| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 11 01 2006, 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Betty Mahmoody,este numele ei real. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 12 01 2006, 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am divortat cand avea copilul cel mare 1an si un pic si a fost mai bine asa.Copilul nici nu-si doreste un tata,nu plange dupa unul si de ce ar face-o atata timp cat eu i-am oferit tot ce avea nevoie si nici nu stie cum ar fi altfel? Poti sa-ti doresti un lucru care nu sti ca exista?Asta in priviinta copiilor...cat despre mine ,ooo....mi-e foaaaarte bine asa cum sunt,niciodata n-am fost mai fericita,am doi copii minunati ,parinti foarte buni, casa mea,nu ma deranjeaza nimeni,nu imi spune nimeni ce sa fac...mie una mi-e mai bine de 1000 de ori decat atunci cand eram maritata si tot timpul trebuia sa ma consum pt orice tampenie a lui sau a soacra-mi. Am mai spus-o ,nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce am facut eu,eu am facut-o pt ca m-am simtit in stare sa cresc si sa educ doi copii ,sa lupt pt ei,am facut ceea ce am vrut, nu am suferit absolut deloc dupa sot,nici nu a fost un soc pt ca eu am bagat divortul,apoi dupa,...ce senzatie de amaraciune,ce gol.?.. ,senzatie de usurare mai mare nu stiu daca am mai avut . Si nici n-am incurajat relatia tata -fiu care este inexistenta dealtfel pt ca ce rost avea sa zapacesc copilul,sa planga si sa sufere de fiecare data cand ta-su n-avea chef sa-l vada ca avea treburi mai importante? Nu! Daca era sa ii pese de el statea cu noi,se comporta ca atare.Din momet ce nu ii pasa f tare de el cand era cu noi langa el, ce rost ar fi avut vizitele,bla,bla,nu cred in asta! De mentionat:noi ,eu cu sotul,nu ne certam niciodata..am divortat pt ca nu il interesa familia si copilul,nu pt ca nu ne-am fi inteles noi.si din cauza banilor. DECI: PRO divort daca te simti mai bine asa si daca tu crezi ca ii e mai bine copilului fara EL! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Joi 12 01 2006, 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Esti o fericita,ca si mine dealtfel.Cu diferenta ca eu mi-am gasit jumatatea(sau el m-a gasit pe mine) si-mi este f bine si mie si fiicei mele.Cat despre fostul sot nu si-a vazut copilul decat de 2-3 ori in7 ani. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 12 01 2006, 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Daaa ,suntem fericiti,asa este! Eu nici nu-mi caut jumatatea, consider ca formam noi trei un TOT ,deocamdata "jumatatea" mea oriunde o fi ea...mai are de asteptat pana sa fiu dispusa sa-l primesc vreo 10 ani asa... Pur si simplu copiii imi umplu viata ,nu simt nevoia de nimic in plus.Poate doar de o fetitza...  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Biblia spune ce spune....dar tot ea mai spune ca acolo unde este adulter si mai adauga biserica "bataie peste masura", ca sa nu mai vorbesc de sintagma biblica ca daca un ochi,mana te sminteste scoate-l tai-o, nu s-ar mai vedea divortul ca pe ceva interzis.Ca tot biblia spune si preoti citesc pe la diferite slube"ce a legat omul pe pamant legat este si in cer si ce a dezlegat omul pe pamant dezlegat este si in cer".
Stiti, totul depinde de cum citim biblia si cum suntem inteptiti de dumnezeu sa o percepem!
In ceea ce priveste intrebarea "divort pro sau contra"? Pai am sa va raspund mai intai ca si copil care am avut parte de parinti divortati:
1.parinti trebuie sa discute amandoi si nu numai unul(trebuie sa faca acest efort indiferent cat de tare se urasc) cu copii si sa le spuna exact cum stau lucrurile intre ei (indiferent de varsta copii inteleg mult mai mult decat isi dau seama parinti);
2.ambii parinti trebuie sa aibe in prezenta copilului un comportament civilizat, dar nu intim si apropriat, odata ce s-au hotarat sa divorteze,ptr. a nu deruta copilul;
3.De preferat ca parintii sa nu se denigreze unul pe altul in fata copilului si sa il lase pe copil sa isi formeze propria sa parere...nimic nu se poate ascunde la nesfarsit;
4.nici un copil nu va fi fericit cu parintii impreuna dar care se cearta, se urasc, si isi fac unul altuia tot felul de scene.....va fi trist, nefericit si ar putea face la fel mai tarziu, fara indioala va fi marcat la maturitate;
5.nici unul din soti nu poate impune( manipula) celuilalt sot ramanerea intr-o casatorie de forma doar pentru copii (nici copii si nici un certificat nu pot tine doi oameni impreuna),copilul nu va fi cu nimic mai fericit.
Daca intre doi parteneri /soti exista comunicare,respect, sprijin, protectie, intelegere la orizontala si la verticala si o limita autoimpusa de fiecare dintre ei care spune"peste asta nu se trece", nu este cazul sa mai vorbim de divort, ptr. ca el nu va exista, cu sau fara copii.
Dar daca exista inclusiv nepotrivire, si in relatia in care esti nu te simti bine,nu te simti tu insuti, atunci mai devreme sau mai tarziu divortul va veni.
Si hai sa fim sincere doamnelor, odata ce un divort a fost revendicat, sustinut, sau inaintat de catre unul din parteneri ne deja aflam in situatia unei relatii de familie grav vatamate si iremediabil de reluat. Sunt si exceptii,dar acelea sunt rare.
In alta ordine de idei, la maturitate, copii nu iti vor ridica osanale ca te-ai sacrificat, pentru ca si el va simti sufleteste pretul sacrificiului tau (mama sau tata) si iti va reprosa ca ai stat cu mama sau tata intr-o relatie care nu a facut bine nimanui.
Nu vorbesc povesti, am auzit f.multe discutii de genul asta de-a lungul timpului.Ba chiar, un barbat ai carui parinti divortasera cand el avea 3 ani, i-a spus mamei sale cand el avea 30 de ani "binecuvantata fie mama ziua in care ai divortat de tata"1
Si in final vreau sa mai adaug un singur lucru, daca in relatie va este bine la amandoi ii va fi bine si copilului,dar daca nu va este bine nici lui nu-i va fi! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mamaaaaa... ce explicatie completa si complexa....
Rbk bine te-am cunoscut!!! Eu am cam lipsit in cursul saptamanii... oare in we gasesc pe cineva pe fir?
Va pup dulce si va urez Week-End placut, voua, celor ce nu mai intra pana luni!  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 18 02 2006, 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ma bucur de cunostiinta Georgi!
Cine stie daca este timp, de ce nu!/
Si oricum ar fi si eu va doresc tuturor un sfarsit de saptamana, care sa va incarce "bateriile",l a puterea maxima! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 18 02 2006, 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim mult , Carmen ! Si tie un WE cat mai placut alaturi de printisorii tai ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Sam 18 02 2006, 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce sa spun...bune cuvinte merita sa fie gindite....
da sincer...iti multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 07 03 2006, 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
mai fetelor am lipst cam mult.hihi ce m-am amuzat cand am citit interesul pt ce am povestit eu.
mmmm ca sa raspund si la intrebare -nu mai stiu cine a pus-o- dfa sunt si aici divorturi.dar mai rarute.siiiiiiiii ca sa va uimesc sunt si cerute de femei si de barbati in egala masura. exemple:in familia sotului am vazut telenovela sudaneza
are o matusa din partea tatalui care are 3 fete-fara noroc saracele.toate 3 au ceva de impartit cu barbatu.cea mai mare e casatorita a doua oara.are un baietel si acu a aflat de venirea iminenta a barzuciii iar.sotul nu vrea BB-ul si ii spune sa il avorteze sau divorteaza.sot care a mai avut 3 neveste-nu in acelasi timp pe rand- sa nu credeti ca mi se pare amuzanta situatiai ei dar asa e atat de ciudat pt mineeeeeeeeeeeeee
mai departe.celelalte2 fete sunt casatorite cu 2 frati asa.daca se cearta una cu barbatu-su se cearta si cealalata.or fi siamezi???? ma rog. motivul cel mai frecvent de cearta e mamica fetelor care e bolnava cu diabet si nu mai stiu ce.si ele fetele vor sa vina sa o viziteze si barbatii nu le lasa.ca si ele fetele cand vin sa o viziteze uita sa plece.si nu o pot lua la ele sa aiba grija de ea pt ca sunt vreoooo nu mai stiu cati stati sa numar in casa.mmmmm vreo 24 adulti si copiii intr-o casa.si nu au loc si mama.si uite asa cand se mai cearta cate odata la 2 luni pleaca amandoua de acasa cu copii cu tot cu amenintarea ca divorteaza si gata siiii vin stau cate 2- 3 zile la noi acasa-unde sta si mama lor de altfel.si barbatii vin si zic la inceput ameninta ca sa vina acasa dupa care se roaga.
uff ati inteles ceva? :lo
problema e ca si mama lor e cam dracoasa.ea ar vrea sa isi paraseasca toate barbatii sa vina sa stea cu ea.in conditiile in care nici una nu munceste(le cade )si nu au casa si toate cheltuielile ar cadea pe nepotii -de parte masculina ai femeii 0-respectiv sotu meu si fratele ei respectiv socru.
mai fetelor ati inteles ceva inchei.nu mai stiu stati asa trimit asta citesc si pe urma aduc adaugiri daca e cazu.m-a intrerupt un coleg din toata polologhia asta.
si ca sa nu uit am citit si eu "numai cu fiica mea"pe vremea cand nu mi cunoscusem sotu si eram cutremurata.nu e cazu meu slava domnului.hai revin |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 07 03 2006, 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai Elena chiar ca e buna de subiect de telenovela tragi-comica.  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Mar 07 03 2006, 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am crezut ca e doar legenda cu femeile din acele parti.....cum se porta sotii lor cu ele..da uite ca e adevarat |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
am zis ca revin. am cam intarziat dar ete ca am aterizat.
helena sa stii ca nu vreau sa iau apararea barbatilor dar ca sa ai toata imaginea in minte"uite cum stau trebile aici:
aici o femeie se casatoreste da?ei ramane insarcinata imediat.asta e o chestie care nu am reusit sa o inteleg pana acu.nu au casa nu au masa dar ei fac copii nu au si ei idealul sa ofere copiilor tot ce e mai bun si tot ce isi doresc.nu, ii fac pt ca zic ca dumnezeu iubeste copiii si ca el a zis "copiii sunt cel mai frumos lucru in viata"de acord cu ei si de acord cu el.dar el nu spune faceti 150 de copiii si pe urma vedeti voi cele dati sa pape si la ce scoli ii trimiteti.ma rog hai ca am deviat.
ei ramane insarcinata si nici ca se mai intereseaza de sot.si dupa ce naste nici nu isi propune sa revina la marimile initiale.le place asa sa fie cat casa.si inca ceva FOARTE putine femei muncesc.si cele care o fac o fac pt ca sunt nevoite.ce imi spunea una mie"o femeie e mai frumoasa cand sta acasa sa isi astepte barbatu frumoasa"auzi tu.si nici macar nu il asteapta frumoasa.il asteapta cat casa. acu sincer
tu daca ai fi barbat si ai avea o nevasta care:nu munceste, nu se ingrijeste, nu iti spala, nu iti calca adica nu te ajuta cu nimic dar vrea vrea si vrea bani ce ai face?ca practic barbatii trag la jug pt bani si atat.femeile sunt frumoase acasa.nu stiu.dar nu sunt doar barbatii de vina in societatea araba.mi se pare ca si femeile au o parte de vina enorma.adica eu raportez la mine.eu daca nu imi ajut sotul mi se pare ca sunt inutila.ca de aia suntem o echipa.muncim amandoi, crestem bebe-ul amandoi, ne facem griji amandoi.nu il las pe el sa isi faca griji pt banii de scoala ai coilului si eu sa ma gandesc ce sa mai imi cumpar.sau ce bratara de aur de 3kg am mai vazut la magazin.
imi dati dreptate?  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
no ca am ajuns si eu intr-un final sa citesc tot ce s-a scris pe aci... Elena vreau si mai multe detalii!ai pus chic-ul pe jar imi imaginez cum stati intr-o casoaca mare si esti imbracata numai in rochii din matase...sti sa dansezi din buric? etc etc etc...pe langa toate trebile astea cu religia si divortul...parca te vad cum treci prin palat ca in 1001 de nopti ...
si acum sa revin la treburile foarte serioase...cum intreba si Georgi,in cazul in care o femeie straina ar vrea sa-si paraseasca sotul si sa ia copilul cu ea...ar exista sanse sa nu i se permita asa ceva?
nici nu mai stiu,atatea am vrut sa intreb de...
apropos,tu ai invatat limba lor sau?ca doar am inteles ca ai o slujba acolo
pupici multi sanatate multa si va iubiti intotdeauna ca in momentele voastre cele mai frumoase! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
si lista intrebarilor continua: ce muncesti tu acolo? dar sotul ta?(cred ca e medic, ai spus tu ca e de garda...) cum ai ajuns acolo? etc...etc.... mai rau ca la interogatoriu
da tu cum esti fata draguta, nu te superi pe noi si ne dai detalii. asa-i? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 09 03 2006, 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
multzu Ana ca ma sustii,imi faceam griji ca eu singura o voi bombarda de o sa-mi dea cu tigaia in cap mai o tzar,dar asa daca suntem doua  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt curioasa,asa ca ,daca vrea,noi asteptam sa ne povesteasca mai multe..  |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
si mai am curiozitati, dar ma mai abtin pina miine  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bibicutza a scris: | no ca am ajuns si eu intr-un final sa citesc tot ce s-a scris pe aci... Elena vreau si mai multe detalii!ai pus chic-ul pe jar imi imaginez cum stati intr-o casoaca mare si esti imbracata numai in rochii din matase...sti sa dansezi din buric? etc etc etc...pe langa toate trebile astea cu religia si divortul...parca te vad cum treci prin palat ca in 1001 de nopti ... |
Bib, are you for real, girl????? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 09 03 2006, 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
what have i done?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|