CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Giulia,fel de fel .....
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 25 02 2009, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 02 2009, 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Giulia inca nu foloseste olita,o cere doar foarte rar,cateodata face treaba mare si zice:nu caca olita! Aseara a facut deja in pampers si apoi i-a zis lui tati ca vrea la baie la olita,dar,cum deja era toata murdara,nu a avut cum sa o puna si mi-a adus-o in camera sa o schimb.Ea insa urla ca vrea la oala! Laughing Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 03 03 2009, 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sambata am fost la lacul de langa noi si am dat paine la ratuste,lebede si pescarusi.Erau si porumbei pe langa lac,i-a placut foarte mult.Duminica dimineata cand s-a trezit a zis DAT PAPA PUI LAC Very Happy .
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 8:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy Very Happy Very Happy Scumpa de ea!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 07 2009, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-o seara cand stateam langa ea sa adoarma,tinea tigrul in brate si se uita la coada lui si ma intreaba:mami,am si eu coada la fundulet? Laughing Laughing Laughing .Ieri la petrecere la o fetita,bea printesa mea sampanie de copii si apoi imi zice:mami,mai vreau sampon! Laughing Laughing
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 26 07 2009, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte draguta printesa Very Happy
Are si ea codita sau nu? Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 27 07 2009, 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc.I-am explicat cum stau lucrurile.De acum incepe cu tot felul de intrebari.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 08 2009, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vede intr-o zi un nene cu barba mare alba si zice GUARDA,BABBO NATALE(uite,mos craciun!) Eram intr-un magazin si a inceput lumea sa rada!!!!!!! Aseara se uita intr-o carte din tara cu alfabetul si la fiecare litera sunt puse fel de fel de obiecte....se uita ea,arata avion,bec....si ajungem la bicicleta....dar nu poate sa zica corect,zice biclilceta ...si eu o mai intreb iar ce e aia...si iar repeta stalcit...si cand o intreb iar imi zice LA BICI( in italiana).Am ramas si eu si tati surprinsi ca a dus-o mintea repede .
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 10 2009, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-o seara ii cere lui tati sa-i aprinda lumina in sufragerie.El o intreaba.de ce? Ea zice:ca nu ma vad! Laughing Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum