vorbesc despre tot felul de capete de monstri, oribilitati si grozavii...ca in opinia mea o bijuterie e facuta sa infrumuseteze, nu sa oripileze...imi plac cele cu tot felul de forme...
de ziua mea am primit de la berb superb un set de colier cu cercei...mai altfel, si e unic! ma rog, si pretul fu...unic! da' asta e si smenu' creatorului, ca nu vrea sa le faca in serie, nici macar duplicat.
nici mie nu-mi place sa vad tot magazinul pe o singura persoana si pe toata suprafata corpului, nici piercing-urile nu-mi mai plac, aici e plin...in sprancene, buze, deasupra buzelor,nas,limba si pe unde nu se mai vad... da...si-acolo!!
aolica, ce ma mai oripileaza pe mine sunt femeile tatuate pe umeri, ca marinarii...
e aici o emisiune numita Extreme Makeover, preluate de la Yankeys , in care niste profesionisti: chirurgi, dentisti, designeri, etc, iau niste oameni si ii "repara"...ei, am vazut nu o data cocoane in rochii elegante, coafate, pomadate si cu patalamaua pe umar, ca...drogatii :( :(
iar de bratara de la picior...sa fie indeajuns de usoara si nezornaitoare incat sa nu trebuiasca sa te uiti si dupa bila... |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite ca eu sunt Balanta si la zodiacul meu se spune ca ar trebui sa ador bijuteriile. Imi plac, insa nu pot spune ca am o pasiune pentru ele. Port foarte putine, de regula de aur si cat mai finute. Acum din pacate am o mana "blocata" cu doua inele pe care am avut vointa sa le pun la botez si nu le mai pot scoate.
Imi plac foarte mult cerceii, din astia mi-as tot cumpara. Doar ca si aici sunt probleme. Se pare ca nu mai pot sa port la una din urechi din pricina gaurelele facute aiurea in copilarie. Si acum ma bate gandul sa imi mai fac un rand de gauri.
Mie imi plac bratarile de picior si le-am admirat pe purtatoarele lor. Eu din pacate mai am multe kilograme de dat jos, si deh, elefant cu bratara la picior nu prea s-a mai pomenit. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Roxana_G a scris: | | deh, elefant cu bratara la picior nu prea s-a mai pomenit. |
| fish a scris: |
iar de bratara de la picior...sa fie indeajuns de usoara si nezornaitoare incat sa nu trebuiasca sa te uiti si dupa bila... |
Sunteti mortale !!! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar ce ziceti de persoanele care isi monteaza pietricele semi-pretioase pe dinti si mai nou, chiar pe retina? V-ati da in pas cu "moda" asta? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 18 05 2004, 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Cum bre pe retina?  _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Iaca-asa! Vazui si io la tembelizor!!! Sa te crucesti, maica, nu alta!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
da si io am vazut dar nu as recurge la asa ceva never ever ! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Nici daca-as innebuni, parol! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Cristina Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 03/02/2004 Mesaje: 827
|
Trimis: Mar 18 05 2004, 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai ce mai sa sticam ochii nostri frumosi cu o pietricica :P |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Cand ochii nostri sunt deja ca diamantele de frumosi si stralucitori!!!
Da' si "vitzavercea" e valabila... la ce ne trebuie noua diamante, cand avem ochi asa frumosi si stralucitori!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 18 05 2004, 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are mare dreptate Roxanica...SUNTETI MORTALE!!!
In privinta bijuurilor...nu pot sa spun ca este o pasiune...
Imi plac foarte mult atunci cand sunt foarte bronzata...dau tare bine...
Zi de zi...cercelusi, un inelut (poate), o bratarica, un lantisor...asa sa nu sara in ochi dar sa placa...
Am o clienta ("mai de culoare")....surorilor...cred ca tot neamul meu si al vostru nu are acasa aur cat poarta ea zi de zi... pe bune... -asta e barfa ???? _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 18 05 2004, 3:04 pm Titlul subiectului: Re: Bijuteriile |
|
|
| roxanica-mamica a scris: | | Ce bijuterii purtati ? Care va displac ? Ce parere aveti despre cele care poarta lant la picior ? |
Incep cu sfarsitul
Io sunt mare fan bratara-de-picior . Am unele finute si foarte faine, de efect. Abia se vad. Le port numai vara, la fuste, asortate si niciodata cu dres.
In rest, imi plac bijuteriile discrete si ...putine. Adica nu ma umplu cu colectia de bijuterii.
Port un lantisor de aur cu o cruciulita micuta. Si eventual, ocazional, un sirag/ pandantiv care sa se asorteze cu piesele de imbracaminte.
Imi plac bratarile de argint si port destul de des cate o bratara de argint ( fac cu schimbul ).
Port tot timpul inelul de logodna si verigheta. Si mai am un inel de aur, de cand am implinit 18 ani, pe care il port mai tot timpul.
Cercei... tineti-va bine intr-o ureche am 3 gauri, in cealalta 2. Si am cercei micuti, discreti.
Nu imi plac persoanele ( nu neaparat numai la doamne ma refer, ca am vazut si barbati destui) care se impopotoneaza cu bijuterii. Mi se pare de prost gust.
In schimb, un barbat care la gat are un lantisor de aur, finut, e.... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | Am o clienta ("mai de culoare")....surorilor...cred ca tot neamul meu si al vostru nu are acasa aur cat poarta ea zi de zi... pe bune... -asta e barfa ???? |
nu e barfa ! se cheama " ........ parerea mea " !!! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mie 19 05 2004, 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
eu una sunt "fan" al argintului!!!
nu pot spune ca nu imi place aurul, dar niciodata nu am fost de acord sa dau atatia bani pe aur, cand exista si ceva la fel de frumos si mai ieftin, cum e argintul.
imi place sa port inele de argint, doua maxim pe o mana si pe celalalta am veregheta si un inel de aur daruit de sotul meu, dar e finut.
pot si lantisor de aur fin sau de argint fin, cu pandative mici in general...
la bratari mai rar, ca am pierdut o groaza pana acum...
cand e cazul port la gat si chestii mai haioase, cum sunt multe din colierele sau cum s-or numi ele, aparute in zilele noastre... depinde de vestimentatie. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 25 05 2004, 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
mie imi plac enorm bratarile de picior, am una pe care de cand am primit-o n-am mai scos-o de acolo, e de la cumnatul meu si mi-a dat-o anul trecut de ziua mea.
cand mi-a facut-o cadou avea lacrimi in ochi de bucurie ca mi-a luat ceva care sigur o sa-mi placa si e bijuteria mea de suflet.
f f finutza, merge si pe sub dres, nu-l rupe, merge si iarna, nu tine rece ca e subtire, anul asta ce credeti ca-mi va lua cumnatul meu?
una la fel, asa i-am zis.
la mana am un inel, cel de logodna, pe mana dreapta, pe stanga am verigheta si inelul pe care l-am primit cand am devenit majora.
iar la urechi 2 perechi de cercei f finuti, acelasi model, cu piere, dar unii aur galben si unii alb.
mai mult sunt de efect ca gramajul e mic.
si un lantisor cu o floricica deasemenea de efect, iar lantul tare fin.
am si eu o amica care obisnuia sa poarte multe grame pe ea, sper sa s-a maturizat si ea si nu mai epateaza cu bijouriile ei.
cu ag sunt incantata dar staim ca nu se poarta au si ag simultan si avand my weding ring din au am decis sa fie numai aur. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 25 05 2004, 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Bratara pentru picir din ce este? Din aur? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 25 05 2004, 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
pe mine ma intrebi?
daca da rasp e da. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 25 05 2004, 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, Raluca, pe tine te intrebasem... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|