CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Suzeta
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 7:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

David nu merge cu suzeta la gradi, l-am invatat sa o lase la oglinda sa faca nani, ca e obosita si asa ii zice "nono-nono" cind iesim din casa si o lasa in pace. Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 17 12 2008, 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo lui! Dar cand face nani seara o vrea nu? Si la gradi nu doarme? Cum face fara suzeta?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 02 2009, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentruca trebuia sa-i iasa ultimul molar si plangea noaptea si cerea suzeata( si o si gasise pe cea buna) am mai lasat-o.Insa de 5 zile am inceput iar sa o elimin,la inceput am intepat-o si apoi am taiat-o si gata,nu mai adormim cu suzeta! Very Happy
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 27 02 2009, 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, la gradi nu doarme, el e sufletul clasei, asa mi-a zis educatoarea, ca nu sta o secunda locului, cin ajung dimineata cu el, educatoarele ii zic, "uite, ca a venit cutremurul", ii ceva de neoprit, eu nu ii pot face face fata daca il iau cu mine pe strada fara carut. Noaptea doarme cu 2 suzete.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 01 03 2009, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa ca o sa scape si el de suzeta ca doar nu o sa mearga la scoala cu ea.Sa stii ca metoda cu intepatul si taiatul da rezultate sigure si imediate,am auzit la multe mamici ca au folosit-o.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum