CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cum petreceti Revelionul?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 29 12 2007, 9:14 pm    Titlul subiectului: Cum petreceti Revelionul? Raspunde cu citat (quote)

Sau cum ati vrea sa-l petreceti?

Noi anul asta il facem la noi acasa impreuna cu cativa prieteni buni.
De regula facem Revelionul cu prietenii intr-o casa - suntem de moda veche, la bairame de revelion am fost inca din liceu.
Desi cred ca mi-ar place sa-l facem undeva, intr-o locatie exotica
Very Happy preturile prea mari din perioada asta nu mi se par ok, adica pot sa vad locatia exotica si la preturi mai mici, alta data. Plus ca abia acum fi-mea e perfect deplasabila ca pana acum erau mai multa munca decat odihna in concediu cu ea Very Happy
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 10 11 2008, 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai, nu stiu, eu as merge la o casa de turism rural, ca au faine pe aici si cu copil mic e mai bine, ca au saloane mari si poate sa fuga pe unde vrea.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 10 11 2008, 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acasa cu prietenii....am vrut sa mergem la restaurant, dar de la ultima nunta la care am fost, ne-am dat seama ca vrem sa stam undeva linistiti, sa ne auzim unul pe altul si sa putem respira si altceva in afara fumului de tigare. Si pentru ca prietenii nostri au fetita mica (are 3 saptamani acum) si nu ar fi putut merge, stam cu ei acasa.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 11 11 2008, 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi facem mereu sarbatorile de iarna acasa. nu suportam aglomeratia din restaurante si pretul super ridicat pentru noaptea de revelion, iar muntele oricum nu e prietenul nostru cel drag, ca eu nu iubesc frigul si zapada, iar cu sckiurile habar nu am sa merg. si sincer mi se pare tare scump o vacanta de sarbatorile de iarna petrecuta undeva in tara noastra Crying or Very sad
iar acum, cu 2 copii nu am timp de plictisit. o sa vreau doar sa dorm Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 17 11 2008, 7:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sper sa plec in Israel anul acesta. Mi-am dorit intotdeauna sa ajung acolo. Anul acesta era unul din obiective. Sper sa se realizeze. Wink
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super Mihaela. Destul de complicat cu securitatea din zona totusi.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu as vrea la Mos Craciun la Polul Nord. Poate la anul .....
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si ce va opreste fetelor sa va indepliniti visul? succes!

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Polul Nord??? Brrrr. Noi nu ne-am facut nici un plan, probabil vom petrece acasa sau cu neamurile (fratele meu su familionul lui sau sumnata mea cu familionul ei). Dar inca n-am discutat depsre asta.
Adminutza, trebuie sa fie interesant, posibil ca in Nazareth sa fie foarte frumos cu ocazia Craciunului.
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Polul Nord??? Brrrr. Noi nu ne-am facut nici un plan, probabil vom petrece acasa sau cu neamurile (fratele meu su familionul lui sau sumnata mea cu familionul ei). Dar inca n-am discutat depsre asta.
Adminutza, trebuie sa fie interesant, posibil ca in Nazareth sa fie foarte frumos cu ocazia Craciunului.

Laughing Laughing
Pai ce sa fac daca acolo sta moshu?
la "satul lui Mos Craciun" adica aici
http://www.northpole.com/
vreau eu

Laughing
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am reusit sa-mi iau bilete de avion.
Am uitat sa-ti spun ca am o matusa care sta acolo de 8 ani...abia ne asteapta. Razz
A plecat de aici cand eram insarcinata cu Andrei. Vorbim des la telefon dar nu ne-am mai vazut de atata vreme...
Deci visul mi se va implinii Razz

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum