CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Reactia rudelor(SOCRILOR!!!) la aflare vestii ca vine bb!!!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Vin 23 04 2004, 3:45 pm    Titlul subiectului: Reactia rudelor(SOCRILOR!!!) la aflare vestii ca vine bb!!! Raspunde cu citat (quote)

Vorbeam ieri cu o prietena care tocmai mi-a dat vestea ca e gravida si era trista ca socrul ei la aflarea vestii nu era deloc fericit! Si mi-a venit ideea sa va intreb si pe voi ce reactie au avut rudele.Prietena mea e membra pe forum si poate o ajutam cu experientele noastre si sa o facem sa fie vesela pt ca vine bb si sa nu se gindeasca la ce crede soscul si soacra!!!
Sa va spun si eu!

Eu aveam deja 2 luni cind le-am servit placinta! Makis amina zi de zi sa le dea de veste,asa ca intr-o duminica,cind l-am trimis undeva sa cumpere ceva,nu-mi amintesc ce,am luat-o pe soacra-mea in camera mea si i-am zis sa stea jos si fara cuvinte ocolite i-am zis sa nu se ingrijoreze ca nu e nimic rau ce vreau sa-i spun,doar ca sint gravida......A ramas cu gura cascata,socata si cind am adaugat fraza:Aaaa!!! Sint gemeni!!!" socul ei era deja asa de mare,ca nimic nu mai conta,puteam sa-i spun ca am si cinci copii in burta,socul ar fi fost acelas!!!
Aproape nu mi-a vorbit toata ziua!
Socrul dimpotriva,ma luat in brate,ma pupat,a fost cu totul altfel!
Soacra mea a zvut nevoie de 5 zile ca sa digere vestea! M-a sunat abia VINERI ca sa ma felicite si sa-mi ureze sarcina usoara!!!
Acum totul e doar amintire,sint foarte fericiti ca sint bunici si daca ar lua totul de la capat,cred ca ea ar reactiona altfel,mai bine vreau sa spun!
Asta a fost la mine!
La voi???

Sa va spun si care a fost reactia mamei mele si a lui Makis!

Ii spusesem sorei mele ca s-ar putea sa fiu gravida,stia si mama!
Fac prima eco,aveam 5 saptamani!
Cind ma intorc acasa,fac pe calma cind Makis ma intreaba ce am facut la dr. Ii spin ca se confirma banuiala mea si ca sint gravida in 5 saptamani."Vrei sa vezi poza de la eco",il intreb...la raspunsul lui afirmativ,scot poza din plic! Se uita,erau doua bobite mici si ma intraba"Ce sint astea doua bobite?"...Nu a avut nevoie de raspuns...intrebarea lui,avea si raspuns!!!
DOI...DOI...DOI...DOI... Pentru mult timp a fost singurul cuvint care ii iesea din gura!
Cind am sunat-o pe mama,am intrebat-o daca sta jos,mi-a zis ca nu si i-am spus sa se aseze...s-a asezat si i-am servit BOMBA!!! AM GEMENI,mami!!! Nu ma credea,nu putea sa ma creada,credea ca glumesc!!! Mama e o femeie simpla de la tara si nu are idee de ecografii si alte minuni de genul asta...De unde stii,cum poti sa stii,e imposibil!!! I-am explicat,cinci min ma credea,cinci era din nou in ceata...pina la urma s-a hotarit ca nu putea glumi cu asa ceva...bucuria ei era asa de mare,doar la ideea ca as putea fi gravida,incit faptul ca voi avea DOI COPII,aufost peste ceea ce astepta si nu incapea atita fericire in sufletul ei...Am plins amandoua de fericire...si timp de o saptamana o sunam sa-i spun ca sint bine si ca nu e o gluma!!!
MAMA MEA NU SI-A VAZUT INCA NEPOTII SI ASTA E FOCUL MEU SI AL EI CEL MAI MARE!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 23 04 2004, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu va pot relata cum a dat vestea cea mare o prietena de-a mea, care mai are un baietel, Cosmin, de 2 anisori.

In prima zi de Paste, au sarbatorit ziua lui Cosmin, implinirea celor 2 anisori. L-au invatat pe pustiulica sa zica la venirea tortului:
"Mami are un bebe mic in burtica!"

Va dati seama ce consternati si bucurosi au fost cu totii!!! Mai putin prietena mea, care nu planuise acest bebe acum, ci peste cateva luni.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 23 04 2004, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu aveam o vaga banuiala de ce se intampla si am pastrat oarecum secret pana a fost sigur...asteptau de multa vreme si nu vroiam sa fie alarma falsa.
S-au bucurat nespus toti!!!
Tatal meu care de obicei nu prea intra in "afacerile" noastre s-a oferit imediat sa mearga cu mine sa-mi fac toate analizele...avea ochii plini de lacrimi...
Socrela s-a bucurat tare mult...."ERA SI TIMPUL! "
Bunica lui Cristi (cea cu care locuim) a fost singura care mi-a spus " ce-ti trebuia copil, era tot ce-ti lipseste!" - nu m-a interesat desi nu a vorbit cu mine ( nu din cauza asta) pana a facut Andrei 4 luni.
Acum sunt cei mai buni prieteni si nu exista seara in care sa nu-l intrebe daca nu vrea sa doarma si cu ea.
Andrei a fost pentru noi doua ca un liant. Acum avem intr-adevar o relatie de nepoata si bunica iar Andrei este un Stranepot pe cinste Laughing Laughing
Un copil schimba atat de mult viata unei familii...nici nu-ti poti imagina Draga prietena a Theodorei si...a noastra!!! Cand il va vedea i se vor umple ochii de fericire....iar daca nici atunci nu se va intampla sigur la primul zambet se va topii....vei vedea...
Multi pupici!!! Laughing Laughing
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Sam 24 04 2004, 9:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi ambele perechi de bunici asteptau cu nerabdare nepotii. Prima a aflat mama, pentru ca mie nu imi venea sa cred ca am reusit pana la urma. Ma asteptam sa fie mai fericita, insa ma tot batea la cap sa nu spun pana nu e sigur si pana nu trecem de primele luni, avand in vedere ca aveam risc mare de avort spontan. :?

Ca atare socrilor nu le-am zis pana tarziu. Ma asteptam sa sara in sus si totusi au fost rezervati. :( Probabil i-a luat prin suprindere. :?

Cel mai rau imi pare ca nu i-am spus de la inceput cumnatei mele care imi este ca o sora. Sotul meu a fost asa de fericit insa ca umplut lumea in lung si in lat si a ajuns si la urechile cumnatului meu. Asa ca draga mea cumnata, cu mult tact si bun simt, mi-a spus: "Felicita-ma te rog pentru ca voi fi matusica". Laughing

Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Sam 24 04 2004, 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine a fost cam asa... Laughing
Socrii:la aflarea vestii ca sunt insarcinata (prima oara) au fost super fericiti si abia asteptau sa fie bunici ,sa plimbe copilul , amandoi vroiau nepoata :Wink eu nu ma gandisem la nume si ei deja aveau vreo 10 Laughing . La aflarea vestii ca vremsa infiem un copil au fost surprinsi ,dar s-au bucurat ,si acum o iubesc pe Erica enorm ,si sunt foarte fericiti ca au devenit bunici :Wink
Parinti de sarcina au aflat pe la 3 luni si nu au fost de acord in nici un fel ( ce-ti trebuie copil.....) si de Erica au aflat la 2 zile dupa ce a venit acasa, si a fost foarte bine ca nu le-am spus , dar acum le place sa stea cu ea ...
Bunicii mei , na deveneau strabunici si bunica mi-a fost mereu alaturi daca nu fizic,mereu cu o vorba buna!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 26 04 2004, 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine toata lumea a fost la fel de bucuroasa, foarte bucuroasa...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Baru
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 27/04/2004

MesajTrimis: Mar 27 04 2004, 12:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A fost bucurie generala, ca intr-o familie normala, cu oameni cu oarece bun simt. Sint o fericita sa fiu inconjurata de parinti si socrii minunati... imi sint la fel de dragi cu totii. 8)
Sus
Vizitator prietenos
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003

MesajTrimis: Mar 27 04 2004, 10:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la mine a fost minunat pentru ca toti s-au bucurat.
Dar faza cea mai tare a fost cand am nascut.
Dimineata am vorbit eu cu ai mei, le-am spus ce bine ma simt eu desi aveam dureri de noaptea si ma asteptam sa nasc asa ca ai mei nu au banuit nimic. Plec eu la spital cu chiu cu vai ca sotului meu i se blocase masina prin nameti, ma internez, nasc la 7: 20 seara. Sotul meu era prin vecini ca nu putea sa stea singur in casa. Suna el la spital afla ca am nascut, da nu intreaba ce e fata sau baiat ..(minte de barbat ). Cumnata-mea suna si ea la spital, intreaba ce e, afla ca e fata si-i anunta pe socrii mei. Al meu barbat plecase spre spital dar nici prin cap nu i-a trecut sa-i sune si pe ai mei parinti. Pe la 8 seara sun la ai mei si era asa ciudat, ca tata vorbea cu mine fara sa stie ce s-a intimplat si-mi povestea verzi si uscate. La un momendat ii zic: mai tati eu sint la spital. El zice aoleu !!! te-au luat durerile ?? Eu: Am nascut deja, am o fetita .. bla bla. L-a luat plinsul la telefon !! Nu pot sa uit cum mi-a spus: pau bine mai taticutule, si nu zici tu nimica, te duci acolo sigurica si nu ne anunti si pe noi ...
Bine-inteles ca s-au infiintat la spital imediat cu ceva cald de mincare ..
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 27 04 2004, 12:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Raluca Megles"]Nu pot sa uit cum mi-a spus: pau bine mai taticutule, si nu zici tu nimica, te duci acolo sigurica si nu ne anunti si pe noi ...[quote]

(h (h (h (h (h ...ce frumoooooossss !
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 27 04 2004, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi, euforie totala in tot neamul. :P Cele mai fericite si mai in culmea extazului persoane, au fost socrii mei.
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 29 04 2004, 3:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la noi s-a bucurat toata lumea, chiar daca au fost de parere ca ne-am cam grabit
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Dum 30 05 2004, 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adita a scris:
Si la noi s-a bucurat toata lumea, chiar daca au fost de parere ca ne-am cam grabit

Au auzit si eu vorbele astea , dar ii las in pace Mr. Green , pe socrii a avut Erica grija sa ii anunte cum am ajuns la aeroport sa ii luam si pe restul familiei a doua zi la prima ora Laughing
Sus
cerabela
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 11/02/2005

MesajTrimis: Vin 04 03 2005, 9:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FOARTE BUCUROSIIIIIII.VLAD FACE ACUSI 6 LUNI SI EI NICI MACAR NU AU VENIT SA IL VADA.S-E BUCURA NESPUS DE MULT CA ARE UN NOU SI MIC NEPOT............NICI MACAR NU STIE CUM ARATA,CE SA MAI....INDIFERENTA TOTALA
Sus
mama_sonyei
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 28/02/2005

MesajTrimis: Vin 04 03 2005, 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu: cea mai incantata... Mama mea : ce-ti trebuie tie copil? Surprised tu nu ai grija de tine... bataie de cap iti trebuie? sa nu crezi ca mi-l pui mie in brate, ca eu nu stau sa vad de copil ... Sad (acum o adora si nu mai stie ce sa-i faca si sa-i ia Laughing )... Tatal meu: vezi ai grija... cum te simti? (abia astepta sa fie bunic, s-ar fi bucurat, dar sa nu vada mama ca nu e de acord cu ea Confused Razz )... Sotul meu: nu se poate... nu acum, trebuia sa mai asteptam... analizele ti le-ai facut? mie de ce nu mi-ai spus ca vrei sa ramai insarcinata? (avea senzatia ca l-am pacalit eu, dar si pentru mine a fost o surpriza Very Happy ) - si nu s-a linistit nici in ziua de azi: daca are ceva copilul? de ce nu-i mai creste parul? de ce nu vorbeste baba-dada cum a zis dr? cand au de gand sa-i iasa dintii ca are 7 luni deja Surprised ... este un panicos de ma imbolnaveste... Dar cine a fost cel mai fericit din lume cand mandruta mea a zis "TA-TA" acum cateva zile?!? Despre socri: ei sunt batrani (78-80ani) si nu au vazut-o pana acum, nu pentru ca nu i-ar interesa, este prima lor nepoata si sunt incantati (cadouri peste cadouri si telefoane sa vada ce face fata Wink aproape in fiecare saptamana), ci pentru ca stau departe si nici noi nu avem masina sa mergem pana la ei... Dar, una peste alta, toata lume as-a bucurat de mandruta mea... si eu, desi, initial, mi-am dorit sa fie baiat... ma straduiesc mai mult la urmatoarul... Embarassed Very Happy

http://www.sonya.as.ro
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 04 03 2005, 10:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi a fost o surpriza. S-a intamplat tocmai intr-o pauza de pastilutze. Nu stiam ce sa fac, sa-i spun, sa nu-i spun, sa-l pastrez sau nu, daca ma hotarasc sa-l pastrez ii spun sau pur si simplu plec pentru ca nu vroiam sa creada ca vreau sa-l fortez sa ramana langa mine ... In fine, toate colegele mele incercau sa ma convinga sa-l pastrez. Eu avand 30 de ani, sotul meu 23 ( Embarassed Laughing ). Medicul mi-a spus ca nu este nici o problema, pot sa fac avort, pot sa raman alta data insarcinata, fara probleme dar problema care ar putea sa apara dupa 30 de ani este dificultatea, greutatea, de a duce sarcina pana la capat. Asa ca m-am hotarat sa-l pastrez. N-am anuntat pe nici unul din parinti, nici eu nici el. Viitorii nostri nashi, prieteni pe vremea aceea, au inceput muca de lamurire cu EL - care nu era chiar impotriva dar nici pentru. Ne-am adunat intr-o zi la noi, s-a hotarat sa pastram copilul dupa care au baut baietii nostri cam 1 l de palinca Shocked
In momentul urmator s-a hotarat sa o sune pe soacra-mea sa-i dea vestea. Nu stiu exact care a fost reactia ei, oricum nu s-a bucurat. Destul de multa vreme nici nu ne-am vazut cu ea.
O avea si sotul meu pe ale lui, dar in ziua aceea a fost TERIBIL. Nu stiu ce i-o fi spus ea, sau ce nu, cert este ca l-am auzit zicand urmatoarele: Mama, cred ca nu m-ai inteles. Eu te-am sunat sa-ti dau o veste, buna zic eu, nu te-am sunat sa-ti cer parerea! Laughing Laughing Mama mea saraca a aflat ultima, pentru ca se apropiau Floriile si ea fiind Florica am vrut sa-i dau vestea de Florii, fiind convinsa ca se va bucura. Ceea ce s-a si intamplat.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 07 03 2005, 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine socrii s-au bucurat foarte tare. Dar le-a trecut imediat ce am nascut. Nici in ziua de azi nu pricep - la ce s-or fi bucurat asa daca nu le pasa de fi-mea deloc? Ma asteptam sa vina sa o vada, sa ii cumpere jucarii, etc - absolut pauza - nici n-o baga in seama ......
Eu nu prea m-am bucurat ..... ca "nu era timpul" si acum .......
lulu75
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005

MesajTrimis: Joi 21 04 2005, 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine toata lumea a fost fericita. Daca nu ii convenea cuiva, putea sa se tavaleasca pe jos pt ca fericirea me nu putea fi umbrita de nimic Laughing

http://www.flickr.com/photos/babybaby
Sus
lilia
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 31/05/2005

MesajTrimis: Joi 02 06 2005, 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine a fost super haios! Noi amandoi mai avem cu noi (fizic vorbind) doar mamicile! Dupa ce am aflat, pe a mea am sunat-o prima si am intrebat-o: Ce faci bunico??? Probabil ca statea pe un scaun intrucat nu am auzit nici o busitura in cadere! Very Happy Doar o luuuuungaaa pauza in conversatie. Cand i-a revenit vocea mi-a zis doar ca se bucura enorm, atat a fost in stare! La soacra-mea a fost si mai haios: Te-am sunat sa-ti spun ca o sa fii bunica! Asta se intampla pe la ora 1 ziua! A inceput sa planga de bucurie si cand am ajuns noi pe la ea pe acasa pe la ora 7 seara inca plangea! Laughing Laughing Acum amandoua sunt topite dupa papusa!
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 01/06/2005

MesajTrimis: Vin 03 06 2005, 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Socrii mei s-au bucurat enorm, dee...e primul nepot! Acu ...e lumina ochilor lor, ii fac toate mofturile!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai noi inca nu stim daca vine bebe sau nu insa toti sunt nerabdatori! Toti din familiile noastre stiu ca vrem un bebe si sunt toti asa de bucurosi! Probabil ca vor fi si mai fericiti cand le vom da vestea cea mare!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum