CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Alergolog bun
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 30 01 2009, 12:33 am    Titlul subiectului: Alergolog bun Raspunde cu citat (quote)

Am mare nevoie de ajutor!

Mai am putin pana vine primavara si iar incepe Andi cu alergia. Trebuie sa gasesc undeva in tara un alergolog bun (de preferat cel mai bun din tara). La care sa putem ajunge, adica sa aiba un cabinet particular unde sa putem face o programare. Este ok si la spital de stat, dar totusi sa pot face o programare, nu sa ma plimb cu copilul prin tara si ajungand acolo sa ne milogim pe holurile spitalului sa ne vada si pe noi.

Daca stiti de un alergolog bun (de copii eventual?) va rog sa imi oferiti un nume si localitate.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 30 01 2009, 12:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si am uitat sa spun....cand am fost in State la clima primavara - vara Andi tot concediul a avut ochii rosii de alergie. Cum am ajuns in tara la iarna si frig nu mai avea nimic.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 30 01 2009, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, din cite stiu eu cei mai buni alergologi sunt in bucuresti. la noi e un singur alergolog cunoscut, dar e la virsta pensiei si nu are cabinet particular. in bucuresti stiu ca e mihaela leventer. oare nu e dermatolog alergolog?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 30 01 2009, 1:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Leventer nu stiu daca e alergolog ... stiam ca e dermatolog. Hai ca sap la o prietena medic cu baietel alergic sa vad la cine au fost ei ...
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 30 01 2009, 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu stiu ca de regula dermatologul e si alergolog

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 31 01 2009, 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, sunt specialitati diferite. La Iasi e dr. Sinitchi, nu? Eu n-am fost incantata de ea, a facut niste teste si ne-a aruncat o reteta, pe care n-am stiut nici macar cata vreme s-o urmam. Macar omu' stie acum la ce e alergic, tot ii bun.
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 11 02 2009, 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alergologul e alergolog, dermatologul e dermatolog, nu au nici in clin nici in maneca unul cu celalalt.
Va vorbeste o persoana cu fond alergic sever Laughing care s-a saturat de mers la alergolog mai des ca la mama in vizita Laughing .

Laura, musai sa ceri sa-i faca Panel alergii - ma uit acasa exact ucm se numeste (nu se face decat in cateva clinici, eu am facut in Euroclinic), pentru ca este SINGURA analiza care releva la ce e alergic. Si numai asa, stiind la ce e alergic, se poate trece si la desensibilizare.
testele de alergii care se fac in mod uzual (acele intepaturi pe piele) nu sunt relevante.

orice informatii mai doriti, persoana cu fond alergic sever care sunt Laughing va sta la dispozitie Laughing .
V-am pupat, in mare fuga Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 20 02 2009, 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am ajuns la dna doctor Bucur la Malaxa. Ne-a dat sa facem analizele de sange, dar ne-a spus ca nu sunt mari sanse sa apara ceva la ele. Cica la alergiile localizate exclusiv la ochi, se depisteaza foarte greu care este alergenul. Ea era 90 % sigura ca nu va apare nimic la analizele de sange si ca sunt cam tot atatea ca nici la cele subcutanate sa nu se vada. Ceva legat de cat interactioneaza aparatul ocular cu restul organismului.

Revin cu detalii dupa ce avem rezultatele.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 23 02 2009, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lui David i-au iesit bune rezultatele pe care i le-au facut sa vada daca bronsita este de natura alergica sau nu. I-au luat trei fiole de singe, dar nu stiu sa spun ce tipuri de analize i-au facut, mi-a scos doctorul 4 foi cu rezultatele, dar rezultatul e ca nu este alergic la nimica. Si nu mi-a dat rezultatele acasa, au ramas in spital la dosar.
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 23 02 2009, 3:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ancuza, daca ai fost internata ti se scriu rezultatele pe scrisoarea medicala la externare. eu stiu copii destul de multi care faceau bronsite repetate, unii chiar astm. dupa n analize de care vreti plus teste alergice care ieseau toate bune, si chiar luni de tratamente cu antibiotice pt boli pulmonare, a iesit pozitiv testul pentru toxocara, test facut ca o ultima varianta. minunatia asta de toxocara are complicatii fie in aparatul respirator, fie in cel digestiv sau la ochi. pentru cine se intreaba ce-o fi toxocara, e varianta canica de la toxoplasma. Crying or Very sad
eu am facut lui Edy testul asta in vara si a iesit negativ. nu se compenseaza si costa cam 30 lei

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 23 02 2009, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie Panelul (Panel alergeni activi) asta mi-a relevat 2 alergeni care nu au mai iesit la nici o alta analiza. Asa ca acum incep desensibilizarea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 24 02 2009, 12:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am fost internata, mi-a dat pediatra trimitere la alergologul de copii si el m-a trimis la laborator sa ii ia singe lui David si la o luna am fost dupa rezultate, ca o parte din ele iau ceva mai mult timp pentru a fi analizate, cica dureaza vreo 2 saptamini.
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 24 02 2009, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au iesit analizele: toate negative, cum ne asteptam. Acum trebuie sa mergem iar la doctor sa i le faca si pe cele cutanate. Ce ne mai distram! Evil or Very Mad
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 22 06 2009, 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am vrut sa creez un subiect nou, deoarece nu cred ca va avea continuitate prea multa, asa ca postez tot aici.

AJUTOR! Am nevoie de informatii din toata tara, am nevoie de ajutor de la toata lumea :Wink

Datorita alergiei lui Andi, care este foarte suparatoare si care nu ii da pace, nu reusim sa gasim cauza, asa ca ne gandim sa ne mutam. Avem nevoie insa de informatii: Orase din tara in care nu prea bate vantul, in care e mai racoare, putina poluare, departe de dispozitive militare sau uzine nucleare. Greu, insa am vrea sa aflam daca exista un astfel de oras pentru a incerca totusi sa amelioram cumva efectele.
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 22 06 2009, 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am precizat ca atat alergologul cat si oftalmologul nu au gasit nimic care sa determine cauza alergiei lui, si ca ambii ne-au spus ca marea are "calitatea"de a potenta alergiile respiratorii si olfactive. Acest lucru precizat in urma experientei lor pe pacientii din Romania....dovedit fiind statistic ca mult mai multi copii de pe malul marii au alergii olfactive decat din alte parti.
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 23 06 2009, 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, e de risu-plinsu. in 2009 sa nu se poata depista cu precizie un alergen, nu e de bine. sa ajungi sa schimbi orasul, iarasi e greu. sunt curioasa ce oras veti gasi sa corespunda nevoilor voastre. insa sa faci acest lucru pentru sanatatea copilului tau, e un lucru deosebit. si cind te gindesti citi ar vrea sa stea la mare...
sanatate multa!

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 23 06 2009, 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ti-as recomanda un oras de munte - gen Brasov.
ana - eu tin minte ca eram copil si am facut cumva o tuse pe baza alergica (numita popular tuse magareasca). Fara factor alergen propriu-zis ci doar din cauza poluarii bucurestene. Eram deja scolar, nu se punea problema schimbarii orasului (alte vremuri). Singura solutie, care a functionat perfect, recomandata de un doctor bun a fost 3 luni in Busteni. Adica toata vacanta de vara. Tusea pe care cred ca o aveam de prin martie-aprilie a disparut intr-o luna de stat la munte. M-am intors dupa 3 luni in Bucuresti si n-am mai avut nimic niciodata.
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 24 06 2009, 12:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorana, tusea magareasca nu e provocata de un pneumococ? sau ce-o mai fi si natia aia? eu stiu ca trece la altitudinea inalta. daca nu poti sta 3 luni la munte, mergi cu avionul. cica ar avea acelasi efect.
si brasovul nu e tot un oras poluat acum?

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 24 06 2009, 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana ... habar n-am. Si amintiri de atunci .. doar in sensul ca am stat mult la Busteni si ca imi facusem o prietena Laughing
E posibil sa ai dreptate. Care o fi legatura cu altitudinea nu prea pricep ..
Tin minte ca mi s-a spus ca trebuie sa stau la "aer curat", fara poluare ... cred ca protestam ca stau atata timp departe de parinti si prieteni (am fost cu bunica, parintii au ramas in Buc. - nici macar nu-mi amintesc daca a fost si sora mea cu mine sau nu ...)

Parerea mea e ca oricat de poluat ar fi Brasovul nu se pune problema atingerii cotelor oraselor de campie. Din cauza padurilor din jur adica.

Dintre orasele mari (ca eu asa am inteles, ca Laura vrea un oras cat de cat mare, nu ca ar vrea intr-un oras mic) cred ca Brasovul e cea mai buna alegere Rolling Eyes
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 24 06 2009, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din motive personale, Brasovul este exclus din discutie. Altul .... Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum