CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiriduse 2008
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancuza, ma bucur ca nu esti chiar total dezamagita ca am "stricat" surpriza. Eu de luni intru in concediu si va fi tare dificil sa intru in legatura cu Fan Curierul.

Sper sa fi primit parintii tai pachetul. Te rog sa ma tii la curent.

Te pup, sa ai sarbatori minunate!!!

PS: Te mai astept prin Iasi! Wink

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetele, duceti-va la posta si intrebati daca au vreun pachetel pentru voi, ca e prea de tot, sa nu ajunga....e un pachetel maro de 25x10 cm aproximativ, lipit cu bada scoch maro, aceeasi culoare ca si hirtia... Crying or Very sad sint asa de dezamagita, ca eu cred ca e un cadou frumos si ar fi pacat sa se piarda pe drum, sa zic asa e ceva "unic" pentru timpul asta de iarna Laughing .
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ancuza a scris:
Fetele, duceti-va la posta si intrebati daca au vreun pachetel pentru voi, ca e prea de tot, sa nu ajunga....e un pachetel maro de 25x10 cm aproximativ, lipit cu bada scoch maro, aceeasi culoare ca si hirtia... Crying or Very sad sint asa de dezamagita, ca eu cred ca e un cadou frumos si ar fi pacat sa se piarda pe drum, sa zic asa e ceva "unic" pentru timpul asta de iarna Laughing .

Ca sa nu stric surpriza chiar de tot acest mesaj se refera la fetele din Moldova Very Happy
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragi spiriduse, m-am gandit la voi zilele astea, dar n-am avut net, din pacate. Imi venea in minte s-o sun pe cuscra sa dea de veste si sa ma ajute in acelasi timp.
Ca sa nu ma lungesc prea mult, am primit cadoul!
Ancutza, multumesc tare mult pentru cadou, e o pijama foarte vesela de vara, o s-o pozez si-o sa v-o arat, simpatica foc. Multumesc si pentru cuvintele frumoase si pentru grija cu care se vede ca ai impachetat cadoul. flori_pupici
Am vrut sa trimit cadoul meu zilele astea, insa nu salvasem adresa destinatarei mele si azi m-am plimbat cu laptopul prin oras doar-doar oi prinde wireless de pe undeva, dar n-am avut bafta asta. Asa ca salvez in seara asta adresa (ramasese doar la mesajele private, nici n-aveam nr de tel al Soranei sa mi-o mai dea o data...) si maine fug la posta cu pachetul. Scuze, va rog, pentru lipsa de promtitudine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 20 12 2008, 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ai pentru ce, Somnorici, sa stii ca sintem doua la leu Laughing , si mie mi-a placut foarte mult, sper sa nu iti fie mare Embarassed , cum eu mereu sint cea mai mica de statura cind ne unim cu familia sau cu prietenii, m-am gindit sa iau un numar mai mare, ca asa din avatarul tau nu prea mi-am dat seama cit de inalta esti...Chiar ma intrebam de ce intirzie atit, mai ales ca stai la o aruncatura de bat de ai mei. Sa o porti cu placere. pupic
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 22 12 2008, 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ancuza, vreo veste despre cadoul de la mine? L-au primit ai tai?

Lachitza mea

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 23 12 2008, 11:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vorbit cu sora-mea si nu a ajuns nimica. Crying or Very sad
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 24 12 2008, 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astazi am ridicat si eu de la posta cadoul de la spiridusa somnorici.
E un set de colier si bratara foarte frumos. Ma duc sa caut o bluza asortata ca sa il port in seara asta.
Multumesc mult!
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 30 12 2008, 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta, am primit! Iti multumesc frumos pentru cadou, sper sa il adoarma repede....ca eu adorm doar daca ma asez in pat Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 01 2009, 12:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca ti-a placut, Sorana.
Ancuza, ai primit de la fluffy cadoul? Si eu trimit de foarte multe ori cu Fan si niciodata nu au ratacit nimic.
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 01 2009, 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uitati poza cu ce am primit eu de la spiridusa somnorici:
http://family.webshots.com/photo/2796947070061114643sfbvUj

(cadoul e la gat si la mana)
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 06 01 2009, 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna tuturor si la multi ani!

Scriu pe scurt, maine voi reveni la servici si voi intra mai "in paine". Very Happy

Ancutza, te rog sa mai verifici cu sora ta, am trimis pe adresa si numele pe care i le-ai furnizat tu Soranei. Persoana de contact era un barbat, nu o femeie, nu stiu cine e din familia ta... Te rog sa verifici inca o data, iar daca tot nu s-a primit pachetul, maine voi lua legatura cu Fan Courierul, pentru ca e ciudat, niciodata nu au ratacit nimic.... Crying or Very sad Imi pare sincer rau ca nu a ajuns la timp, eu l-am trimis pe data de 10 decembrie, deci era suficient timp sa ajunga si para-ajunga. Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 12 01 2009, 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa ce am trimis PM... am citit si aici. Laughing
La multi ani tuturor Spiriduselor! Un AN Nou cu multe impliniri!
cheers
Va imbratisez cu mult drag! pupatura

admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 12 01 2009, 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cine mi-a trimis mie...NU AM PRIMIT!!!
Poate s-a ratacit.
Laughing Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 12 01 2009, 10:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Admin - Kasyro trebuia sa iti trimita
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog cine are probleme cu FANica sa ma anunte pe mine si "rezolv" IO Cool Laughing
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fluffy are probleme cu fan curier-ul
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

IO!
Am trimis un colet pentru ancuza, de la Iasi la Buhusi, jud. Bacau, pe 12 decembrie... si mi s-a intors pe 7 ianuarie... fara explicatii. Crying or Very sad

ancuza, cred ca am sa iau legatura cu surioara ta la nr. de tel pe care mi l-ai lasat. Inca o data, imi pare sincer rau. Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 14 01 2009, 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate n-o fi gasit destinatarul.
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 16 01 2009, 12:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun, ai mei au stat acasa, poate o fi venit curierul cind erau la Bacau la cumparaturi, dar nu trebuiau sa lase un bilet de instiintare, cum ca au trecut si sa ii sune ai mei sa le zica cind pot sa revina pentru a lasa coletul? intreb eu Confused Asa ca Fluffy nu iti fa probleme, ai mei oricum nu imi trimit nici un pachet pina inainte de pasti, asa ca ai tot timpul sa i-l lasi lui sor-mea Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum