CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Suzeta
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 31 01 2008, 4:14 pm    Titlul subiectului: Suzeta Raspunde cu citat (quote)

Acum sunt de toate formele si din tot felul de materiale.adica silicon si cauciuc.Eu la fata mea i-am luat din cauciuc dar de aia cu forma speciala,cea normala nu e vrea deloc.Abuz,sa zic asa nu face de suzeta,o vrea doar cand trebuie sa adoarma.Dar ma intrebam.....oare cand va renunta la ea? Si cum va trebui sa procedez ca sa nu o mai vrea? Acum ,pentru ca-i mai iese un molar,se mai trezeste noaptea si se foieste si ii dau suzeta si adoarme imediat la loc.Bebelusii vostri cum au scapat de suzeta?
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 31 01 2008, 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu fac parte dintre cei norocosi. Monica a lua suzeta doar ca sa adoarma, nu o lua deloc in timpul zilei. La 9 luni si ceva cand s-o culc intr-o seara a scuipat suzeta. Eu, din obisnuinta, am vrut sa i-o bag la loc in gurita. Iar a scuipat-o, a scuturat capul, m-a luat de mana si a adormit. De atunci nu a mai pus gura pe suzeta.
Deci nu stiu cum se face ca sa scapi de ea, Monica a refuzat-o pur si simplu, singura, la un moment dat.
Oricum daca zici ca nu o are tot timpul in gurita nu cred ca e problema deocamdata, mai poate sa astepte problema asta ...
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 31 01 2008, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropos de forme si modele - Monica accepta doar suzete rotunde din silicon. Scuipa instant orice suzeta care nu era din silicon precum si pe cele cu forme "ciudate"
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 31 01 2008, 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O foloseste doar cand trebuie sa adoarma.....nu e o problema...inca.Dar ma intrebam asa si eu,oare cand nu o va mai vrea.Norocoasa ai fost ca nu a mai vrut-o.
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Dum 23 03 2008, 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si yusuf ia suzeta doar cand vrea sa doarma si la fel si eu ma intreb cum vom scapa de ea pentru ca deja este foarte mare 2ani dar avand in vedere antecedentele mamei(4ani Embarassed Embarassed )...sper ca nu o sa ma urmeze dar oricum vroiam sa spun ca sunt impotriva metodelor babesti ca sa le zic asa cu ``pune-i piper,pune-i nu stiu ce alte prostii cu gusturi oribile``.e destul de mare sa inteleaga fara gusturi ciudate,mai ales ca el oricum are gusturi ciudate.mananca lamaie intr-o veselie iar ceapa e preferata lui.nu pot sa fac o mancare ca se infiinteaza si el.si mananca si plange,dar nu se lasa,mai greu e cu mirosul,ca am un chef dupa aceea sa-l pup...de nu va-nchipuiti Rolling Eyes Laughing Laughing

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 03 2008, 2:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dintre metodele "babesti" eu as fi de acord cu aia care zice sa i-o intepi (sa-i faci o gaurica mica cu acul). Cica nu o sa-i mai placa. Problema e ca daca-i destul de mare nu stiu cum il pacalesti sa nu-i cumperi alta ....
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Vin 18 04 2008, 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Robertel nu a vrut suzeta, dar pentru ca manca non stop a trebuit sa il invat cu suzeta. A folosit suzeta in forma de lacrima din silicon de la Nuk.
La 1 anisor a renuntat singur si la suzeta si la biberon si la laptic.
A trebuit sa il invat sa pape lapticul ca pe mancarica. Il faceam cu orez si banana sau cereale cu lapte si papa cu lingurita.
Nepotica mea a fost dezvatata de suzeta cu matura. Pentru ca nu o cunostea ii era foarte frica de ea, si sor-mea a profitat de ocazie si i-a zis copilului ca matura ia luat suzeta si ca daca o vrea inapoi nu are decat sa io ceara maturei. De atunci Andruta nu a mai cerut suzeta.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 18 04 2008, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PAPATYA a scris:
.........vroiam sa spun ca sunt impotriva metodelor babesti ca sa le zic asa cu ``pune-i piper,pune-i nu stiu ce alte prostii cu gusturi oribile``.e destul de mare sa inteleaga fara gusturi ciudate,mai ales ca el oricum are gusturi ciudate.mananca lamaie intr-o veselie iar ceapa e preferata lui............

Nepotul meu, la 5 ani a inceput sa manance bluza, tot timpul fiind cu ea in gura. Parintii lui au inceput sa puna pe ea cilli sos, extrem de iute. Dupa catva timp, copilul nu incetase, dar se ruga de parinti sa ii puna macar piper, nu cilii Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 19 04 2008, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte tare faza cu matura Laughing Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 12 2008, 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea inca mai cere suzeta cand trebuie sa faca nani.Oare cand va renunta la ea?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 2:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of,eu credeam ca scapam curand de suzeta dar ,uneori se trezeste noaptea si o cere! Evil or Very Mad Nu stiu ce sa fac,din ce am mai citit pe aici si ce am auzit....azi i-am gaurit-o!!!! Are 2 la fel,in caz ca nu-i place si plange rau i-o dau pe a 2 a.Deocamdata o mai tine in gura( e ora de somn si mereu o cere cand trebuie sa adoarma) ,o scoate,poate scapam de ea.Astept sfaturi de la voi dragele mele.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 6:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu iti fa probleme Dany, ca David e la fel, cu 2 si le schimba prin somn din 3 in 3 minute si daca le scapa se ridica in fund si intreaba "uni-i zica?", dar dormind, si eu am tinut-o pina la 4 ani, asa ca...nu stiu ce sa zic. Spor.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 12 2008, 6:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La pranz a adormit cu suzeta desi nu-i prea placea,o molfaia,o scotea ,se uita la ea....cand a adormit i-am luat-o din gurita.Acum sa vedem,e posibil ca incet incet sa nu-i mai placa.Mai inainte o ceruse pentru ca e cam somnoroasa dar i-am zis sa mi-o dea ca e urata,e cahh suzeta si ma mir ca mi-a dat-o foarte repede.Am auzit ca ,procedand asa( intepand suzeta) ,dureaza cateva zile dupa care nu-i mai place deloc.Bine,nu cred ca va ajunge cu ea la scoala,dar as vrea sa nu o mai foloseasca,sa nu se mai trezeasca uneori noaptea sa o ceara.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 15 12 2008, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da rezultate metoda asta cu intepatul suzetei,ziua cel putin cand e obosita nu prea o mai cere,dar cand face nani o vrea.Faza e ca o ia si zice ca e cah ,nu e buna,o mai scoate ,se uita la ea dar pana la urma o tine in gura si adoarme dupa care i-o iau.Insa acum ii mai iese un molar si se trezeste noaptea si cere suzeta.Oare am procedat bine sau trebuia sa astept sa treaca de faza cu maselutele?
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 15 12 2008, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany, si eu auzisem de mamici care au mai taiat din suzeta ca sa se dezobisnuiasca de ea. Cred ca e o metoda potrivita de renuntare la ea, fata de ascunderea brusca si definitiva a suzetei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 16 12 2008, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Restul mamicilor,ne ziceti si noua cum si cand au renuntat copilasii vostri la suzeta?
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 16 12 2008, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Edy nu a acceptat-o deloc. O arunca de fiecare data. Iar Dariei nu i-am dat. E mai simplu asa Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 16 12 2008, 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana, cand ne-o arati si noua pe micuta ta? Very Happy

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 3:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa fac,ziua nu vrea suzeta,dar cand e vorba de dormit........ma tine cate o ora pana adoarme de cand i-am gaurit suzeta.Sincer ma gandesc sa-i dau inapoi suzeta buna si gata,numai pot.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ma gandeam sa-i dau inapoi suzeta buna si ea tocmai a gasit-o! Laughing Sunt obosita,nu doarme bine ca ii iese un molar,cand e vorba de adormit ma tine cate o ora.....asa ca,cred ca diseara va adormi cu cea buna si gata.Probabil va scapa de ea intr-o zi,poate nu va merge chiar la gradinita cu ea.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum