CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiridusele - ne adunam?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 02 01 2008, 12:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vorbind ieri cu sora-mea mi-a spus ca am primit ceva de la cineva!Stau si ma chinui sa-mi dau seama cine-i persoana respectiva si cand ajung sa-mi iau cadoul,un minunat colier si o pereche de cercei din metalul meu preferat(nu e aur),descopar cine-i dulcica de mi l-a trimis(nu pot spune numele tau fara acordul tau asa ca....).Sarumana,Somno!Sunt superbe si le-am purtat azi-noapte ca sa-mi poarte noroc tot anul!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 02 01 2008, 5:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce frumos Nicky! sa le porti cu noroc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 03 01 2008, 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc,Daniela!Chiar sunt superbe si eu sunt innebunita dupa argint.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 03 01 2008, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca au ajuns cu bine, Nicky, si ma bucur ca esti incantata. Si eu am pus pe perete iconita de la adminuta si o sa mai cumpar si cu margine roz, poate-poate o veni in casa noastra si o ingerasa. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 09 01 2008, 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu tot astept... greu mai vine de la Polul Nord mosul asta... Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 09 01 2008, 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu imi cer mii de scuze destinatarei dar abia ieri am reusit sa pun pachetelul la posta din motive financiare .Sper sa se potriveasca proverbul cu mai bine mai tarziu decat niciodata!

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 09 01 2008, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu astepttttt,nici la mine nu a ajuns mosul Laughing Laughing Laughing Laughing

Flufy,draga mea,sper ca a ajuns pachetul cu bine,dupa calculele mele ar fi trebuit sa-l primesti in prima zi lucratoare dupa craciun.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 09 01 2008, 2:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga Diana, ce supriza imensa am avut cand am descoperit cine era spiridusa mea!!! Very Happy pupatura Iti multumesc tare tare mult si sa stii ca ori de cate ori voi privi darurile tale, ma voi gandi cu mult drag la tine!

Scuze pt raspunsul venit cu intarziere, insa eu abia azi am avut prilejul de a intra pe net... Crying or Very sad Iarta-ma te rog mult!

Multumesc tare mult inca o data, draga mea! Te pup! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 09 01 2008, 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Da, fluffy, a ajuns repede Very Happy

Multumesc frumos, sa stii ca miercuri chiar cautam prin casa asa ceva, simteam nevoia.... Very Happy normal ca nu aveam asa ceva, nici timp sa imi iau nu am avut oricum, asa ca m-am gandit : "Eh...poate vine mosu'". Si a venit! Vezi ca el stie ce ne dorim?! Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing

Laura, daca ai sti ce mult ma bucur!!! Ai dreptate, se vede clar ca Mosul stie ce-si doreste fiecare! Am avut ceva emotii sa nu intarzie "zanii" de la curierat! Wink

Ma bucur foarte mult ca ti-a placut cadoul si sa il folosesti cu multa placere! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 14 01 2008, 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diana, ti-a sosit cadoul??? s epare ca am mai ramas decat noi doua, asa este??? Crying or Very sad
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 15 01 2008, 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa e Daniela,inca nu am primit nici eu cadoul Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 15 01 2008, 6:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Asa e Daniela,inca nu am primit nici eu cadoul Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Diana, e pe drum Wink
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 16 01 2008, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Il astept cu bratele deschise Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 16 01 2008, 10:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

paradit mosu anu' asta...
nu-l mai tin shalele.

imi cer scuze inca o data Diana. sper sa nu fi foarte foarte foarte suparata pe mine
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 01 2008, 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vineri a ajuns si mosul la mine. Multumesc mult Marina,si stai linistita ca nu-i nici o suparare pupic pupatura ofer_floare
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 01 2008, 12:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Vineri a ajuns si mosul la mine. Multumesc mult Marina,si stai linistita ca nu-i nici o suparare pupic pupatura ofer_floare

chiar voiam sa te intreb daca n-a ajuns deja.
ma bucur ca a reusit spiridusul sa ajunga in cele din urma.
toate bune si sa auzim numai de bine pupatura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 03 02 2008, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia, s astii ca saptamana trecuta m-a sunat prietenul tau din Bucuresti, s aimi spuna ca imi va aduce cadoul de la tine, a zis ca undeva pe luni sau miercuri vine in Brasov, adica pe 28 sau 30 ianuarie, nu a mai dat insa nici un semn de atunci!

Am vrut doar s ate informez, poate omul are probleme!

sper ca nu te superi, ca insist atata, dar vad ca am ramas ultima... Embarassed
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 08 02 2008, 9:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu n-am mai postat de mult si mi-era tare dor de voi sa va "aud". pupatura
Ma bucur ca v-ati spiridusit si ca Mosu' v-a facut surprize placute.
Ma bucur Somno ca ti-a placut ingerasul meu. flori_pupici
La mine Siridusul Mosului nu a ajuns inca...mi-e sa nu fi patit ceva, sa se fi impotmolit, sa fi ramas fara reni... Crying or Very sad
M-as bucura sa stiu ca-i bine sanatos si ca nu a ajuns la mine doar pentru ca a avut foarte multe daruri de impartit celorlalti copii....dar sa stiu ca este bine Rolling Eyes ...voi ati auzit ceva.?..

danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 08 02 2008, 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Eu n-am mai postat de mult si mi-era tare dor de voi sa va "aud". pupatura
Ma bucur ca v-ati spiridusit si ca Mosu' v-a facut surprize placute.
Ma bucur Somno ca ti-a placut ingerasul meu. flori_pupici
La mine Siridusul Mosului nu a ajuns inca...mi-e sa nu fi patit ceva, sa se fi impotmolit, sa fi ramas fara reni... Crying or Very sad
M-as bucura sa stiu ca-i bine sanatos si ca nu a ajuns la mine doar pentru ca a avut foarte multe daruri de impartit celorlalti copii....dar sa stiu ca este bine Rolling Eyes ...voi ati auzit ceva.?..

Uff, Adminutzule, deci nu sutn singura care a ramas fara dar... de fapt care mai asteapta darul inca... spiridusii astia s-au suparat pe noi, poate nu am fost cumintele! Embarassed
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 11 02 2008, 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza - spiridusa ta e Nicky si vad mai sus ca se scuza de intarziere. Ar trebui sa-ti ajunga totusi. Poate iti confirma Nicky trimiterea Rolling Eyes

Daniela din ce stiu eu pachetul tau vine de la Polul Nord (Claudia). Este trimis de mult dar .... e lunga distanta. La fel, poate confirma ClaudiaBesnea trimiterea.

Sa ne spuneti si noua cand au ajuns.

Pupici
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 5 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum