CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Divort ?!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Mie 11 01 2006, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Betty Mahmoody,este numele ei real.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am divortat cand avea copilul cel mare 1an si un pic si a fost mai bine asa.Copilul nici nu-si doreste un tata,nu plange dupa unul si de ce ar face-o atata timp cat eu i-am oferit tot ce avea nevoie si nici nu stie cum ar fi altfel? Poti sa-ti doresti un lucru care nu sti ca exista?Asta in priviinta copiilor...cat despre mine ,ooo....mi-e foaaaarte bine asa cum sunt,niciodata n-am fost mai fericita,am doi copii minunati ,parinti foarte buni, casa mea,nu ma deranjeaza nimeni,nu imi spune nimeni ce sa fac...mie una mi-e mai bine de 1000 de ori decat atunci cand eram maritata si tot timpul trebuia sa ma consum pt orice tampenie a lui sau a soacra-mi. Laughing Am mai spus-o ,nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce am facut eu,eu am facut-o pt ca m-am simtit in stare sa cresc si sa educ doi copii ,sa lupt pt ei,am facut ceea ce am vrut, nu am suferit absolut deloc dupa sot,nici nu a fost un soc pt ca eu am bagat divortul,apoi dupa,...ce senzatie de amaraciune,ce gol.?.. Laughing ,senzatie de usurare mai mare nu stiu daca am mai avut Laughing . Si nici n-am incurajat relatia tata -fiu care este inexistenta dealtfel pt ca ce rost avea sa zapacesc copilul,sa planga si sa sufere de fiecare data cand ta-su n-avea chef sa-l vada ca avea treburi mai importante? Nu! Daca era sa ii pese de el statea cu noi,se comporta ca atare.Din momet ce nu ii pasa f tare de el cand era cu noi langa el, ce rost ar fi avut vizitele,bla,bla,nu cred in asta! De mentionat:noi ,eu cu sotul,nu ne certam niciodata..am divortat pt ca nu il interesa familia si copilul,nu pt ca nu ne-am fi inteles noi.si din cauza banilor. DECI: PRO divort daca te simti mai bine asa si daca tu crezi ca ii e mai bine copilului fara EL!

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Esti o fericita,ca si mine dealtfel.Cu diferenta ca eu mi-am gasit jumatatea(sau el m-a gasit pe mine) si-mi este f bine si mie si fiicei mele.Cat despre fostul sot nu si-a vazut copilul decat de 2-3 ori in7 ani.
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 10:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaa ,suntem fericiti,asa este! Eu nici nu-mi caut jumatatea, consider ca formam noi trei un TOT ,deocamdata "jumatatea" mea oriunde o fi ea...mai are de asteptat pana sa fiu dispusa sa-l primesc Laughing vreo 10 ani asa... Laughing Pur si simplu copiii imi umplu viata ,nu simt nevoia de nimic in plus.Poate doar de o fetitza... Laughing

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 6:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Biblia spune ce spune....dar tot ea mai spune ca acolo unde este adulter si mai adauga biserica "bataie peste masura", ca sa nu mai vorbesc de sintagma biblica ca daca un ochi,mana te sminteste scoate-l tai-o, nu s-ar mai vedea divortul ca pe ceva interzis.Ca tot biblia spune si preoti citesc pe la diferite slube"ce a legat omul pe pamant legat este si in cer si ce a dezlegat omul pe pamant dezlegat este si in cer".
Stiti, totul depinde de cum citim biblia si cum suntem inteptiti de dumnezeu sa o percepem!
In ceea ce priveste intrebarea "divort pro sau contra"? Pai am sa va raspund mai intai ca si copil care am avut parte de parinti divortati:
1.parinti trebuie sa discute amandoi si nu numai unul(trebuie sa faca acest efort indiferent cat de tare se urasc) cu copii si sa le spuna exact cum stau lucrurile intre ei (indiferent de varsta copii inteleg mult mai mult decat isi dau seama parinti);
2.ambii parinti trebuie sa aibe in prezenta copilului un comportament civilizat, dar nu intim si apropriat, odata ce s-au hotarat sa divorteze,ptr. a nu deruta copilul;
3.De preferat ca parintii sa nu se denigreze unul pe altul in fata copilului si sa il lase pe copil sa isi formeze propria sa parere...nimic nu se poate ascunde la nesfarsit;
4.nici un copil nu va fi fericit cu parintii impreuna dar care se cearta, se urasc, si isi fac unul altuia tot felul de scene.....va fi trist, nefericit si ar putea face la fel mai tarziu, fara indioala va fi marcat la maturitate;
5.nici unul din soti nu poate impune( manipula) celuilalt sot ramanerea intr-o casatorie de forma doar pentru copii (nici copii si nici un certificat nu pot tine doi oameni impreuna),copilul nu va fi cu nimic mai fericit.
Daca intre doi parteneri /soti exista comunicare,respect, sprijin, protectie, intelegere la orizontala si la verticala si o limita autoimpusa de fiecare dintre ei care spune"peste asta nu se trece", nu este cazul sa mai vorbim de divort, ptr. ca el nu va exista, cu sau fara copii.
Dar daca exista inclusiv nepotrivire, si in relatia in care esti nu te simti bine,nu te simti tu insuti, atunci mai devreme sau mai tarziu divortul va veni.
Si hai sa fim sincere doamnelor, odata ce un divort a fost revendicat, sustinut, sau inaintat de catre unul din parteneri ne deja aflam in situatia unei relatii de familie grav vatamate si iremediabil de reluat. Sunt si exceptii,dar acelea sunt rare.
In alta ordine de idei, la maturitate, copii nu iti vor ridica osanale ca te-ai sacrificat, pentru ca si el va simti sufleteste pretul sacrificiului tau (mama sau tata) si iti va reprosa ca ai stat cu mama sau tata intr-o relatie care nu a facut bine nimanui.
Nu vorbesc povesti, am auzit f.multe discutii de genul asta de-a lungul timpului.Ba chiar, un barbat ai carui parinti divortasera cand el avea 3 ani, i-a spus mamei sale cand el avea 30 de ani "binecuvantata fie mama ziua in care ai divortat de tata"1
Si in final vreau sa mai adaug un singur lucru, daca in relatie va este bine la amandoi ii va fi bine si copilului,dar daca nu va este bine nici lui nu-i va fi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 8:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aplauze aplauze aplauze Shocked Mamaaaaa... ce explicatie completa si complexa.... Shocked aplauze aplauze aplauze

Rbk bine te-am cunoscut!!! Eu am cam lipsit in cursul saptamanii... oare in we gasesc pe cineva pe fir?

Va pup dulce si va urez Week-End placut, voua, celor ce nu mai intra pana luni! Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Sam 18 02 2006, 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma bucur de cunostiinta Georgi!

Cine stie daca este timp, de ce nu!/
Si oricum ar fi si eu va doresc tuturor un sfarsit de saptamana, care sa va incarce "bateriile",l a puterea maxima!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 18 02 2006, 12:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim mult , Carmen ! Si tie un WE cat mai placut alaturi de printisorii tai !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Sam 18 02 2006, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce sa spun...bune cuvinte merita sa fie gindite....
da sincer...iti multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 07 03 2006, 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai fetelor am lipst cam mult.hihi ce m-am amuzat cand am citit interesul pt ce am povestit eu.
mmmm ca sa raspund si la intrebare -nu mai stiu cine a pus-o- dfa sunt si aici divorturi.dar mai rarute.siiiiiiiii ca sa va uimesc sunt si cerute de femei si de barbati in egala masura. Laughing Laughing exemple:in familia sotului am vazut telenovela sudaneza Laughing Laughing Laughing
are o matusa din partea tatalui care are 3 fete-fara noroc saracele.toate 3 au ceva de impartit cu barbatu.cea mai mare e casatorita a doua oara.are un baietel si acu a aflat de venirea iminenta a barzuciii iar.sotul nu vrea BB-ul si ii spune sa il avorteze sau divorteaza.sot care a mai avut 3 neveste-nu in acelasi timp pe rand- Laughing Laughing sa nu credeti ca mi se pare amuzanta situatiai ei dar asa e atat de ciudat pt mineeeeeeeeeeeeee
mai departe.celelalte2 fete sunt casatorite cu 2 frati Laughing Laughing Laughing asa.daca se cearta una cu barbatu-su se cearta si cealalata.or fi siamezi???? Laughing Idea ma rog. motivul cel mai frecvent de cearta e mamica fetelor care e bolnava cu diabet si nu mai stiu ce.si ele fetele vor sa vina sa o viziteze si barbatii nu le lasa.ca si ele fetele cand vin sa o viziteze uita sa plece.si nu o pot lua la ele sa aiba grija de ea pt ca sunt vreoooo nu mai stiu cati stati sa numar in casa.mmmmm vreo 24 adulti si copiii intr-o casa.si nu au loc si mama.si uite asa cand se mai cearta cate odata la 2 luni pleaca amandoua de acasa cu copii cu tot cu amenintarea ca divorteaza si gata siiii vin stau cate 2- 3 zile la noi acasa-unde sta si mama lor de altfel.si barbatii vin si zic la inceput ameninta ca sa vina acasa dupa care se roaga.
uff ati inteles ceva? Laughing Laughing :lo
problema e ca si mama lor e cam dracoasa.ea ar vrea sa isi paraseasca toate barbatii sa vina sa stea cu ea.in conditiile in care nici una nu munceste(le cade Laughing Laughing Laughing )si nu au casa si toate cheltuielile ar cadea pe nepotii -de parte masculina ai femeii 0-respectiv sotu meu Mad Mad Mad si fratele ei respectiv socru.
mai fetelor ati inteles ceva Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing inchei.nu mai stiu stati asa trimit asta citesc si pe urma aduc adaugiri daca e cazu.m-a intrerupt un coleg din toata polologhia asta.
si ca sa nu uit am citit si eu "numai cu fiica mea"pe vremea cand nu mi cunoscusem sotu si eram cutremurata.nu e cazu meu slava domnului.hai revin
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 07 03 2006, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai Elena chiar ca e buna de subiect de telenovela tragi-comica. Laughing Laughing
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 07 03 2006, 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am crezut ca e doar legenda cu femeile din acele parti.....cum se porta sotii lor cu ele..da uite ca e adevarat
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am zis ca revin. am cam intarziat dar ete ca am aterizat.
helena sa stii ca nu vreau sa iau apararea barbatilor dar ca sa ai toata imaginea in minte"uite cum stau trebile aici:
aici o femeie se casatoreste da?ei ramane insarcinata imediat.asta e o chestie care nu am reusit sa o inteleg pana acu.nu au casa nu au masa dar ei fac copii Crying or Very sad nu au si ei idealul sa ofere copiilor tot ce e mai bun si tot ce isi doresc.nu, ii fac pt ca zic ca dumnezeu iubeste copiii si ca el a zis "copiii sunt cel mai frumos lucru in viata"de acord cu ei si de acord cu el.dar el nu spune faceti 150 de copiii si pe urma vedeti voi cele dati sa pape si la ce scoli ii trimiteti.ma rog hai ca am deviat.
ei ramane insarcinata si nici ca se mai intereseaza de sot.si dupa ce naste nici nu isi propune sa revina la marimile initiale.le place asa sa fie cat casa.si inca ceva FOARTE putine femei muncesc.si cele care o fac o fac pt ca sunt nevoite.ce imi spunea una mie"o femeie e mai frumoasa cand sta acasa sa isi astepte barbatu frumoasa"auzi tu.si nici macar nu il asteapta frumoasa.il asteapta cat casa. Laughing Laughing Laughing acu sincer
tu daca ai fi barbat si ai avea o nevasta care:nu munceste, nu se ingrijeste, nu iti spala, nu iti calca adica nu te ajuta cu nimic dar vrea vrea si vrea bani ce ai face?ca practic barbatii trag la jug pt bani si atat.femeile sunt frumoase acasa.nu stiu.dar nu sunt doar barbatii de vina in societatea araba.mi se pare ca si femeile au o parte de vina enorma.adica eu raportez la mine.eu daca nu imi ajut sotul mi se pare ca sunt inutila.ca de aia suntem o echipa.muncim amandoi, crestem bebe-ul amandoi, ne facem griji amandoi.nu il las pe el sa isi faca griji pt banii de scoala ai coilului si eu sa ma gandesc ce sa mai imi cumpar.sau ce bratara de aur de 3kg am mai vazut la magazin. Laughing Laughing Laughing
imi dati dreptate? Rolling Eyes
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

no ca am ajuns si eu intr-un final sa citesc tot ce s-a scris pe aci... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Elena vreau si mai multe detalii!ai pus chic-ul pe jar Laughing Laughing Laughing Laughing imi imaginez cum stati intr-o casoaca mare si esti imbracata numai in rochii din matase...sti sa dansezi din buric? Embarassed Embarassed etc etc etc...pe langa toate trebile astea cu religia si divortul...parca te vad cum treci prin palat ca in 1001 de nopti Embarassed Embarassed ...

si acum sa revin la treburile foarte serioase...cum intreba si Georgi,in cazul in care o femeie straina ar vrea sa-si paraseasca sotul si sa ia copilul cu ea...ar exista sanse sa nu i se permita asa ceva? Shocked Shocked Shocked

nici nu mai stiu,atatea am vrut sa intreb de...
apropos,tu ai invatat limba lor sau?ca doar am inteles ca ai o slujba acolo Rolling Eyes

pupici multi sanatate multa si va iubiti intotdeauna ca in momentele voastre cele mai frumoase!
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 3:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si lista intrebarilor continua: ce muncesti tu acolo? dar sotul ta?(cred ca e medic, ai spus tu ca e de garda...) cum ai ajuns acolo? etc...etc.... mai rau ca la interogatoriu Laughing Laughing Laughing
da tu cum esti fata draguta, nu te superi pe noi si ne dai detalii. asa-i?

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing multzu Ana ca ma sustii,imi faceam griji ca eu singura o voi bombarda de o sa-mi dea cu tigaia in cap mai o tzar,dar asa daca suntem doua Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt curioasa,asa ca ,daca vrea,noi asteptam sa ne povesteasca mai multe.. Rolling Eyes
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si mai am curiozitati, dar ma mai abtin pina miine Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza a scris:
no ca am ajuns si eu intr-un final sa citesc tot ce s-a scris pe aci... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Elena vreau si mai multe detalii!ai pus chic-ul pe jar Laughing Laughing Laughing Laughing imi imaginez cum stati intr-o casoaca mare si esti imbracata numai in rochii din matase...sti sa dansezi din buric? Embarassed Embarassed etc etc etc...pe langa toate trebile astea cu religia si divortul...parca te vad cum treci prin palat ca in 1001 de nopti Embarassed Embarassed ...

Bib, are you for real, girl????? Very Happy

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed what have i done? Embarassed Embarassed Embarassed Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 5 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum