CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sportul - De la ce varsta, ce, si cum ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 23 05 2008, 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine ma streseaza ideea ca Andrei nu face nici un sport acum.
Am zis ca este clasa I-a si sa nu-l incarc cu programe peste programe.
Acum insa cred ca ma voi gandi foarte serios.
Noi in fiecare vara ...cam de 4 ani ... mergem la Lia Manoliu la bazin. Ocazional mai mergen si la alte piscine si ne "balacim" (stim sa innotam Laughing )...dar imi surade ideea de a-l inscrie la dans.
Nu neaparat pentru a devenii profesionist, ci pentru tinuta.
Cred ca dansul le impune o anumita tinuta si un oarecare "stil"...il disciplineaza. Wink
Trebuie sa ma interesez. Rolling Eyes

danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 02 06 2008, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Pe mine ma streseaza ideea ca Andrei nu face nici un sport acum.
Am zis ca este clasa I-a si sa nu-l incarc cu programe peste programe.
Acum insa cred ca ma voi gandi foarte serios.
Noi in fiecare vara ...cam de 4 ani ... mergem la Lia Manoliu la bazin. Ocazional mai mergen si la alte piscine si ne "balacim" (stim sa innotam Laughing )...dar imi surade ideea de a-l inscrie la dans.
Nu neaparat pentru a devenii profesionist, ci pentru tinuta.
Cred ca dansul le impune o anumita tinuta si un oarecare "stil"...il disciplineaza. Wink
Trebuie sa ma interesez. Rolling Eyes

asa gandesc si eu, ca dansul "innobileaza" tinuta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 22 06 2009, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca va spuneam pe undeva ca il voi da pe Andi la fotbal, nu mai stiu si daca v-am spus cum a fost Embarassed Daca da, ma repet Laughing

Am fost doar o data....a stat cu copiii care erau deja obisnuiti si care jucau pe echipe deja. A fost ales si el intr-o echipa, insa nu i se dadea mingia. Lucru de inteles de catre un om mare, nu stiau copiii ce poate el si daca ii recunoaste care din ce echipa e sa nu dea pase aiurea. Asa ca el alerga cu ei si se uita....l-a bagat un baietel in seama, insa tot nu i-a placut. Asa ca la a doua pauza de apa a venit la mine sa imi zica ca lui nu ii place, si ca vrea acasa. I-am explicat cum stau lucruruile si ca trebuie sa joace cateva zile si apoi se va obisnui. Dupa 2 minute insa l-am chemat eu la mine pentru ca se freca tare la ochi din cauza alergiei lui, si atunci a zis ca nu mai vrea sa intre, ca nu ii place. L-am trimis la antrenor sa ii zica el ca nu mai vrea sa stea, sa stie omul sa nu se uite dupa el. Saracul domn antrenor, foarte bun cu copiii de altfel, a incercat si el sa ii explice, sa il atraga....dar nimic. L-a pufnit plansul si a trebuit sa plecam acasa (Nu de alta, dar din brate de la mine sigur nu primea mingia Laughing) . A incercat si tatal lui sa vorbeasca cu el apoi, insa raspunsul a fost "Tati, m-am gandit si nu vreau la fotbal". Asta e! Nu cred ca era prea mic, ca erau copii intre 6 si 8 ani, insa nu cred ca este genul de copil care sa poata face sport in echipa.

Parca nici nu mai imi vine sa il duc la alt sport, mai ales acum ca ne concentram asupra alergiei lui, sa il facem sa se simta cat de cat confortabil Crying or Very sad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 22 06 2009, 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PS nu, nu cred ca v-am mai spus, parca nu am mai scris atat de mult Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 20 10 2010, 7:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anul acesta a renuntat la tenis pe care il facea de 8-9 luni, ca sa faca atletism. L-am lasat pentru ca se cam plictisea la tenis si cand toti copiii stateau, el se bataia, mult prea muulta energie.

A fost de cca 5 ori la atletism si a renuntat, pentru ca nu facea fata. A zis singur ca nu poate sa alerge 3 ture de stadion de fotbal si ca la sfarsitul orei il doare tot corpul. A renuntat la atletism, eu mai fericita ca a renutat decat el. In primul rand era cel mai mic de acolo, dar mai important, trebuia sa il iau de la scoala de la teme ca sa il pot duce la atletism.

Acum a reluat tenisul, la o grupa mai avansata, unde nu ii prea convine ca e cel mai "prost" dintre toti, el mai avand la activ si pauza de 2 luni, nu stie la fel de bine ca ceilalti ce are de facut.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum