CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Pt. mamicile cu mai multe sarcini la activ
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 29 09 2006, 12:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai maici cu burtici, eu una ma gandesc cu drag la starea voastra de acum, dar dupa sarcina si nasterea lui Rares, mi se cam strange sufletul.......si imi dispare rapid euforia..
Este tare greu sa il ai si pe al doilea, dar D-zeu nu te lasa, cand zici ca esti gata terminat.....te bucuri din toata inima ca nu ai ramas doar la unul singur.
Bb-i sunt tare scumpi cand sunt mici (facand abstractie de perioadele cand te fac sa te sui pe pereti....) si cresc asa repede..... si cum se fac maruti te apuca un dor de ceva mai mic....
Acum Rares are 1 an si jumatate...daca cineva ma intreba acum 2-3 luni daca as mai vrea un bb, numai la gandul sa trec prin ce am trecut, faceam alergie....Acum nu mai fac alergie, ma uit cu parere de rau ca in curand nu va mai fi mascota din casa si ma apuca nostalgia...
Este, cred, cel mai frumos, dar si cel mai greu lucru, sa ai mai multi copii....
Din punctul meu de vedere, cred ca cele mai bune investitii pe care le faci in viata sunt in copii, ei sunt trecut, prezent si viitor, oricat de multe lipsuri ai avea si oricat de greu iti va fi sa ii cresti!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 29 09 2006, 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rbkalexandru a scris:
Mai maici cu burtici, eu una ma gandesc cu drag la starea voastra de acum, dar dupa sarcina si nasterea lui Rares, mi se cam strange sufletul.......si imi dispare rapid euforia..
Este tare greu sa il ai si pe al doilea, dar D-zeu nu te lasa, cand zici ca esti gata terminat.....te bucuri din toata inima ca nu ai ramas doar la unul singur.
Bb-i sunt tare scumpi cand sunt mici (facand abstractie de perioadele cand te fac sa te sui pe pereti....) si cresc asa repede..... si cum se fac maruti te apuca un dor de ceva mai mic....
Acum Rares are 1 an si jumatate...daca cineva ma intreba acum 2-3 luni daca as mai vrea un bb, numai la gandul sa trec prin ce am trecut, faceam alergie....Acum nu mai fac alergie, ma uit cu parere de rau ca in curand nu va mai fi mascota din casa si ma apuca nostalgia...
Este, cred, cel mai frumos, dar si cel mai greu lucru, sa ai mai multi copii....
Din punctul meu de vedere, cred ca cele mai bune investitii pe care le faci in viata sunt in copii, ei sunt trecut, prezent si viitor, oricat de multe lipsuri ai avea si oricat de greu iti va fi sa ii cresti!

Ai mare dreptate... e si greu, dar si merita sacrificiul, din punctul MEU de vedere... Rolling Eyes Frumos spus!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi acum suntem 4... si tare ma tem sa nu mi se faca iar pofta de bebe in vreo 2 anisori... Rolling Eyes De multe ori rad de sotul si-i spun ca eu mai vreau vre-o 2... si el zice ca mai bine se castreaza singur... Wink Laughing Laughing Laughing Adevarul e ca acum avem prioritatea cu casa... urgent tre sa ne luam casa noastra, deci in urmatorii 3-4 ani nici gand... Apoi daca om avea norocul de vreun viloi cu multe dormitoare.. trebe sa le umplem, nu? Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum