| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Vin 27 06 2008, 8:15 pm Titlul subiectului: Povesti de vacanta |
|
|
Asa.....
Pentru ca Laura se lasa asteptata, am deschis eu subiectul cu speranta ca voi citi ceva impresii din concediul ei si ca voi viziona poze!
Asteptam, deci, Laura!

Ultima modificare efectuata somnorici la Dum 29 06 2008, 8:33 pm, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 28 06 2008, 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Somnoriciule, nu ma las asteptata, imi cer scuze, dar nu am avut timp sa dau jos pozele din camera. Ca dupa fiecare concediu in care ne odihnim, saptamana de dupa ne obosim tare incercand sa recuperam ce am pierdut.....si sa revenim la oboseala normala cred
Promit ca le pun si scriu si de Singapore. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 29 06 2008, 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Somnorici - schimba titlul cu "Povesti de vacanta" sau "Calatorii in lumea larga " ceva de genul ... poate pana se organizeaza Laura apar alte povestiri frumoase, interesante si de folos ...
Mie imi place mult sa citesc "impresii de calatorie" ... mai ales despre locuri unde pot doar spera ca voi ajunge vreodata ... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Dum 29 06 2008, 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata.
Multumesc de sugestie.  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Lun 30 06 2008, 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum incarc pozele in album, linkul este cel de la semnatura, puteti vedea poze acolo.
De povestit, ce sa povestesc? Este o cu totul alta lume, este curat, sigur, dar totusi este dictatura militara...sau cam asa. La ei este interzis mestecatul gumei in public, scuipatul, vorbitul in public, starea de ebrietate in public, aruncatul mizeriilor pe jos, etc. Fiecare din ele au amenzi mari, cea mai mica fiind de cca 60 euro. Si la ei SE APLICA. Asta este marea diferenta...sunt camere de supraveghere peste tot, sunt atentionati nu sa aia grija la buzunare, ci sa aiba grija ca cel de langa ei sa nu isi lase un bagaj in urma, sa nu fie o bomba...atat. Pentru droguri pedeapsa cu moartea se aplica....si pentru altele este pedeapsa cu bataia, dandu-si seama ca doar sa il bagi in inchisoare nu are efect, facandu-i cateodata chiar un bine.
Reclama din metrou care m-a impresionat cel mai tare a fost la "nu lasati apa in vaze, in farfuriile ghivecelor de flori, etc, datorita tantarilor care raspandesc boli mortale".
Si au cultul shoppingului....pana si biserica isi face reclama cu un panou mare in fata ei, oamenii (sufletele care trebuie salvate) fiind plasati pe pungi de cadouri.
Sunt multe de spus....mici marunte. Mai bine ma intrebati ce anume credeti ca este de interes si va zic....Nu de alta, dar mintea mea de inginer nu poate elabora povesti...trebuie sa raspund la intrebari  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 01 07 2008, 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai ca incep eu interogatoriul
1. Este multa verdeata (parcuri, ronduri de flori, pomi)?
2. Ai vizitat vreun muzeu sau cladire incarcata de istorie?
Si eu nu vad unde e linkul cu pozele
Poate daca vad poze imi vin intrebari in cap ca si eu tot inginer sunt  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 01 07 2008, 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Uitasem:
3. Cum a reactionat Andi? Alt tip de oameni, alta limba ... ce intrebari a pus si ce "cugetari" a emis? _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mar 01 07 2008, 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Era foarte multa verdeata, clima fiind propice...multi copaci, orhidee, etc.
Nu am vizitat muzee....au unu sau doua, dar incarcate de istoria de 200 de ani....maxim. Nu ne-a interesat! Mai interesante au fost mall-urile.
Andi a reactionat dupa cum ziceam inainte: Este uimitor sa vezi cum reactioneaza si cum intelege un copil o cu totul alta lume si alte obiceiuri.
In primul rand, nefiind obisnuit cu asiatici, se stramba la oameni pe strada in prima zi, pana am vazut clar ce facea....a trebuit sa ii explicam ca sunt si ei oameni, ca asa arata ei dar sunt oameni normali ca noi si ca nu este frumos ce face.
Si printre multe altele, imi aduc aminte ca, nevazand nici un animal pe strada sau la oameni, si noi avand pisica, ii lipsea. Si ne-a intrebat daca celor de acolo nu le plac pisicile
Pozele sunt in link-ul de la numele lui Andi din semnatura....ascunse bine  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 01 07 2008, 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma uit la poze ...
Cum mai n-ai vizitat nimic?
Pai Science Center arata ... de vis.
Super, super! Vreau si eu acolo!
Poza cu papagalul pe mana e nemaipomenita.
Ce a zis Andi de papagal? _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 02 07 2008, 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Andi a zis ca nu mai vrea sa tina papagalul, ca il zgarie pe mana.....si adevarul e ca avea niste gheare cam mari pentru mana lui si se tinea strans ca nici copilul nu avea mana sigura.
Pai nu am vizitat locuri istorice, muzee sau case memoriale. Noi am fost acolo pentru copil mai ales, asa ca locurile vizitate au fost gradina zoologica, science center, plimbare cu masina amfibie de am vazut Singapore de pe apa....dar ce bine a fost!
Singura parere de rau este ca eram atat de aproape de ecuator si nu am trecut peste el....nu prea aveam cum, ca ar fi insemnat sa iesim din Singapore si era mult prea costisitor si complicat. _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 02 07 2008, 9:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Am schimbat si avatarul....noi cu delfinul roz  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mie 02 07 2008, 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut si eu pozele. foarte frumos. parca e din alta lume.
poza cu delfinul e tot din Singapore?
Laura, dar cum de ati ales tocmai Singapore? Cum sunt hotelurile? Cum v-ati descurcat cu mincarea? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 02 07 2008, 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, delfinul roz este tot de acolo.
Hotelurile sunt cam ca in Europa (3 stele la 110 euro camera pe zi). Cu mancarea a fost mai greu, cea traditionala a produs diaree sotului si usor copilului, asa ca dupa 3 zile am mancat ori europeana (tot cu gust de asiatica, dar mai slab ) scumpa sau multe sandwichuri de la Subway, McDon, si inca un fast food care nu e la noi si al carui nume imi scapa.
Am ales Singapore pentru ca au mai fost cumnatul meu acolo si stiam de la ei ca e frumos.
Unul din regretele mele este ca nu am reusit sa imi iau mai nimic in perioada marilor reduceri....mai ales la imbrcaminte ma refer, ca altceva este impractic sa aduci cu avionul....eu sunt destul de "bine crescuta" si nu aveau marimile mele de obicei, mai toate erau in stil "asiatic" ( a se citi Piata Chiliei pentru constantei, pentru ceilalti nu pot fi mai explicita, nu este "politically correct"). Mi-au placut la stil doua marci, care, spre surprinderea mea, sunt numai in asia prezente. Daca ar fi si pe la noi, cu toate ca nu am vazut, sunt dupa a 3-a mana cel putin.... _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Joi 24 07 2008, 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Gata ne-am luat bilete de avion pentru PARIS!
Abia astept. Plecam pe 17 septembrie .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Vin 25 07 2008, 9:29 am Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO!!!!
Sa scrieti pe unde ati fost, ca vrem si noi la anul. _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Lun 22 09 2008, 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intrucat Monica a facut febra aseara si azi - azi stam in casa asa ca ma dau pe net.
Din pacate am pierdut o zi la Disneyland, asta e - sper ca maine sa fie ok si sa putem sa mergem la Disney ...
Poze nu pot sa pun acum, o sa pun cand ajungem acasa.
Deci primele impresii, la foarte cald, din centrul Parisului
Am mers foarte mult pe jos asa ca durerea de picioare e ceva cu care m-am obisnuit.
Am vazut Notre Dame (care e foarte aproape de unde stam), Am dat ocol Luvrului, am si intrat pentru vreo 3 ore (adica foarte putin). Am vazut La Tour Eiffel (doar pana la etajul 2, n-am avut tupeu sa urcam la 3), Arc de Trioumph (pe asta am urcat pana in varf - 284 de trepte), Sacre Coeur, gradinile Versaille.
Si o zi in Disneyland (care intre noi fie vorba nea- cam dezamagit poate si pentru ca era Duminica erau cozi de 50-55 min la datul in diverse si intre 2 de-astea faci macar 15 min asa ca pentru 5 -10 min de dat cu naveta spatiala sau corabia piratilor pierzi minim o ora pe drum si la coada). Tot dezamagitor e ca gasesti doar junk food (de cea mai proasta calitate, practic de nemancat) si ca se deschide la 10 si majoritatea jucariilor se inchid la 17.30. In plus animalutele care se preumbla sunt cam ciudate - l-am fugarit 10 min pe Donald si tot n-am izbutit s-o pozam pe Monica cu el
Cel mai frumos este (parere personala) in gradinile Versaille si pe cheiul Senei.
Cel mai nasol - Disneyland urmat de Sacre Coeur (unde e o tiganie ceva de speriat) _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 23 09 2008, 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ma asteptam sa aud asta despre Disneyland. mai ales ca toti copiii si nu numai viseaza la o vacanta acolo.
incercati si voi in cursul saptaminii, poate nu-s asa de mari cozile
Dar Monica a fost incintata de ce a vazut?
sanatate Monicai si vacanta frumoasa in continuare! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 24 09 2008, 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am ajuns acasa. Promit ca pun si poze.
Ana - Monicai cel mai mult i-a placut Turnul Eiffel.
Cred ca a fost impresionata de marimea lui, inaltimea la care a urcat si porumbeii care iti ciugulesc din palma.
In ultima zi am fost in Studiourile Disney. Ei - alta viata - ne-a placut tare-tare. Roller Coastere adevarate pentru noi, roller Coastere rezonabile pentru copii plus show de cascadorie si efecte speciale (cisterne in flacari, revarsare de cascade), show interactiv cu Stich - super. Studiourile sunt pe o suprafata mai mica si faci maxim 2 minute intre 2 jucarii sau spectacole, cozile sunt de maxim 15min - e chiar frumos.
Ana - din pacate in Disneyland cozile de 50-55 min au fost si luni (ni s-a povestit) si marti seara (am intrat si noi pentru o singura jucarie dupa ce am terminat cu studiourile).
La studiouri am si mancat mancare normala, foarte buna, la un restaurant unde "gatea Remy"
La Disney si Monica a fost foarte dezamagita pentru ca in castelul ala mare care practic e emblema lor sunt doar 5 poze cu printese si nimic mai mult
Cred ca e un pic mai interesant pentru baieti - sunt jucarii cu pirati, nave spatiale, fantome. Dar cozile tot le faci plus distanta mare intre jucarii ....
Ah - si marea parada era o locomotiva care tragea un singur vagon in care dansau Tigrila si Mickey - dezamagire maxima. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 25 09 2008, 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
"Ah - si marea parada era o locomotiva care tragea un singur vagon in care dansau Tigrila si Mickey - dezamagire maxima."
Restul erau in concediu in Romania
Bine ati revenit si spor la dansuri.... _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 25 09 2008, 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Voi vizitati alte tari,noi ne.am propus sa vizitam Romania .Anul asta in aprilie cand am fost in tara,la intoarcerea inapoi in Italia,ne--am oprit la Brasov si la Sinaia.Am vizitat castelul Peles si Bran si ne-am plimbat pe acolo cateva zile. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|