CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Alergolog bun
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 27 06 2009, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cat e de greu sa iei astfel de decizii importante! Cred ca ati ajuns la limita suportabilului daca v-ati decis sa schimbati orasul. Piatra Neamt e un oras foarte placut, insa cred ca ar trebui sa stai o perioada aici, poate o luna-doua, sa nu va mutati degeaba, sa vedeti daca alergia se amelioreaza sau dispare. Am o prietena care a vandut apartamentul din Bucuresti, sotul ei a lasat un serviciu bun si s-au mutat aici, si-au construit o casa in apropiere de Piatra Neamt, si asta pentru copii, sa creasca intr-un mediu mai putin poluat.

Andi poarta ochelari cu protectie UV?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 27 06 2009, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ii are, dar e greu sa ii tina tot timpul la ochi, mai ales acum vara cand de caldura stam cu geamul deschis, el sta si afara in curte si nu poate sta numai cu ochelarii la ochi.

Stim ca trebuie sa stam intai o perioada de proba intr-un loc, insa ne ajuta mult sa stim pe unde, ca nu putem lua toate orasele din tara la rand....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 23 01 2010, 8:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am gasit si un alergolog bun Very Happy

Am fost 10 zile in Singapore, si acolo a avut iar probleme cu ochii. Am fost la doctori acolo, si ne-au zis acelasi lucru ca aici: nu au ce analize sa ii faca in plus, ii dam tratament cu cortizoni si asteptam ca in timp ori sa ii treaca, ori sa se agraveze. Macar stim acum ca nu aparatele si dotarile sistemului medical din Romania sunt de vina.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 23 01 2010, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uau, Singapore iarasi. Ne mai arati poze?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum