CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Fumatoare - cum ferim copiii?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 29 01 2008, 10:03 pm    Titlul subiectului: Fumatoare - cum ferim copiii? Raspunde cu citat (quote)

Noi suntem 3 fumatori in casa. Fumam numai in bucatarie , geamul e deschis in permanenta, indiferent de temperatura de afara. Usa este inchisa, cel putin in teorie. Copilul mananca in sufragerie. Nu fumam (fara nici o exceptie, nici macar la petreceri) in restul camerelor.
Astazi am primit o fisa de la dr. gardinitei pe care scria ca Monica miroase in permanenta a fum de tigara si ca sa incercam sa n-o mai tinem continuu in fum. L-am sunat si sustine ca ii miros hainele si parul a fum tot timpul!
E drept ca eu, fiind fumatoare, nu am cum sa-mi dau seama. Daca s-ar fi intamplat (adica ar fi zis ca s-a intamplat) as fi presupus ca am fost la vreo petrecere si n-am spalat-o in seara aia si am dus-o a doua zi la gradi (desi oricum i-as fi schimbat macar hainele!) si i-a mirosit omului! Oare chiar asa o fi? O sa incerc sa-mi intreb prietenii nefumatori .... poate nu-mi dau eu seama!
Voi cum va feriti copiii de fumul de tigara?
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 30 01 2008, 8:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt nefumatoare. dar cind merg la un party sau intr-un loc unde se fumeaza mult, miros si eu si hainele foarte urit. chiar si dupa ce le las o zi in balcon, tot mai miros. de par nici nu mai vorbesc.
probabil ca si Monica a trecut/ stat intr-o camera unde s-a fumat si ii miroase parul. dar ca sa miroasa asa de tare incit sa se alerteze medicul, cred ca-i cam ciudat.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 30 01 2008, 9:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce sa zic - mai intra in bucatarie ca nu o pot opri. Nu se compara fumul din bucataria noastra cu fumul de la o petrecere. Uneori fumeaza doar unul, alteori fumam toti 3 dar asta inseamna ca fumam o tigara si dupa aia e pauza minim 30 min. Geamul e tot timpul deschis, mie mi se pare ca se aeriseste. La petreceri ce-i drept fumeaza multa lume si abia a doua zi se aeriseste ca ... timp de cateva ore sunt tot timpul cateva tigari aprinse. Dar nu dam petreceri chiar asa des (din pacate). Iar la petreceri sunt in general mai multi copii si nu intra in bucatarie.
Oricum nu mi-a picat prea bine, eu aveam senzatia ca o ferim cat de cat de fum Embarassed
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 31 01 2008, 9:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate s-a impregnat mirosul in haine.
si eu stiu copii in familii de fumatori , la fel ca si in cazul tau, feriti de fum, si nu miros asa de tare. cine stie ce i s-a fi parut doctorului?
mai bine rogi pe cineva, nefumator, sa o miroase pe Monica in zile diferite. cine stie?
sau poate miros doar hainele de exterior ( geaca, cojoc), care stau linga ale voastre

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum