CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Divort ?!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nimic bre... Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ahaaaaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing deci d-aia!ca nu facui nik Wink oki Laughing Laughing Laughing Laughing kiss ya

ps: ne intelegem ca pisica si mitza Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mai copile, m-au amuzat rau de tot intrebarile extrase din 1001 de nopti, pe care le-ai enumerat pe nerasuflate mai jos... Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m-am prins mitzule!!!!!!!m-am prins!!!!!miau!......mooooaaaaaamaaaaaaaa ce o gagica rozo-potocalie pe geam Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked scuzati m-am socat...revenim...pisoaico! dar serios ca mi-o imaginez pe Elena ca sefa haremului!!!Doamne fer sa fie cazul!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca Elena o sa-si ia Xanax cand vine si citeste ce bombardament de intrebari are pe cap! Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing cre ca degeaba am sperat sa scap de tava aia in cap...cre ca mere si isi cumpara mai multe tavi sa le aibe pregatite Embarassed Embarassed POK?!
Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da am citit si eu!
nu draga mea nu cred ca merita sa iei apararea vreunui barbat...altul decit sotul tau........doamne fereste de asa ceva!
dar ....cum sa spun lumea aceea in care traiesti e un mister pt mine!mister invaluit in farmecul celor 1001 de nopti,vb lui bibi!
chiar ,ma alatur suratelor de aici,poti sa ne povestesti mai multe?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 11 03 2006, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai fetelor.Sa va explic totul.Fara tigai in cap ca nu am de ce.Dar cred ca o sa dau un topic nou ca nu prea vaz locu aci la divort.Nu?hihi sa stiti ca daca vreodata va fi cazu de harem:))))))-ma alatur voua la traiul din Romania.Desi eu zic ca nuuuuuu o sa fie chiar asa dobitoc dar mai stii? Laughing Laughing Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum