| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 13 11 2007, 4:09 pm Titlul subiectului: Mesaj disperat pentru un catelus bolnav! |
|
|
Am primit si eu urmatorul mesaj disperat. Daca cineva poate ajuta, va rog sa o faca. Multumesc!
Bilciu Liviu: Va rog din suflet, cine ma poate ajuta cu sange de la un caine, care are facut vaccinul polivalent, cu cel putin 11 zile inainte si cel mult 1 an...catelul meu este in coma si necesita transfuzie urgent!!! Trimite-ti mai departe va implor! 0744 28 44 25. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Geanina-Luminita Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 19 11 2007, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mesajul nu mai e de actualitate. Am sunat azi (era cineva care putea ajuta sim-a rugat sa cer informatii) si, din pacate, cutu a murit... _________________ "Libertatea suprema a fiintei umane, este alegerea atitudinii, indiferent de circumstante.
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 19 11 2007, 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru ca ai dat curs mesajului cumuta... of, mi se rupe inima cand aud asa ceva... Doamne fereste!
Eu as pastra subiectul deschis, cine stie ce alt cutu ar avea nevoie de ajutor.... si poate de data respectiva ar avea noroc. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|