| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 19 01 2008, 11:35 pm Titlul subiectului: Intre diverse activitati cum va descurcati cu timpul? |
|
|
Eu deja am zilele planificate dupa criterii de importanta si sunt lucruri pe care le aman pana .... nu stiu pana cand. Din pacate renunt (evident) la intalnirile cu prietenii, la coafor/cosmetica, etc.
De cateva luni s-a adaugat dusul copilul la cursurile de dans. Asta inseamna 2 ore blocate de 3 ori pe saptamana (miercuri, vineri, sambata).
Si Muzeele, adica programele educative de la Muzeul de arta si cel de Geologie, dar astea sunt doar o data pe luna fiecare.
Eu am un job full-time + firma proprie pentru care ma ocup cu activitatile administrative (dus la banca, acte la contabile, etc) si mai fac cate ceva afaceri pe firma respectiva. Deci am 2 joburi. Eu fac cumparaturi in casa + cate ceva gen spalat / calcat (foarte rar).
Si nu-mi ajunge timpul. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 22 01 2008, 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu chiar daca acum nu lucrez ca stau cu fata acasa,nu am timp.Efectiv nu reusesc sa fac tot ceea ce imi propun intr-o zi.Asta nu pentru ca am un copil mofturici,din contra,e cuminte..dar e la varsta cand trebuie sa-i acord foarte multa atentie pentru ca,incet incet incepe sa mearga....asa ca nu prea sta intr-un loc.Sambata si duminica la fel.cand e sotul acasa ,trebuie sa mergem cu masina la magazine sa facem cumparaturile,sa mai vizitam amicii,sa ne mai plimbam..asa ca deocamdata nu imi ajunge timpul.Uneori seara zis ca sa stau sa mai calc sau sa mai fac cate ceva....dar nu reusesc mereu. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 22 01 2008, 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca un bun exemplu nu am apucat sa termin mesajul anterior
Dany pustoaica ta e inca mica. A mea are un program propriu deja (gradi, vizitele prietenelor, dans, muzee, etc) si e inca prea mica ca sa mearga singura, asa ca o urmez ca un catelus pe oriunde
Bine ca macar la prietena ei din bloc (sta cu 2 etaje mai sus) a inceput sa se duca singura ca pana acum ma chema si acolo pe motiv ca nu ajunge la sonerie si ca ar prefera sa stau si eu cu ea.
Cand nu e singura in casa si are cu cine se juca apuc si eu sa mai fac una-alta, ca ma lasa in pace, cand e singura si se plictiseste trebuie sa jucam diverse jocuri sau macar sa ne uitam impreuna la desene
M-am invatat sa-mi iau copilul cu mine oriunde m-as duce (la contabila, la prieteni, la bar, la cumparaturi, etc) si nu pot spune ca ma deranjeaza, mai stam si noi de vorba "ca fetele" macar pe drum
Ceea ce ma deranjeaza este ca sunt intr-o continua goana, ca trebuie sa am planul pe zi bine stabilit si sa nu ma abat de la el, ca altfel maine ma culc la 2 noaptea, ca nu am mai vazut un film la tv de 2 ani, ca nu apuc sa am o ora libera (pur si simplu ca sa ma plictisesc zacand in pat sau cada de baie cu o carte in mana ) de vreo luna .... cam asta e problema mea.
Ah, da, mai am o problema - am inceput sa uit!!! Trimiteti-mi niste lecitina ca uit s-o cumpar Pe vremuri aveam memorie buna, n-aveam nevoie de agenda. Acum trebuie sa-mi notez ca altfel uit chestii importante ..... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 22 01 2008, 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Ah, da, mai am o problema - am inceput sa uit!!! Trimiteti-mi niste lecitina ca uit s-o cumpar Pe vremuri aveam memorie buna, n-aveam nevoie de agenda. Acum trebuie sa-mi notez ca altfel uit chestii importante ..... |
De asta exista reminder pe mobil....e util (Numai sa nu ai alta treaba atunci, sa ii dai ignore si sa uiti cu totul de el ) _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 23 01 2008, 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | | Sorana a scris: | Ah, da, mai am o problema - am inceput sa uit!!! Trimiteti-mi niste lecitina ca uit s-o cumpar Pe vremuri aveam memorie buna, n-aveam nevoie de agenda. Acum trebuie sa-mi notez ca altfel uit chestii importante ..... |
De asta exista reminder pe mobil....e util (Numai sa nu ai alta treaba atunci, sa ii dai ignore si sa uiti cu totul de el ) |
Sa stiti ca problema asta cu uitatul o am si eu.Am zis ca s-0 fi molipsit de la sot,care este un uituc(singurul lui defect),dar poate ca o fi si varsta de vina,ca de,doar nu intinerim  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 23 01 2008, 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca are ceva de a face cu statutul de mama...neuronii "pierduti" ...  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 24 01 2008, 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Oh, si eu ma lupt cu problema lipsei timpului. Dar deocamdata sunt multumita ca alaltaieri am reusit sa ma epilez. L-am culcat pe Matei la 9 jumate si uite ca am reusit sa am un timp numai al meu. Omu'-i plecat pe cele drumuri prin Germania, iar eu m-am dusat, epilat, pedichiurat. Nici nu stiti cat de mult m-a remontat timpul acela petrecut doar cu mine insami!
Si eu tot cu 2 servicii sunt: la spital norma intreaga, iar la un cabinet particular jumatate de norma. Avantajul e ca nu pierd mult timp cu transportul, orasul nostru fiind foarte mic. Acum m-a pocnit o propunere de a-mi schimba locul de munca. Sunt usor nauca, trebuie sa cuget bine. Nu sunt obisnuita cu schimbarile, lucrez de 13 ani in acelasi mediu, arhicunoscut mie. Acum ar trebui sa fac ceva nou si mai solicitant pentru creier.
Mie-mi place meseria de casnica. Nu ma angajeaza cineva?  |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Joi 24 01 2008, 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie-mi place meseria de casnica. Nu ma angajeaza cineva? Laughing
Si eu vreau. Da' sa plateasca bine  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 05 06 2009, 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
somnorici, scriai undeva ca ti-ai schimbat jobul? l-ai ales pe cel de la privat?
cum iti merge acum? si cu timpul liber cum stai? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Vin 05 06 2009, 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, Ana. Intre timp mi-am schimbat locul de munca. Acum imi e mai bine din punctul de vedere al timpului, deoarece nu lucrez si noaptea si nici sambata si duminica, cum lucram la spital. Revin. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 08 06 2009, 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | De asta exista reminder pe mobil....e util (Numai sa nu ai alta treaba atunci, sa ii dai ignore si sa uiti cu totul de el ) |
Sau ai grija sa nu uiti telefonul acasa!!! Eu stiu cum E!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Lun 08 06 2009, 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da stii cum e sa nu stii unde l-ai uitat?  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 06 2009, 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
In problema asta cu uitatul sunt CEA MAI TARE!!!
_________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|