| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Joi 08 11 2007, 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu i-am facut baie la nebuna mea ieri,si acum am niste zgarieturi de toata frumusetea nu-i place de loc sa-i fac baie !!!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 08 11 2007, 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Si a ta a capatat purici, Diana?
Eu Lacai nu i-am facut niciodata baie. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 08 11 2007, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca da. Acum am pus si zgardute, pe care la vom tine maxim 1 luna, doar ca sa fim siguri ca am scapat.
Ale mele mai capata purici (cred) de la catelul surorii mele, care mai vine in vizita. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Joi 08 11 2007, 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Si a ta a capatat purici, Diana?
Eu Lacai nu i-am facut niciodata baie. |
Nu,nu are purici,dar cam la 2-3 luni ii fac baita.Ii luceste blanita altfel dupa baie si parca e mult mai frumoasa si pufoasa  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 09 11 2007, 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu le imbaiam pe pisele mele!
La catele le fac baie cam la 3 saptamani iar cand e noroi afara le spal labele cum intru in casa . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 13 11 2007, 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cei ce puteti sa ajutati, va rog sa o faceti! Multumesc!
Bilciu Liviu: Va rog din suflet, cine ma poate ajuta cu sange de la un caine, care are facut vaccinul polivalent, cu cel putin 11 zile inainte si cel mult 1 an...catelul meu este in coma si necesita transfuzie urgent!!! Trimite-ti mai departe va implor! 0744 28 44 25. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 15 11 2007, 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa-mi place mie sa dorm,cu burta-n sus si stramba toata:
Crantanim picioare de Alexa!Tareee buneee!!!

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 15 11 2007, 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce moace au! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 15 11 2007, 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt doua caraghioase! Dupa ce se jughinesc vre-o ora pica lesinate care-ncotro!
Insa Bella are niste pozitii de somn demne de cascadorii rasului .Dormea intr-o zi cu jumatate de corp spre dreapta si jumatate spre stanga dar labele intinse la maxim.N-am vazut asa ceva pana acum. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 15 11 2007, 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare simpatice mai sunt! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Lun 28 01 2008, 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Matzoiul meu stie sa deschida usa de la bucatarie (e usa glisanta). Matza nu poate. Dar sta in fata usii si miauna si vine "cavalerul" si-i deschide usa!
Bradul de Craciun a fost desfiintat de subsemnata pe 2 ianuarie pentru ca picase pe jos a patra oara! Noroc ca majoritatea globurilor le am de plastic.
Modul de aterizare a bradului era inclinatia datorata celor cca. 4 kg de matza ajunsa deja in varf! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 28 01 2008, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Al meu doar a marcat teritoriul pe brad.... _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Lun 28 01 2008, 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
am crezut ca doar eu am fost in situatia asta,darrrr.....se vede ca m-am inselat. Si eu tot pe 2 ianuarie a trebuit sa-l desfac(bradul). _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Joi 07 02 2008, 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aseara pe la 22.15 cand deja fi-mea se freca la ochi si "hai mami sa ne culcam" taica-miu nu gasea o matza (adica un matzoi).
Si am umblat si eu prin toata casa 9toate dulapurile si colturile adica) cu "Zuzu, hai pis, pis, unde esti?" La un moment dat deschid geamul si strig afara (ca doar au cazut de cate 2 ori fiecare!!) de afara un "Miauuuu!" jalnic!
Ok, clar e afara - sarim si eu si sotul in cizme si jos pe scari - el afara in gradina eu la usa vecinei de la parter care a tras un gard .....
Chiar cand deschide vecina usa - ma striga taica-miu ca l-a gasit (dormea ca purcelul si n-a auzit ca-l strigam)!
Ok, urc, ajung la geam si strig spre sotul propriu ca am gasit matza - e in casa.
Si ce credeti ca raspunde sotul meu??? (ca sa vedeti cu cine seamana fi-mea!)
"Pai daca tot sunt aici arunca-l incoa!!"  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 08 02 2008, 5:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Hihihihi! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Vin 08 02 2008, 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eeee, ia sa ma alatur si eu gastii, ca doar acum sunt posesoare de vietati . Avem 2 Zebre Australiene (pasari) galagioase si haioase foc, deja domesticite (pe el il cheama Cioculet si pe ea o cheama Sara , iar el, cand ii este foame, da cu vasul ala de seminte de zabrele de aude tot blocul ), primite de la mamaie de Craciun.
Si suntem posesorii unui acvariu de toata frumusetea, cu 6 pesti pe care tare-i indragim. Si mai avem si o maternitate (un acvariu mai mic) cu 10 puisori ca a facut gupa copii Acvariul nu este decor, este casuta celor 6 copii inotatori ai nostri . Si vom avea si o mini-broscuta (nu testoasa, e o broscuta mica, speciala de acvariu) si Lexi vrea si hamster si pisica . Si eu vreau un cal Iar sotul meu vrea sa plece , da io zic ca o sa ramana ca si el e iubitor de animale si promit eu solemn sa renunt la cal |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 11 02 2008, 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Geanina,sa va traiasca animalutele! Asteptam poze cu mica ferma!  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Lun 11 02 2008, 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Geanina si Monica mea vrea cal!!!
Sa-i zic sa se mute la tine si sotul tau la noi?
Oricum atunci cand o sa ai hamster si pisica (alaturi de pesti si pasari) abia atunci poti sa te lauzi cu "menajeria"
Si pe noi ne tenta un porcusor de guinea. Si o pasare. Dar pe langa doua pisici cred ca toate ar fi stresate.
Pana acum 2 luni am avut acvariu (l-am facut cadou!). Unul dintre pesti se prefacea mort cand era o pisica in camera!!! Pe bune, se intorcea cu burta in sus si plutea la suprafata. Si eu si sotul am vrut sa-l aruncam de cateva ori si incepea sa se zbata in minciog! Pana la urma ne-am prins ca era vesel si fara probleme cata vreme nu era nici o mata in camera! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 11 02 2008, 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce peste era ala?
Apropo, de la ultima noastra discutie , mai avem 2 scalari si inca 2 sanitari ca ni se parea prea putin populat acvariul . Broscute nu mai aveau pe stoc insa ne-au zis sa revenim saptamana viitoare.
Sorana, fata poate sa se mute la noi, da sotul nu-l dau, mai bine renunt la cal
Io sper sa scap numai cu atat menajerie ca iti dai seama ca mama lor tot eu sunt . Da mi-s dragi de nu mai pot.
Sara o pupa pe Lexi cand se apropie cu fetzica de colivie
P.S. Danny, saru mana! Poze, cand si-o face mila omu meu sa le descarce din camera, ca eu nu mi-am mai umplut capul si cu asta |
|
| Sus |
|
 |
|