CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Giulia,fel de fel .....
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 02 10 2008, 6:01 pm    Titlul subiectului: Giulia,fel de fel ..... Raspunde cu citat (quote)

La sugestia Soranei,am sa va povestesc cam ce face printesa mea.De exemplu,eu cand ma duc la baie cand sunt numai cu ea acasa nu incui usa asa ca ea ma mai viziteaza uneori.Are o placere deosebita sa rupa hartia igienica sa-mi dea mie.Si tot rupe...si rupe...ar fi in stare sa consume un sul odata sa-mi dea.Ieri intra peste mine la baie ,ia hartie si,spre surprinderea mea,nu mi-o mai da mie ci incepe sa se stearga intre picioare!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 02 10 2008, 6:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va zic una proaspata:eram la bucatarie si am luat un strugure sa-l spal...il spalam eu linistita si cand ma intorc,fata mea imi intinsese prosopul sa ma sterg,il luase de pe spatarul scaunului. Very Happy
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 03 10 2008, 1:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi nu am facut plimbarea de dimineata pentru ca ploua rau si tuna.Ea mereu cand vede ca ploua zice PLOUA dar azi mai si tuna si fulgera urat de tot ,asa ca ea ce a zis...de fiecare data cand auzea tunete zicea GATA GATA! .
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 07 10 2008, 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aseara si-a dat pantalonii jos pentru ca facea part Embarassed si a zis:"Mami,caca!" si se aseza ca pe olita asa....
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 07 10 2008, 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 07 10 2008, 8:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi-a venit sa rad,mai ales ca doar avea pampers pe ea! Dar ea se aseza asa ca pe olita,foarte serioasa!
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 08 10 2008, 11:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
E fata mare ....
Si e normal sa confunde inca. Dar mai bine se aseaza pe olita la orice part decat deloc ....
De unde se vede ca ii trebuie o olita .... mami ai ramas in urma Very Happy
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 10 2008, 1:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana,ai dreptate,zilele astea trebuie sa cumpar olita.Ieri fetita mea canta prin casa:" la,la,la motetito!" adica la,la ,la moscerino- .Are niste cantecele in italiana care-i plac foarte mult si le asculta zilnic.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 10 2008, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fata mea are 2 zile de cand stie sa raspunda la intrebarea:"Cum te cheama?" Lulia-asa zicea ea la Giulia Laughing .
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 20 10 2008, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e mare Giulia de acuma!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 10 2008, 1:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ehe,mai am un pic de tras cu ea sa zic asa......acum tocmai a reusit sa faca un puzzle de lemn pe care i l-am luat ieri...puzzle,poate nu e chiar bine zis,sunt 4 forme diferite si ea stie sa le puna,formele sunt in forma de personaje disney,winnie si amicii sai.E ca o plansa asa si ea trebuie sa puna fiecare personaj la locul lui si de azi dimineata a inceput iar acum deja stie.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 26 11 2008, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am mai povestit ce face fata mea ca nu am avut net.Zic eu ca pentru aproape 21 de luni cat are ea acusi pe 4 decembrie,vorbeste destul de mult.Face de ceva vreme si propozitii zice:nu place mami zeta(nu-i place lui mami suzeta),da-i uc(da-mi suc),ai apoi(hai inapoi),nu bataie-pentru ca este un bebe care tot vrea sa-i dea cu plama si eu ii ziceam sa nu-i dea bataie iar ea cand il vede ca ridica mana ii zice repede:"nu bataie" Laughing .Are destule cuvinte pe care le zice clar,multe stalcit,dar ma inteleg cu ea.Imi cere desene cu Winnie,ii place la nebunie ciorba pe care o papa singura ca nu ma lasa sa-i dau.Recunoaste in poze bunicii si o parte din verisorii ei si alti amici pe care-i avem aici.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 12 2008, 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deasupra noastra avem un baietel de 1 an si 4 luni,cand il aude Giulia ca plange zice:taci! shhht! Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 16 12 2008, 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai nou,cand il aduce pe cel de deasupra ca plange zice:gata plange! Cand te vede ca iesi din camera intreaba.undi duci? si cand intri in camera ea zice:ai venit?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 01 2009, 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri cica tati se juca cu fata....el s-a ascuns si astepta sa-l gaseasca,insa ea avea treaba in baie cu peria de la wc,spala wc-ul ea! Laughing
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 07 01 2009, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Ieri cica tati se juca cu fata....el s-a ascuns si astepta sa-l gaseasca,insa ea avea treaba in baie cu peria de la wc,spala wc-ul ea! Laughing

Laughing Laughing Cat a stat tati ascuns?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 08 01 2009, 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai a stat cam 3 minute,astepta sa fie gasit,iar eu fiind in bucatarie,mi-am dat seama ca e prea liniste si m-am dus sa vad ce fac si atunci am vazut fata ce de-a treaba avea.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 15 01 2009, 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am vizitat gradinita unde va merge din septembrie si i-a placut atat de mult acolo ca nu mai vroia sa mearga acasa,a inceput sa planga ca vrea cu copii!Si directoarea a zis las-o sa se duca la copii sa vedem ce face iar mandruta mea a plecat repede si nici nu o interesa de mine. Laughing Sper sa-i placa tot asa de mult si cand va trebui sa ramana acolo,sa nu planga dupa mine. Wink
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 05 02 2009, 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aseara stateam toti 3 pe patul din dormitorul nostru si ea se ridica in picioare si ia de pe perete o bucata de papa,ne intreaba pe fiecare pe rand daca vrem sa papam,apoi zice mm ce bun ...si din nou ne da papa de pe pereti.Si faza e ca totul s-a desfasurat in limba italiana.Are multe momente cand vorbeste in italiana.Si a inceput de vreo 2 saptamani sa se joace mai mult si mai frumos fatza de cum se juca inainte,vorbeste cu jucariile,le da papa,le pune la olita,sa faca nani,le arata ca ploua la geam.
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 25 02 2009, 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Aseara stateam toti 3 pe patul din dormitorul nostru si ea se ridica in picioare si ia de pe perete o bucata de papa,ne intreaba pe fiecare pe rand daca vrem sa papam,apoi zice mm ce bun ...si din nou ne da papa de pe pereti.Si faza e ca totul s-a desfasurat in limba italiana.Are multe momente cand vorbeste in italiana.Si a inceput de vreo 2 saptamani sa se joace mai mult si mai frumos fatza de cum se juca inainte,vorbeste cu jucariile,le da papa,le pune la olita,sa faca nani,le arata ca ploua la geam.

esti chiar o mamica fericita, sa va traiasca!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum