CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiriduse 2008
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Joi 04 12 2008, 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spiridusa de mine, am primit mosulet
De abia astept. Am sa trimit cat mai repede repede Smile
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 04 12 2008, 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimis azi. Ajunge....candva Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Sam 06 12 2008, 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor anul acesta se pare ca Mosul Craciun e mai grabit chiar si decat Mos Niculae Laughing Laughing
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 12 2008, 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da...asa e Embarassed Sincer am foarte multe pe cap si mi-a fost frica sa nu uit. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 07 12 2008, 1:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu voi trimite saptamana viitoare. Saptamana asta chiar n-am avut timp, dar urmatoarea sigur am Wink
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 08 12 2008, 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Trimis azi. Ajunge....candva Very Happy

A ajuns, spiriduso! Very Happy Multumesc foarte, foarte mult!!! Tare m-am bucurat cand am vazut cine e spiridusa mea! Laughing pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 08 12 2008, 5:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur mult ca a ajuns si ca ti-au placut. Razz Craciun Fericit! ( si ce daca e devreme?! ne uram de acum pana la anu' Laughing )
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 08 12 2008, 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pachet trimis ajunge in tara joi si la destinatie cred ca cealalta saptamina
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 10 12 2008, 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am trimis si eu astazi.
Teoretic ajunge vineri dar eposibil sa ajunga luni ...
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A ajuns pachetul in tara, aseara, si azi se duce mama sa il puna la posta, luni e posibil sa ajunga, depinde.......astept vesti, pupici.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce ai primit, Fluf?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu puneti poze la cadourile primite?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 12 12 2008, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uh, am trimis si eu, prin curierat rapid, asa ca va ajunge repede! Imi cer anticipat scuze ca nu am putut trimite mai repede, insa am o perioada super mega aglomerata. Crying or Very sad

Va pup pe toate, spiriduse sau nu! Wink

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 16 12 2008, 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare tot nu a ajuns? oare?

Lachitza mea

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haideti fetele, cine a mai primit? Confirmati, confirmati ....
Cele care au trimis asteapta confirmari .....
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 5:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Al meu e trimis de vineri, de ce oare nu a ajuns? L-a pus mama la posta... Sad Ar fi trebuit sa ajunga... Mad
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 5:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si al meu e trimis de vineri si totusi ar fi trebuit sa ajunga. Poate ca l-a preluat altcineva in timp ce lipseati de acasa si au omis sa va anunte.
Intrebati-va rudele...

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci situatia sta asa... ca sa nu ne ametim... c-avem timp la Craciun: vin, cognac, Martini etc... Laughing

Pana acum s-au dat urmatoarele confirmari:

CONFIRMARE DE TRIMITERE de catre Spiridusele:
- Laura;
- ancuza;
- Sorana;
- fluffy.

CONFIRMARE DE PRIMIRE de catre Spiridusele:
- fluffy.

Mai asteptam si alte confirmari. Wink

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca nu avem nici o veste... Crying or Very sad

Asa incat am sa fiu directa, cel putin in ceea ce ma priveste. Razz

Cu regret ca poate stric surpriza,
ancuza, te rog sa ii intrebi pe parintii tai daca au primit un colet pentru tine. L-am trimis vinerea trecuta prin Fan Curier si ar fi trebuit sa ajunga la parintii tai cel mai tarziu lunea trecuta (15 decembrie).
Te rog mult sa-i intrebi si daca nu le-a ajuns coletul, sa-mi spui pentru a lua masurile ce se impun la Fan Curier.

Scuze inca o data Embarassed

Lachitza mea

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 19 12 2008, 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am sa ii intreb in seara asta, dar e ciudat tare ca stind asa de aproape sa nu ajunga, nici intr-o parte, nici in alta, stii la ce ma refer, vis-a-vis de pm. Nu iti fa probleme, chiar eram curioasa cine e spiridusa mea, poate ne cunostem, am stat 5 ani in Iasi, cine stie? petrecareti
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum