| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:34 am Titlul subiectului: imunizare pentru bebici |
|
|
am sa incerc sa adun aici tot ce s-a scris referitor la acest subiect, presarat prin alte subiecte... sunteti de acord sper?!! _________________ Poze cu Diana:

Ultima modificare efectuata de catre danielac la Mar 29 03 2005, 9:27 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Dani , si eu am un material pregatit despre imunizare : |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
postat de Raluca Megles:
"Daca doctorita ta e de acod incearca RIBOMUNIL. La Andreea a mers excelent. (anul trecut ii dadusem altceva si nu i-a mers la fel de bine) Am trecut iarna asta doar cu o otita (pentru ca nu-si sufla nasul bine si i s-a dus imediat raceala la urechi) ca altfel toate racelile le-am tratan prin metode naturiste si i-au trecut super usor." _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu stiam ca echinaceea e foarte buna pt imunizare. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
postat de Fluffy
"Eu mai auzisem de LUIVAC... dar s-ar putea sa fi aparut alte vaccinuri mai bune... de ultima generatie poate." _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
fetelor, va astept aici cu tot ceea ce stiti sau ati aflat despre imunizarea bebeilor, cu nume si date concrete!!!
sper sa ne foloseasca la toti!!! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
1) Plantextrakt Imunogrip, 50 ml - Imunostimulator pentru intregul organism care creste rezistenta in diverse stari cu imunitate scazuta: gripa, infectii ale aparatului respirator, anemii, anexite, cistite, prostatite, boli contagioase si in perioada de convalescenta dupa boli contagioase
2). Plantextrakt Imunorezistan, 50 ml - Produs fitoterapeutic indicat in gripa si infectii respiratorii (amigdalite, faringite, laringite, rinofaringite si bronsite). Creste rezistenta organismului la boala, revigoreaza organismul slabit si grabeste recuperarea.
3). Aboca Echinacea, 70 cps - Concentrat total de Echinacea, creste rezistenta organismului la infectii, previne infectiile bacteriene sau virale (gripa, raceala, din sfera ORL), fiind util in perioada de convalescenta dupa afectiuni cronice.
4). Aboca Propoli Pronta Spray, 30 ml - Produs natural pe baza de propolis, indulcit cu miere si cu aroma naturala de lamaie. Datorita actiunii antibacteriene, antivirale si cicatrizante a propolisului, produsul este indicat in amigdalite, laringite si faringite. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
ISOPRINOSINE este un imunostimulator care merge pe cale virala
Actiune terapeutica: Stimuleaza imunitatea celulara si umorala (activeaza macrofagele, limfocitele T si B, potenteaza actiunea unor limfokine, inhiba indirect replicarea virala).
Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale, rujeola, varicela, oreion, gripa, hepatite infectioase, pre-SIDA.
Mod de administrare: Oral la adulti 50 mg/kg corp si zi sau 6-8 comprimate fractionat; la copii sub 5 ani 50-100 mg/kg corp si zi, peste 5 ani 50 mg/kg corp si zi. Tratamentul se administreaza 5 zile, repetand, la nevoie, la intervale de 8 zile.
2).BRONCHO-VAXOM®, adul?i/copii, capsule, vaccinuri
Ac?iune terapeutic?: Imunobioterapia polivalent? a sistemului respirator.
Propriet??i: Broncho-Vaxom stimuleaz? mecanismele de ap?rare natural? a organismului ?i m?re?te rezisten?a fa?? de infec?iile c?ilor respiratorii. Aceste efecte au fost demonstrate prin teste de protec?ie activ? de stimulare a macrofagelor ?i prin cre?terea num?rului limfocitelor T circulante ?i al imunoglobulinelor secretate de mucoasele c?ilor respiratorii.
Indica?ii: Terapie adjuvant? ?n toate st?rile infec?ioase ale sistemului respirator ?i din sfera ORL. Prevenirea recidivelor ?i a croniciz?rii lor. Broncho-Vaxom este ?n special recomandat ca adjuvant ?n cazurile: bron?ite acute ?i cronice; angin?, amigdalite, faringite ?i laringite; rinite, sinuzite ?i otite; infec?ii rezistente la antibioterapia curent?; complica?iile bacteriene ale infec?iilor virale ale sistemului respirator mai cu seam? la copii ?i persoanele ?n v?rst?.
Toleran??: Toleran?a este excelent?; nu au fost semnalat contraindica?ii ?i nici reac?ii alergice.
Posologie: Pentru tratamentul st?rilor acute: 1 capsul? zilnic luat? pe nem?ncate (cel pu?in 10 zile) p?n? la apari?ia simptomelor. ?n cazurile care necesit? un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomand? chiar de la ?nceputul tratamentului. Pentru tratamentul de consolidare: 1 capsul? pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Aten?ie: Pentru copii indica?iile ?i posologia sunt identice ca mai sus, capsulele con?in?nd jum?tate din doza adultului, respectiv 3,5 mg substan?? activ?. Pentru a u?ura administrarea medicamentului la copiii mici, con?inutul capsulelor poate fi introdus ?n lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc.
Form? de prezentare: Cutii cu 30 capsule. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Vin 14 05 2004, 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
VIDAYLIN-M® , sirop
A11AA
COMPOZI?IE
5 ml (1 linguri??) sirop con?in:
retinol (vitamina A – sub form? de palmitat) 0,9 mg (3000 u.i.)
ergocalciferol (vitamina D2) 10mg (400 u.i.)
tiamin? (vitamina B1 – sub form? de clorhidrat) 1,5 mg
riboflavin? (vitamina B2 – sub form? de riboflavin 5 natriu fosfat) 1,2 mg
piridoxin? (vitamina B6 – sub form? de clorhidrat) 1 mg
ciancobalamina (vitamina B12) 3 mg
acid ascorbic (vitamina C) 50 mg
nicotinamid? 10 mg
pantenol 5 mg
fosfor (sub form? de hipofosfat de calciu ?i acid hipofosforic) 43 mg
calciu (sub form? de lactat de calciu ?i hipofosfat de calciu) 40 mg
magneziu (sub form? de gluconat de magneziu) 3 mg
zinc (sub form? de glucoheptonat de zinc) 0,5 mg
iod (sub form? de iodur? de potasiu) 75 mg
mangan (sub form? de gluconat de mangan) 0,5 mg
fier (sub form? de Fe II-gluconat) 3 mg
colin? (sub form? de bitartrat de colin?) 5 mg
ionozitol 5 mg
AC?IUNE TERAPEUTIC?
VIDAYLIN-M asigur? un aport de vitamine ?i oligoelemente corespunz?nd caren?ei acestora din alimenta?ie.
VIDAYLIN-M sirop con?ine o asociere de vitamine hidro-?i lipo-solubile cu s?ruri minerale, substan?e indispensabile cre?terii, dezvolt?rii rezisten?ei organismului ?i st?rii fiziologice normale a acestuia. Aceste vitamine ?i s?ruri minerale reprezint? factori de ?nalt? valoare biologic? care contribuie la desf??urarea unor importante procese biochimice ?n organism cum sunt metabolismele hidra?ilor de carbon, lipidelor, proteinelor, electroli?ilor, schimburilor gazoase.
INDICA?II TERAPEUTICE
cre?terea ?i dezvoltarea redus? a sugarilor ?i copiilor
apetit redus ?i sc?derea ponderal?
convalescen?a dup? boli infec?ioase ?i interven?ii chirurgicale
rahitism latent ?i ?ncetinirea cre?terii din?ilor
astenie marcat? dup? munc? intelectual? intens? sau efort fizic marcat
deficit de vitamine ?i minerale datorat unor afec?iuni hepatobiliare ?i gastro-intestinale
suplinirea ?n caz de insuficien?? alimentar?
necesar crescut de vitamine ?i elemente minerale ?n cursul sarcinii sau ?n cursul al?pt?rii
avitaminoza datorat? consumului de alcool.
DOZE ?I MOD DE ADMINISTRARE
SUGARI: ½ linguri?? de sirop/zi
COPII: 1 linguri?? sirop/zi
ADUL?I: 2-3 linguri?e sirop/zi
CONTRAINDICA?II
Hipervitaminoza
AVERTIZ?RI
Medicamentul se poate administra pe o perioad? lung? de timp f?r? a cauza efecte adverse la dozele terapeutice.
Medicamentul este stabil la temperatura camerei ?i de aceea nu este necesar s? fie p?strat la frigider.
PREZENTARE
Flacon cu 90 ml sirop.
PRODUC?TOR
GALENIKA a.d.
Belgrad - Yugoslavia _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator prietenos Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003 Mesaje: 243 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am incercat BRONCHO-VAXOM in primul an cu Andreea, dar zic (tot dupa incercare) ca Ribomunil-ul e mai bun.
Da, echinaceea este ok, dar .. nu sint medic si nu stiu cum sa explic exact: este o mare diferenta intre produsele Imunogrip (x variante) si Ribomunil sau Bronchovaxom. Cele de la Imunogrip sint asa .. ceva ce se poate da pe termen lung .. ca un stimulator. Vaccinurile antigripale , homeopate ok, sint ceva mai mult decat minunile astea ...
Ar trebui sa verificati cu pediatra ca va poate explica exact ca nu-s asa priceputa.
Si, daca nu ma insel, nu se pot da la copii sub 3 ani .... |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 14 05 2004, 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai dreptate, echinaceea nu se da la copiii sub 3 ani. Am vrut eu sa-i iau lui Antim anul trecut, dar mi-au spus la farmacie ca e prea mic si nu se recomanda. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Lun 17 05 2004, 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
alte vaccinuri sau vitaminem sau alte medicamente pentru imunizare mai cunoasteti?
Roxanica , unde e materialul tau? _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 17 05 2004, 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
e in stand by ! : |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mar 18 05 2004, 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand ii dai drumul? : _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 18 05 2004, 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
scrieti fetelor ca avem mare nevoie, cert e ca ne trebuie si noua, am luat imunogrip, wax, apoi am luat oscillo, ala da, bun, dar vreau ceva care sa dau o luna maxim 2 si gata sa nu stau cu frica.
de ribo asa am auzit si noi, ni l-a prescris chiar dar trebuie ca sa fie sanataose tun cand le dau, momentan nu-i cazul, fiecare are cate un tratament de tuse. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mie 19 05 2004, 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
eu i-am dat Ribomunyl si a avut rezultate destul de bune, mai ales ca e in colectivitate:
schema de tratament este urmatoarea:
prima luna: 3 cutii a cate 4 pliculete fiecare, se da o cutie pe saptamana, un pliculet pe zi dizolvat in putina apa sau ceai.
lunile 2,3,4,5 se da cate o cutie pe luna. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 19 05 2004, 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| pot sa-i dau si vara? adica de pe acum? |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mie 19 05 2004, 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
da nu are o anumita perioada cand se da, poti sa ii dai oricand, numai sa fie sanatos copilul sa nu aiba vreo boala atunci.
si sa te tii de tratament.
practic prima luna e mai scumpa, ca sunt 3 cutii si costa cred toate vreo 630.000 lei, pe urma in celelalte luni cate o cutie, costa 210.000 lei. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 19 05 2004, 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc de sfat |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mie 19 05 2004, 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricand, cu placere! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|