| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 30 10 2008, 2:38 pm Titlul subiectului: Halloween |
|
|
Ce parere aveti?
E bine ca a venit si la noi au ba?
La noi la gradi trebuie sa ducem copii costumati maine.
Monica o sa fie vrajitoare.
Avem o palarie luata de la Bran in vara, am achizitionat o pelerina neagra si o punga de paianjeni, primim de la sora mea o matura si maine ne costumam.
Mie personal imi place sarbatoarea, mi se pare haioasa. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 30 10 2008, 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe mine nu ma incinta sarbatoarea.
iar la gradi e o doamna e mai invirsta si nu cred ca organizeaza astfel de serbari. oricum acum sunt in vacanta si cum la gradi nu fac activitate si edi e in greva la gradi cu mincarea, il tin acasa _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Joi 30 10 2008, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi se serba si la gradinita cea veche. Acolo trebuia sa duca si cosulet cu bomboane. Faceau practic schimb de bomboane
Cred ca de fapt, fiind al 4-lea an in care serbam Halloween m-am obisnuit La anu' pun dovleci in casa  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 30 10 2008, 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
super frumos sa ornati casa asa.
in curind va putei duce si la prietenii care serbeaza, sau la colegii Monicai de la gradi sa cereti bomboane  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 30 10 2008, 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe la noi nu se serbeaza, dar mi-ar placea. Sorana, sa ne arati si noua fotografii cu Monica costumata. |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Lun 10 11 2008, 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
V-as pune poze cu manualitatile mele de Halloween, ca obisnuiesc sa fac un coltisor cu specificul fiecarei sarbatori, dar daca nu stiu cum se pun pozele, nu pot sa va arat ce am facut de craciun, de pasti si de halloween...  _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 28 11 2008, 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si aici se serbeaza si se face carnaval pe strada,e frumos ca sunt multi copilasi mici costumati in fel de fel de animalute si personaje si e asa de dragut! La anul am zis ca incepem si noi sa o costumam pe fata ,o sa fie un pic mai mare si va intelege ce se intampla. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 10 02 2009, 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cica eu as vrea sa-i iau costum dar nu stiu cand e carnavalul! Trebuie sa intreb,deja prin magazine am vazut ca sunt costume de vanzare.Numai ca daca stau si ma gandesc bine,cam costa un costum de ala,poate daca as putea eu sa-i fac ceva ar fi mai bine. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 10 02 2009, 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi se gasesc costume de inchiriat.
E destul de aiurea sa-i cumperi ca oricum il poarta o singura data.
Am eu unul pentru 4 ani de Scooby Doo, vrea cineva?  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 10 02 2009, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Danny, aici se face carnavalul pe 18 februarie si eu tre sa ii iau costumas, cred ca am sa imbrac de puiut care iese din ou, e super, super, piciorusele or sa fie jumate de ou si corpul e puitul, am mai vazut unul de banana pe jumatate desfacuta sau de capsunica, costumele de superman, spiderman, pirati, roboti nu imi plac. Ce am vazut fain, un costum pentru bebeii care nu merg inca, de ardei kapia rosu, is mortale. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 11 02 2009, 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
ancuza deocamdata il imbraci tu in ce vrei dar pe la 5 ani vezi tu ca o sa ajungi la spiderman
Noi anul asta am fost vrajitoare de Halloween (ca "Hermione din Harry Potter" ) dar pana anul asta numai printese am prestat  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 11 02 2009, 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
de asta fii sigura, ca nu am sa scap, dar eu ma refeream la costumele pentru bebei mici, una e sa imbraci copilul de spiderman cind are 1 an jumate si alta e cind are 5 anisori. Eu cred ca pentru astia mici sint mai faine costumasele de animalute, atita doar... _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
|