CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Concediile cu copiii
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 12:03 pm    Titlul subiectului: Concediile cu copiii Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt o mama "nebuna", cel putin in acceptiunea mamei mele care a aflat ca voi pleca cu Alexandra in toate calatoriile de anul acesta: adica la munte la vara, in Grecia in septembrie si la schi la iarna.

Voi cand ati plecat prima data cu copiii in concediu? Cum v-ati descurcat? Dar in concediile urmatoare? Care sunt lucrurile pe care le-ati luat neaparat cu voi - nu ma refer la haine, ci jucarii, patut, sterilizator, etc?

Ultima modificare efectuata de catre Roxana_G la Mar 20 04 2004, 12:05 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le-ati respectat programul obisnuit? Cum a fost cu mesele?

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 12:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt la fel de nebuna Laughing .

Pe Alexa am dus-o la mare cand nu avea inca 3 luni implinite. A fost tare fain.

Sunt de principiu ca un copil nu trebuie super-protejat si bibilit. I-am respectat programul ei obisnuit, am avut grija sa nu aibe nici un disconfort...

Cat despre bagaje, am luat multe dupa mine, chiar daca plecam la Constanta, nu in creierul muntilor. Am preferat sa le am pe toate, sa nu duc grija lor.
Apoi, anul trecut am fost cu ea si la mare si la munte. Avea 1 an. Si s-a simtit extraordinar. A fost si anul in care am carat mai multe pentru ea: mancare la borcanel ( imi era teama sa-i dau mancare de la restaurant), laptele ei (Prima Crestere) etc etc.
Plus patutul de voiaj, carutul fara de care nu se putea :P , jucarii, pampers etc etc.

Probabil ca "nebunia" asta a mea a contribuit la faptul ca acum Alexa se comporta extraordinar din toate pdv, atunci cand plecam cu ea in "deplasari".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi plecam cu marc in vara pana in sua . e un drum super greu , cu escala, cu cateva ore prin aeroporturi , dar el avand aproape un an , sper sa fie cat de cat usor ...... sper ! Laughing
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi am fost la mare si la munte asta-vara, cu Antim de aproape 2 ani si elena de 3 luni si a fost foarte bine. Noi suntem foarte plimbareti si asa am de gand sa obisnuiesc si copiii. Noi n-am avut ce program sa respectam, ca pruncutii mei n-au nici un program. Bagaje ne-am luat destule, cadita ( ca doar nu era sa spal copiii in cada in care cine sie cine se spalase). Sterilizator n-am folosit niciodata., dar mi-am luat o colectie intreaga de perii si periute pt biberoana. MAncare la borcanele nu le-am luat, fiindca noi am stat la casa si puteam sa le fac eu mancare proaspata. Am mai luat si o punga cu tot felul de medicamente, pt febra, diaree, constipatie, arsuri, etc, de care din fericire n-am avut nevoie. Pampersi si mancare am cumparat acolo cand am avut nevoie. A fost un concediu reusit, si va doresc sa va distrati si voi asa cum va place.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 6:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am fost o mama ...si mai nebuna...ca sa zic asa Laughing Laughing Laughing
Am fost in toate delegatiile cu sotul meu (nu vroiam sa raman singurica acasa...)...la Timisoara, Cluj, Brasov,Arad, Slovacia (cu avionul)....
La mare am fost prima oara la 11 luni...
La munte, la Balvanios....la Lac la Sf Ana.........peste tot ce sa mai .... Laughing Laughing
Apropo, de ce trebuie sa iei cu tine, are Cris o vorba"ne-ar fi mai usor sa legam sifonierul si dulapul de masina!" Laughing Laughing Laughing
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc. M-ati facut sa nu ma mai simt asa "nebuna" pe cum mi s-a lasat de inteles de la altii. Roxanel, bafta cu calatoria!

Si noi suntem mari amatori de calatorii si cum serviciile noastre sunt foarte solicitante ne relaxam cel mai bine prin concedii in locuri noi. Evident as dori ca Alexandra sa se adapteze acestor deplasari pentru a putea sa o luam cu noi totdeauna - doar e membru al familiei cu drepturi depline.

Laughing Sa iau dulapul cu mine? Ehehe, il luam inainte pe al meu. Acu eu trebuie sa renunt si sa le iau pe ale ei. Chiar radeam cu sotul meu si spuneam ca eu trebuie sa ma restrang. Asa ca punem intai lucrurile ei si daca mai ramane loc le pun si pe ale mele. El cedeaza. Laughing

Adita, aolica eu de cada uitasem! Dar aia e mare. Pai umplu portbagajul numai cu caruciorul ei pliat si cu cadita. Mai degraba o spalam tinuta in brate.

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 6:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am fost si mai nebuna cand am plecat intr-un grup, dar fara tati, cu Diana la Poiana Brasov, si sus pe Postavaru, cand fata avea 9 luni...

si la mare am fost cand avea 1 an si 9 luni si a fost OK!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 6:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Singurica Dani? Esti tare. A fost totul OK?

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 20 04 2004, 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox , arunca un ochi si aici http://www.lumeapiticilor.ro/index.php?r=site1/st_web_sfaturi.html :P
Sus
Vizitator prietenos
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003

MesajTrimis: Mie 21 04 2004, 9:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sint perfect de acord cu voi, copii s-au simtit minunat .. Dar voi ati simtit ceva din concediile alea ???
Ca si io am umblat cu copilul atirnat de git la diferitele iesiri pe care le-am avut si abia dupa 3 ani incolo am inceput sa mai simt si eu ca ma duc in concediu. Ca tot ce stiam era sa-i fie cupilului bine iar programul nostru de fapt nu exista. Sa nu mai vorbim de bagaje, ca este exact cum zice admin-ul, daca s-ar putea sa-ti iei sifonierul in circa ar fi perfect..
Numai impachetatul si dezpachetatul ia citeva ore bune.

Iar apropo de viitoarea calatorie a lui Marc in USA .. cand am fost in iarna in USA am avut bebeti in avion si la dus si la intors. Jale ... Mi-a fost o mila de ei, pe cuvant Rox, eu am zis ca aia sint parinti nebuni care pleaca cu copilasi asa de mici sa zboare 20 ore cu avionul ...
Pe de alta parte am o colega al carei servici presupune nenumarate drumuri cu avionul si saraca femeie e tot timpul cu cupilul in avion iar piciul se comporta foarte bine. Asa ca .. iti tin pumnii.
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 04 2004, 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox, eu am fost cu Diana singurica deoarece sotul meu mi-a tras "teapa" atunci, adica a promis ca vine peste doua zile si nu a mai putut pleca de la servici, ca altfel nu mai plecam eu cu fata...
e adevarat ca am fost intr-un grup de la servici, cu prieteni, cu nasii dar tot greu a fost, pentru ca asa cum zicea si Raluca M, numai concediu nu a fost pentru mine, ceilalti aveau program de plimbare, de bere iar eu stateam nu bebe... asta e, oricum ei i-a priit...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 04 2004, 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox, hai sa-ti vand un pont legat de cadita. Noi nu am mai carat cadita dupa noi la mare (repet, prima oara Alexa avea 3 luni) ci am cumparat de acolo o piscinuta gonflabila, mica, pentru copiluti mici. A fost ideala. Incape intr-un buzunars al uriasei genti Laughing si ne-a prins bine si anul trecut la mare, cand pitica s-a balacit in ea, iar la hotel ii faceam baie tot in ea...

Referitor la ce spui tu, Raluca, sa stii ca eu m-am simtit chiar bine. Lasand la o parte ingrijirea copilei, poate datorita fpatului ca ea a fost tare cumintica si nu ne-a factu "probleme", a dormit bine, ziua chiar si cate 4 ore, iar seara cadea franta si pana dimineata puteai sa darami peretii ca nu se clintea.

Cat despre bagaje, eu chiar nu am nici o problema, probabil ca de la atatea deplasari mi-a intrat in obicei. Imi fac o lista completa, din timp, la care adaug, pe masura ce-mi aduc aminte, ceea ce stiu ca am nevoie, astfel ca atunci cand ma apuc de facut bagajele, sa nu omit ceva ( nu ca asta nu s-ar intampla de fiecare data Laughing )
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 21 04 2004, 10:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lumi, multam de sfat. Super! Mi-ai mai eliberat juma de portbagaj! Laughing

Sunt constienta ca nu vor mai fi concediile de altadata si ca vom fi oarecum legati de programul ei. Insa nu cred sa fie nici asa cosmar. Oricum vom vedea intai la munte si daca e OK, mergem si in Grecia cu ea. Oricum, intotdeauna, cel putin jumatate din concedii vreau sa fie in formatie completa.

La fel despre bagaje. Noi caram oricum toata casa, ca sunt eu paranoica sa am de toate. Acum voi renunta la ale mele - si asa exerienta mi-a demonstrat mereu ca nu am nevoie de atatea - si va avea prioritate ea.

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 04 2004, 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox, ma bucur Laughing Laughing .
Noi care avem un tunel de portbagaj Laughing si tot l-am umplut. Dar a fost fain, ca nu am dus lipsa de nimic.
Ai sa vezi, nu e chiar asa cumplit pe cat pare Laughing
Sus
Vizitator prietenos
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003

MesajTrimis: Joi 22 04 2004, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie acuma imi place sa merg cu ea pe peste tot, ca este mare si mai lasa si ea de la ea.
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 23 05 2004, 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am fost la tara cu Alexandra: 3 ore dus si 3 intors. 2 mese pe drum si una acolo. A papat bine, in masina fie a dormit fie s-a uitat curioasa pe geam. Execeptand faptul ca a fost putin agitata din pricina familiei care a asaltat-o, calatoria a decurs minunat. Data viitoare ne aventuram la un weekend la Bran.

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 05 2004, 11:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo Alexandra, te-ai facut fata mare ce mai!!! Very Happy

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 24 08 2004, 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele, nu ma pot abtine sa nu imi laud ghemotoaca. A fost SUPER cuminte si concediul de vis. Nu imi imaginam ca nu o sa zica nimic 14 ORE de mers cu masina, ca se va adapta atat de rapid acolo incat m-am simtit ca intr-un concediu obisnuit. E drept ca nu s-a putut sa hoinarim noaptea pe la terase, insa este singurul lucru la care am renuntat pentru programul ei.

Asa ca, mult curaj celor care inca se intreaba daca sa ia sau nu bebelusii in concediu, inclusiv celor ce vor sa plece in strainatate.

Un singur sfat: desi va ganditi ca puteti gasi tot ce aveti nevoie acolo, mai bine luati si de acasa, suprize pot exista oricand.

Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Concediul anul acesta a fost un succes real, comportament frumos(atat cu noi cat si in public), multa veselie si nu pot decat sa le aduc laude.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum