| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 3:17 pm Titlul subiectului: FEMINISMUL - sunteti pro sau contra? |
|
|
Sunteti pro sau contra feminismului? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Feminism = miscare sociala care sustine egalitatea in drepturi a femeii cu barbatul in toate sferele de activitate.
Cum as putea sa votez Contra? :P |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 12 05 2004, 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | Feminism = miscare sociala care sustine egalitatea in drepturi a femeii cu barbatul in toate sferele de activitate.
|
Si nu numai... Pana aici nimic de comentat... Dar ce spuneti despre exagerarile de genul: a nu permite unui barbat sa-ti deschida usa sau sa-ti ofere scaunul, sau sa-ti care pana la etajul 7 sacul cu cartofi? Ba mai sunt unele surate care mai trantesc si o criza de nervi ca sa fie mai convingatoare. :
Sincer... eu chestiile astea nu le inghit... le consider manifestari ale unor complexe...
Nimeni nu impiedica femeile sa demonstreze ce abilitati au, cat sunt de inteligente si ce valoare au. Nu cred ca trebuia sa vina FEMINISMUL sa-i asigure femeii recunoasterea. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu consider ca femeia se poate descurca foarte bine in orice domeniu. Tot ce trebuie ....este sa VREA!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata
Ultima modificare efectuata de catre admin la Mar 12 06 2007, 2:31 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 12 05 2004, 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aferim! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator prietenos Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003 Mesaje: 243 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Teoretic suna bine. Practic nu exista.
Sint de acord cu Fluffy si Adminuta.
Si daca ar fi sa le luam la bani marunti pe fantasticele "feministe" apai gasim la puncte slabe fata de astelalte, mai putin feministe, da reale maica. |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu una as permite si unei femei sa imi care sacul cu cartofi!
Revenind la subiect, evident sunt pro. Cat despre recunoasterea drepturilor, o spun cu tristete ca inca mai intampinam dificultati. Va dau un exemplu, sper ca relevant. Intrucat am ramas insarcinate si eu si cea care trebuia sa ma inlocuiasca seful nostru a decis sa angajeze numai barbati cel putin pentru o perioada de timp. Asa ca de multe ori egalitatea nu e "pentru catei". :( _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 12 05 2004, 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu sunt de acord ca cineva sa fie discriminata pt ca e femeie, dar nu sunt de acord nici cu extremele la care a ajuns feminismul (daca prin nu stiu ce tara au ajuns sa schimbe in Biblie, sa se refere la Dumnezeu cu el/ea, ca sa nu se simta jignite femeile, si alte aberatii de genul asta). Or sa inventeze vreo metoda sa faca singure copii, ca sa nu spuna ca au nevoie de barbati nici pentru atata lucru. Eu nu vad nimic rau in a fi femeie si a accepta ca sunt diferente si de ordin psihic si fizic intre femei si barbati, ca sunt lucruri pe care nu le pot face singura si ca trebuie sa cer ajutor, chiar si de la barbati, ca fiecare sex are si partile lui bune si partile lui rele, si ca nu se poate ajunge niciodata la o egalitate perfecta, ci in cel mai bun caz, ca fiecare sa inteleaga ce poate si ce nu poate face si sa se completeze reciproc pentru rezultate cat mai bune. |
|
| Sus |
|
 |
Baru Parinte incepator

Data inscrierii: 27/04/2004 Mesaje: 91
|
Trimis: Joi 13 05 2004, 3:21 am Titlul subiectului: Re: FEMINISMUL - sunteti pro sau contra? |
|
|
| fluffy a scris: | | Sunteti pro sau contra feminismului? |
Unde-i optiunea MA ABTIN?... ca e discutabil din ce puncte de vedere sant sau nu sant de acord cu feminismul mai bine sau mai prost inteles sau aplicat. :? _________________ Doar copilul este mai important ca mine pe lumea asta... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 13 05 2004, 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Sigur, daca considerati necesar, as putea adauga optiunea "Ma abtin", dar cred ca raspunsul tau, Baru echivaleaza aceasta optiune, nu? : _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Baru Parinte incepator

Data inscrierii: 27/04/2004 Mesaje: 91
|
Trimis: Joi 13 05 2004, 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Sigur, daca considerati necesar, as putea adauga optiunea "Ma abtin", dar cred ca raspunsul tau, Baru echivaleaza aceasta optiune, nu? : |
Da, dar poate nu-i singurul. : _________________ Doar copilul este mai important ca mine pe lumea asta... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 13 05 2004, 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai sa curga, frate... sa le vedem si noi la ochi! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 13 05 2004, 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Femisim/ feminitate...
Se poate usor aluneca pe mai multe "pante"... Eu de aceea am ales definitia din DEX a Feminismului.
O femeie trebuie sa fie puternica, independenta, dar totusi ea este... femeie. Adica, mai trebuie sa fie sensibila, ... feminina, sa aiba acele calitati pe care numai femeile le pot avea.
Admir femeile care imbina aceste calitati. Nu-mi plac femeile prea... barbatoase.
Asa cum am mai spus eu pe aici, ma numar printre femeile carora le plac gesturile frumoase, respectuoase ale barbatilor.
Ehe, multe ar fi de discutat aici. |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 13 05 2004, 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | Femisim/ feminitate...
Se poate usor aluneca pe mai multe "pante"... Eu de aceea am ales definitia din DEX a Feminismului.
O femeie trebuie sa fie puternica, independenta, dar totusi ea este... femeie. Adica, mai trebuie sa fie sensibila, ... feminina, sa aiba acele calitati pe care numai femeile le pot avea.
Admir femeile care imbina aceste calitati. Nu-mi plac femeile prea... barbatoase.
|
Sunt intru totul de acord |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 09 06 2007, 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
astea sunt discutii vechi...pe care ar fi bine sa le readucem la suprafata....
ce parere aveti?
eu...sunt intr-o tara unde feminismu nu a ajuns...
unde femeile nu vor sa faca nici macar cat pot....cat ar trebui....
parerea mea....
nu sunt pentru feminism...in sensul ca....nu voi lasa barbatul sa duca sacul de cartofi....din contra...vorba Roxanei_G las alta femeie sa il duca..
dar....nici nu voi lasa ca barbatul sa munceasca eu stand acasa....sa fac mancare si sa "fiu frumoasa si sa am grija de copii"citand acum cumnata sudaneza...
insa subiectul e foarte...adanc din punctul meu de vedere........cert e ca feminismul ar face bine sa vina si pe aici...  |
|
| Sus |
|
 |
|