| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 19 12 2008, 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ancuza, ma bucur ca nu esti chiar total dezamagita ca am "stricat" surpriza. Eu de luni intru in concediu si va fi tare dificil sa intru in legatura cu Fan Curierul.
Sper sa fi primit parintii tai pachetul. Te rog sa ma tii la curent.
Te pup, sa ai sarbatori minunate!!!
PS: Te mai astept prin Iasi! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Vin 19 12 2008, 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetele, duceti-va la posta si intrebati daca au vreun pachetel pentru voi, ca e prea de tot, sa nu ajunga....e un pachetel maro de 25x10 cm aproximativ, lipit cu bada scoch maro, aceeasi culoare ca si hirtia... sint asa de dezamagita, ca eu cred ca e un cadou frumos si ar fi pacat sa se piarda pe drum, sa zic asa e ceva "unic" pentru timpul asta de iarna . _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 19 12 2008, 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ancuza a scris: | Fetele, duceti-va la posta si intrebati daca au vreun pachetel pentru voi, ca e prea de tot, sa nu ajunga....e un pachetel maro de 25x10 cm aproximativ, lipit cu bada scoch maro, aceeasi culoare ca si hirtia... sint asa de dezamagita, ca eu cred ca e un cadou frumos si ar fi pacat sa se piarda pe drum, sa zic asa e ceva "unic" pentru timpul asta de iarna . |
Ca sa nu stric surpriza chiar de tot acest mesaj se refera la fetele din Moldova  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Vin 19 12 2008, 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dragi spiriduse, m-am gandit la voi zilele astea, dar n-am avut net, din pacate. Imi venea in minte s-o sun pe cuscra sa dea de veste si sa ma ajute in acelasi timp.
Ca sa nu ma lungesc prea mult, am primit cadoul!
Ancutza, multumesc tare mult pentru cadou, e o pijama foarte vesela de vara, o s-o pozez si-o sa v-o arat, simpatica foc. Multumesc si pentru cuvintele frumoase si pentru grija cu care se vede ca ai impachetat cadoul.
Am vrut sa trimit cadoul meu zilele astea, insa nu salvasem adresa destinatarei mele si azi m-am plimbat cu laptopul prin oras doar-doar oi prinde wireless de pe undeva, dar n-am avut bafta asta. Asa ca salvez in seara asta adresa (ramasese doar la mesajele private, nici n-aveam nr de tel al Soranei sa mi-o mai dea o data...) si maine fug la posta cu pachetul. Scuze, va rog, pentru lipsa de promtitudine! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 20 12 2008, 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai pentru ce, Somnorici, sa stii ca sintem doua la leu , si mie mi-a placut foarte mult, sper sa nu iti fie mare , cum eu mereu sint cea mai mica de statura cind ne unim cu familia sau cu prietenii, m-am gindit sa iau un numar mai mare, ca asa din avatarul tau nu prea mi-am dat seama cit de inalta esti...Chiar ma intrebam de ce intirzie atit, mai ales ca stai la o aruncatura de bat de ai mei. Sa o porti cu placere.  _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 22 12 2008, 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
ancuza, vreo veste despre cadoul de la mine? L-au primit ai tai? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 23 12 2008, 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Am vorbit cu sora-mea si nu a ajuns nimica.  _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 24 12 2008, 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am ridicat si eu de la posta cadoul de la spiridusa somnorici.
E un set de colier si bratara foarte frumos. Ma duc sa caut o bluza asortata ca sa il port in seara asta.
Multumesc mult! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 30 12 2008, 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adminuta, am primit! Iti multumesc frumos pentru cadou, sper sa il adoarma repede....ca eu adorm doar daca ma asez in pat  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Vin 02 01 2009, 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur ca ti-a placut, Sorana.
Ancuza, ai primit de la fluffy cadoul? Si eu trimit de foarte multe ori cu Fan si niciodata nu au ratacit nimic. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 06 01 2009, 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna tuturor si la multi ani!
Scriu pe scurt, maine voi reveni la servici si voi intra mai "in paine".
Ancutza, te rog sa mai verifici cu sora ta, am trimis pe adresa si numele pe care i le-ai furnizat tu Soranei. Persoana de contact era un barbat, nu o femeie, nu stiu cine e din familia ta... Te rog sa verifici inca o data, iar daca tot nu s-a primit pachetul, maine voi lua legatura cu Fan Courierul, pentru ca e ciudat, niciodata nu au ratacit nimic.... Imi pare sincer rau ca nu a ajuns la timp, eu l-am trimis pe data de 10 decembrie, deci era suficient timp sa ajunga si para-ajunga. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 12 01 2009, 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa ce am trimis PM... am citit si aici.
La multi ani tuturor Spiriduselor! Un AN Nou cu multe impliniri!
Va imbratisez cu mult drag! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 12 01 2009, 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu cine mi-a trimis mie...NU AM PRIMIT!!!
Poate s-a ratacit.  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Lun 12 01 2009, 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Admin - Kasyro trebuia sa iti trimita _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 14 01 2009, 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog cine are probleme cu FANica sa ma anunte pe mine si "rezolv" IO |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 14 01 2009, 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy are probleme cu fan curier-ul _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 14 01 2009, 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
IO!
Am trimis un colet pentru ancuza, de la Iasi la Buhusi, jud. Bacau, pe 12 decembrie... si mi s-a intors pe 7 ianuarie... fara explicatii.
ancuza, cred ca am sa iau legatura cu surioara ta la nr. de tel pe care mi l-ai lasat. Inca o data, imi pare sincer rau. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Mie 14 01 2009, 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poate n-o fi gasit destinatarul. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 16 01 2009, 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun, ai mei au stat acasa, poate o fi venit curierul cind erau la Bacau la cumparaturi, dar nu trebuiau sa lase un bilet de instiintare, cum ca au trecut si sa ii sune ai mei sa le zica cind pot sa revina pentru a lasa coletul? intreb eu Asa ca Fluffy nu iti fa probleme, ai mei oricum nu imi trimit nici un pachet pina inainte de pasti, asa ca ai tot timpul sa i-l lasi lui sor-mea  _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
|