CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Lista pentru Mos Craciun
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 22 11 2008, 10:31 pm    Titlul subiectului: Lista pentru Mos Craciun Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca subiectul trebuie sa fie despre lista copiilor nostri pentru Mos Craciun, am deschis subiectul aici.

Pentru schimb de experienta, poate e interesant sa scrie fiecare ce doreste copilul, si, daca are nevoie de ajutor in ceea ce priveste locul de unde sa obtina acel joc sau cat costa, sa ne ajutam intre noi. E ok?

PS: Pentru a respecta regulile cu privire la reclama, va rog sa mentionati numai magazine offline.

Ultima modificare efectuata de catre Laura la Lun 24 11 2008, 10:43 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 22 11 2008, 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si voi incepe prima, a cerut un sarpe de cauciuc....printre altele.

I-am luat unul maaareeee....luuungggg Very Happy dar din plus. I-l vom da de Sf. Andrei.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Dum 23 11 2008, 10:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Matei vrea orice e legat de Thomas&friends. Azi dimineata mi-a spus de carticica cu Thomas, vrea shine cu tunel prin care sa treaca Thomas si ceva vagoane, plus o enciclopedie. Ce encicopedii au copiii vostri?
Ana, de unde ai cumparat treburile si la ce pret? Sunt compatibile cu sina?
Sa stii ca sina nu e fragila, nu stiu insa cat costa, e le-a primit de la un Mos Craciun de prin alta tara. Trenul e cu baterie, are macaz si opritor in gara.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 23 11 2008, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, ciudata cerere: un sarpe de cauciuc Laughing
Somnorici, noi Thomas cumpara de pe la toate hipermarketurile: Carrfeour, Selgros, Metro si chiar benzinarii. depinde de pret, dar e undeva intre 35 si 45 lei un tren care poate avea sau nu vagon. depinde de model si de unde il luam. ansablul cu gara si alte chestii le-am vazut si la metro si la carrefour, dar mi s-au parut scumpe, peste 80 lei, depinde de model. carticica, care sunt defapt 4 numere, la carrefour e cel mai ieftin , parca 24 lei, spre deosebire de Diverta unde e aproape 50 lei.
setul cu linii nu am avut noi, dar am inteles de la alti parinti ca sunt compatibile cu trenurile, insa sunt cam fragile avind in vedere ca-s cam 80 lei. se rup legaturile intre ele.
ieri am luat de la Gimma un set de stampile cu 3 trenuri thomas, la 27 lei, aveau si tusiera, dar sa stii ca nu merita. tusiera e f subtire, ca o foita de tigara si are putin tus rosu si negru acolo. cind se termina tusul se ia si foita aia.

Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 23 11 2008, 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ieri l-am intrebat si noi pe Edy ce vrea de la Mos Craciun. si a zis: care-i cea mai scumpa jucarie din magazin pt care nu aveti voi bani? pe aia o vreau. Laughing
el ar mai vrea un joc lego cu magazin si masini care aduc marfa, sau o macara de jucarie. erau la carrefour niste masini d eplastic mari, f faine, cu masina de gunoi, betoniera si macara, pina la 40 lei. noi le avem pe primele 2 din set si merita. sunt deosebite si rezistente.

Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 10:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru a respecta regulile cu privire la reclama, va rog sa mentionati numai magazine offline.
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Pentru a respecta regulile cu privire la reclama, va rog sa mentionati numai magazine offline.

ok. am priceput.
dar ce inseamna magazine offline?
sa sterg numele magazinelor puse pina acum?

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 11:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa - deci Monica vrea pianina si papagal.
Eu i-am cumparat si un "vulcan" pe care probabil i-l dau de Mos Nicolae si un set de experimente "micul ecologist" ... Mi s-au parut interesante - ala cu vulcanul are niste otet si niste bicarbonat plus un con de plastic si simuleaza eruptia unui vulcan Very Happy Sper sa nu faca foarte multa mizerie - oricum il vom folosi in bucatarie Laughing Papagalul s-a oferit sor-mea sa i-l ia. Deci mai am de cumparat pianina.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Papagal viu sau ala de jucarie la care i se face reclama?Pe ultimul il vrea si fie-mea sau pe Biscuit,cainele ala de zici ca e real. Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alexa a vazut in Anglia , la o pustoaica,un gen de adidasi cu rotite in talpa ,folositi pe post de role(sper ca m-am facut inteleasa,lol) si s-a indragostit de ele asa ca pe alea le vrea .Am scapat cand i-am zis ca nu sunt sigura ca se gasesc in Ro.

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma scuzati... ce e chestia asta cu Thomas??? Embarassed

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e un tren.

Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu vreau o masina de facut piine. se poate sa ma trec si eu pe lista? Laughing

Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
Laura a scris:

ok. am priceput.
dar ce inseamna magazine offline?
sa sterg numele magazinelor puse pina acum?

Nu...sunt ok. Singurul magazin online pe care il putem trece e chicbebe. Mentionarea celorlalte magazine online ar insemna reclama.
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe lista copilului mai este un joc cu pioni 3D....care in reclama pe care a vazut-o el e nemaipomenit, in realitate e un carton cu niste pioni...dar il iau, ca sa vada diferenta dintre reclama si realitate Evil or Very Mad
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicky a scris:
Alexa a vazut in Anglia , la o pustoaica,un gen de adidasi cu rotite in talpa ,folositi pe post de role(sper ca m-am facut inteleasa,lol) si s-a indragostit de ele asa ca pe alea le vrea .Am scapat cand i-am zis ca nu sunt sigura ca se gasesc in Ro.

Ai pacalit copilul Laughing Sigur se gasesc in Ro. Sunt o gramada de pusti care au la mine in cartier Very Happy
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Papagalul pe care il vrea fi-mea e jucarie de la FurReal. Avem deja pisica alba, faimosul ponei (Butterscotch), Furby si un miel mic (pui).
Sunt foarte dragute, miscarile sunt foarte apropiate de cele ale animalelor reale. Catei sunt o gramada - adica o gramada de pui cel putin ....
http://www.hasbro.com/furreal/default.cfm?page=Products/Catalog
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Ma scuzati... ce e chestia asta cu Thomas??? Embarassed

Tz, tz, tz nu stii cine e Thomas? Laughing Laughing
Pana si noi avem vreo 2 locomotive acasa si ceva carti Very Happy
E un desen animat de fapt cu niste locomotive cu fete ... foarte dragut desenul si foarte dragute jucariile.
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Recunosc... sunt o inculta. Laughing Laughing

Multumesc de lamuriri, macar sa ma mai tin si eu la curent cu noutatile, ca m-am babit de tot! Embarassed Laughing

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 11 2008, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

era anul trecut inainte de Craciun intr-un magazin si vb 2 parinti: trebuie sa cautam papusa Bratz. oare unde gasim? si eu in ruma lor am mers tip til si am cascat ochii sa vad ce-i aia o papusa Bratz. Laughing . Cind am vazut-o nu m-a impresionat deloc Laughing . asa ca stai linistita Fluffy, si noi cele cu copiii tot nu suntem la curent cu toate noutatile
Laura, da ce sadica esti Laughing auzi, sa vada copilul diferenta dintre reclama si realitate Laughing
da cam scumpe jucarii isi doresc copiii vostri. stiu ei ce stiu. daca n-au parintii bani sa le ia in mod obisnuit, o face Mosul de Craciun Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum