CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Pt. mamicile cu mai multe sarcini la activ
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Baru
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 27/04/2004

MesajTrimis: Joi 06 05 2004, 6:14 pm    Titlul subiectului: Pt. mamicile cu mai multe sarcini la activ Raspunde cu citat (quote)

Cum a fost la a 2-a sarcina, a 3-a? Mai rau, mai stresant, probleme cu sanatatea mai acute? Dupa prima sarcina, afland mai multe informatii medicale, ati fost mai atente la cea de a 2-a? Si nu o ultima intrebare: cum v-ati dat voi seama ca santeti iar insarcinate? ca eu cred ca am uitat si nu ar fi exclus sa fiu deja. Rolling Eyes

Ultima modificare efectuata Baru la Vin 07 05 2004, 6:13 am, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 06 05 2004, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La a 2-a sarcina( de fapt a 3-a, daca o punem la socoteala si pe cea pierduta) am fost mult mai relaxata fiindca stiam ce ma asteapta. Aveam multa incredere in medicul meu si stiam ca indiferent daca o sa nasc normal cum imi doream eu, sau daca o sa ajung la cezariana cum imi recomanda el, o sa fie totul bine. n-am avut probleme de sanatate, dar am si avut grija de mine: n-am facut efort (doar ca il mai luam in brate pe Antim), am mancat bine, cu toate vitaminele si minerale necesare, am fost regulat la control, analize. ce n-a reusit sa fac nici la a doua sarcina, nici la prima, a fost sa-mi controlez greutatea. LA fiecare sarcina am luat 20-21 de kg. dupa prima a fost cum a fost, ca la un an mai aveam doar un kg in plus fata de greutatea initiala, dar acum, la un an dupa a doua nastere, mai am de dat jos 10 kg cel putin.
cum mi-am dat seama ca sunt insarcinata? Am facut un test de sarcina, ca in fiecare luna dupa ce n-am mai alaptat, fiindca in fiecare luna ciclul imi intarzia tot mai mult si-mi dadea mari emotii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Baru
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 06 05 2004, 9:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La prima sarcina, pierduta pe la 2 luni am avut un rau cumplit... nu suportam mirosuri de prajeala si sa nu fi gustat ceva asemanator cu maioneza ca era teroare... direct la baie sa vars eram. Mama s-a prins prima ca as fi insarcinata, eu eram prea tanara cred Rolling Eyes si nu concepeam inca asa ceva. La cea de a 2-a, in urma careia am baiatul, nu am avut absolut nimic, nici greturi, nici dureri, fara picioare umflate... practic doar burta in crestere dovedea ca astept un copil, in rest, nimic. De asta acum mi-e teama - daca o sa fie ca prima data? numai cand imi amintesc imi vine sa "fac cale-ntoarsa". :(
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 06 05 2004, 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine a fost diferit de fiecare data. Prima data aveam greturi, dar nu ceva iesit din comun. A doua oara, cu Antim, aveam greturi doar dimineata, vomitam si in 2 minute ma simteam perfect si nu mai aveam treaba toata ziua. a treia oara, cu Elena, aveam greturi tot timpul zilei, si cel mai rau seara. nu vomitam, dar mi-era tot timpul rau si nu puteam sa mananc mai nimic, incat in primele 4 luni am slabit 5 kg (da' n-aveti grija ca le-am pus repede la loc, si cu dobanda)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Baru
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Vin 07 05 2004, 6:11 am    Titlul subiectului: Re: Pt. mamicile cu mai multe sarcini la activ Raspunde cu citat (quote)

Baru a scris:
... ca eu cred ca am uitat si nu ar fi exclus sa fiu deja. Rolling Eyes

neee... alarma falsa :? ... dar ma bucur totusi ca a fost asa - pina la sfarsitul anului nu aveam trecuta fetita in plan... nu-mi ramane decat sa strang informatii de la mamicile cu mai multi prunci pana atunci... si sa ma pregatesc de calsa I.Smile
Baru
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Vin 07 05 2004, 6:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

P.S. hooops! cred ca m-am ramolit complet... in loc sa pun quote la primul meu mesaj m-am apucat sa-l editez si reeditez cu raspunsul ultim... cred ca m-am emotionat... scuze adita.
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Lun 10 05 2004, 7:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si la mine tot 3 sarcini, la primele 2 pana la 4 luni sa nu vad carne, la ultima doar 2 saptamani.
dupa aceea am mancat pe rupte si am luat in greutate la fel, acum am slabit tot pe rupte incat sunt cam la fel inainte de prima sarcina.
e cu dus si intors treab asta ca variatiile astea prea mari intr-un timp f scurt nu-s asa indicate chiar daca toata lumea vai ce bine arati pentru 3 copii.
amarata de mine de efort am slabit nu ca asa am tinut mortis.
vroiam sa fiu mai slaba dra nu sa scad asa brusc.
sanse sa mai pu nu cred ca se intrevad cu cat am de tras.
observ ca sunt singura cu 3 si va spun asa fetelor sa va ganditi f bine ca nici nu stiti ce diferenta e intre 2 si 3.
e mai mare decat intre unu si doi.
pentru ca si noi suntem mult mai surmenate, copiii se strseaza reciporc ca asa sunt ei indiferent ca au 2-3 ani diferenta, se interpun foarte multe aspecte.
iar orice sarcina oboseste femeia iar apoi nascut un copil o va epuiza si mai mult.
eu am ajutor si tot sunt vraiste facuta apoi singura total cred ca eram deja terminata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu pot sa nu recitesc cu nostalgie ce-am scris atunci, de 2 ani si cateva luni am trecut cu brio de momente grele Wink
pe atunci denisa avea cateva luni, acum e o domnisoara adevarata care vorbeste si ne pune la punct pe toti. Laughing
simt c-as putea s-o iau de la capat, singura mea teama e cea de a face fata in timpul sarcinii, sunt f activa si nu stiu cat as mai putea fi cu bb in mine.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 18 08 2006, 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt mai calma , mai fericita pentru ca am pe cei dragi alaturi (Cezar , Alexa , Sandra , Laura -prietena mea , voi ) si nici nu poftesc inca la atat de multe si nici greturi prea mari nu am .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 21 09 2006, 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu.... daca sunt.... ma simt identic ca la prima, adica fara greturi, ameteli... numa sanii putin umflati si parca mi se pare ca simt cum misca Shocked Rolling Eyes ... imposibil, nu? Embarassed e prea devreme?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 21 09 2006, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Eu.... daca sunt.... ma simt identic ca la prima, adica fara greturi, ameteli... numa sanii putin umflati si parca mi se pare ca simt cum misca Shocked Rolling Eyes ... imposibil, nu? Embarassed e prea devreme?

Si eu aveam astfel de simptome si imi ziceam singura ca-s nebuna .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 21 09 2006, 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai si...? suntem nebune? Eu stiu ca la a doua sarcina sa mai multe, simti cu cel putin 2 saptamani mai devreme miscarile lui bebe, dar chiar din prima luna, mi se pare prea mult.... Rolling Eyes Sper sa nu am vedeniii... Embarassed Laughing Laughing

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Sam 23 09 2006, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da intr-adevar miscarile bb-ului la a doua sarcina se simt mai devreme decat la prima, in rest totul este altfel de la o sarcina la alta de la o femeie la alta...
Si cum ziceai Georgi, vine barza si la Constanta?
Daca da, atunci FELICITAAAARRRRRIIIIII!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 25 09 2006, 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai eu garantez ca vine Razz ,... testul mia iesit cu 2 liniute roz, dar cred ca a fost cam prost calitativ ca dungulitele nu au iesit dintro margine in alta.... Rolling Eyes Oricum eu zic ca sigur vine... la primavara... Wink

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 26 09 2006, 2:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vine vine primavaraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Si vine la Georgi , barzaaaaaaaaaa!!!!
Cu bebeii pe campii , multe multe bucuriiiiiiiiiiii !!!!!! Sha lala lala ! Laughing Laughing Laughing

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 26 09 2006, 4:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lol...Nik... dai in poeme deja... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Eu sunt aerian de somnoroasa... si simt nevoia de cafea, si daca beau, chir si numai nitica imi creste tensiunea de zici ca cei... eu care aveam nevoie de cafea, tocmai pt ca am tensiunea prea mica... Rolling Eyes

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Joi 28 09 2006, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce de mai berze o sa vina.....Cand ma gandesc cate sticle la rece va trebui sa puna Marinutza ( ca sa pastram traditia de la Gina) cred ca o sa fim sub influentza lui Bachus, mai tot timpul anul viitor!
Sarcina usoara si nastere si mai usoara, mai mamici cu burtici la al doilea bebici si nu numai!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 28 09 2006, 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rbkalexandru a scris:
Ce de mai berze o sa vina.....Cand ma gandesc cate sticle la rece va trebui sa puna Marinutza ( ca sa pastram traditia de la Gina) cred ca o sa fim sub influentza lui Bachus, mai tot timpul anul viitor!
Sarcina usoara si nastere si mai usoara, mai mamici cu burtici la al doilea bebici si nu numai!
Asta-i spuneam si eu Cezarului meu , ca a dat barzeala in Chic . Laughing Laughing Laughing

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 28 09 2006, 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
rbkalexandru a scris:
Asta-i spuneam si eu Cezarului meu , ca a dat barzeala in Chic . Laughing Laughing Laughing

pai daca s-au lasat atat de mult asteptate acum vin in card !!!!!! Laughing Laughing
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 28 09 2006, 10:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Migreaza fetelor... migreaza, credeti ca degeaba si-au ales sezonul? Nu stiti ca se spune ca... copii se fac ori cand e prea frig afara... si tinerii se incalzesc.... ori vara cand e prea cald si tinerii sunt incinsi... Wink Embarassed Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum