CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mesaj disperat pentru un catelus bolnav!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 13 11 2007, 4:09 pm    Titlul subiectului: Mesaj disperat pentru un catelus bolnav! Raspunde cu citat (quote)

Am primit si eu urmatorul mesaj disperat. Daca cineva poate ajuta, va rog sa o faca. Multumesc!

Bilciu Liviu: Va rog din suflet, cine ma poate ajuta cu sange de la un caine, care are facut vaccinul polivalent, cu cel putin 11 zile inainte si cel mult 1 an...catelul meu este in coma si necesita transfuzie urgent!!! Trimite-ti mai departe va implor! 0744 28 44 25.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Geanina-Luminita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 19 11 2007, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mesajul nu mai e de actualitate. Am sunat azi (era cineva care putea ajuta sim-a rugat sa cer informatii) si, din pacate, cutu a murit...

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 19 11 2007, 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Multumesc pentru ca ai dat curs mesajului cumuta... of, mi se rupe inima cand aud asa ceva... Doamne fereste! Crying or Very sad Crying or Very sad

Eu as pastra subiectul deschis, cine stie ce alt cutu ar avea nevoie de ajutor.... si poate de data respectiva ar avea noroc.

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum