CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sarbatori Fericite!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 21 12 2009, 11:31 pm    Titlul subiectului: Sarbatori Fericite! Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele, va urez Sarbatori Fericite, un an nou frumos, si multa sanatate!

Va astept cu obiceiurile voastre de Craciun si Revelion.

Ale noastre sunt: de Craciun ne revenim si dormim pe noi in fata unei mese festive la parinti, iar de Revelion stam acasa cu prietenii care vor sa stea cu noi. Am fost invitati la un restaurant, dar nu imi vine sa las copilul singur (cu bunica-sa, tot aia) si nci sa stau intr-un fum de tigara si muzica tare toata noaptea.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 22 12 2009, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sarbatori fericite!
Laura, si gindesc la fel pentru noaptea de revelion. Plus ca discutam si de niste sume colosale care chiar nu se justifica pentru o singura noapte.
In prima zi de Craciun avem musafiri, facem petrecerea de 1 an a Dariei. In Ajun mergem cu colinda doar la parinti, nasi de cununie si la nasii de botez ai copiilor. Iar de revelion, acasa.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 23 12 2009, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Revelionul o sa fie cu tam-tam anul asta Laughing
Acasa la noi cu inca vreo 6 perechi, toti cu copii de varste 6-11.
Practic va fi Revelionul copiilor.

De Craciun cam ca de obicei - pe 24 cu sor-mea, pe 25 zacem, pe 26 matusa si verisoara iar pe 27 nasi (pentru ca e Sf Stefan si in ultimii 9 ani tot la ei suntem pe 27.

Si m-a omorat fi-mea tot chestionandu-ma daca i-am luat, ce i-am luat, unde le-am ascuns, dar cand i iau ca maine trebuie sa i le dau, etc. Evident ca am aburit-o Laughing
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 23 12 2009, 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anul asta inca mai crede....abia astept sa ii treaca Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 23 12 2009, 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie parca imi pare rau ca stie. Si oricum ma enerveaza cu chestionarul.
Laughing

Sarbatori Fericite tuturor
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum