| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 20 10 2007, 5:15 pm Titlul subiectului: Ticuri la copii |
|
|
Copii vostri au vreun tic? Monica isi freaca degetul mic (unghia) cu degetele de la mana cealalta.
Chestia asta a evoluat treptat astfel incat acum chiar este un tic nervos.
Pe la 9 luni a renuntat la suzeta si a inceput sa adoarma tinandu-ne de mana. Apoi pe la 2 ani ne tinea de un deget. apoi pe la 3 ani a inceput sa frece degetul. Si pe la 4 ani a inceput sa isi frece propriul deget inainte de a adormi. Acum (in ultimele luni) am surprins-o frecandu-si degetelul si in timpul zilei.
Cum putem scapa de ticuri? _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 20 10 2007, 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alexa se scarpina dupa ureche cand e agitata si se scarpina atat de rau ca si-a facut rana,mai ales cu alergiile ei.
Eu cand sunt agitata ma scarpin la ceafa sau la nas sau tin un deget in gura. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Dum 21 10 2007, 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky multumesc de raspuns
Ce-i drept eu inca sper sa-i treaca, am citit ca e posibil sa-i si treaca  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 22 10 2007, 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Si Nico are un tic inca de cind era foarte mititica, se joaca cu cerceii mei pina adoarme. De cind merge la gradi parca mai pierde din obicei adica de multe ori adoarme fara sa mai apuce sa se joace. Sper sa-i treaca fiindca e foarte inervant sa ma tot biziie pe la urechi  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Sam 15 03 2008, 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
doamne eu credeam ca o sa-i treaca mai repede.si yusuf are obiceiul sa ma tina de urechi sau de nas(depinde unde ajunge) pana adoarme,dar credeam ca o sa-i treaca curand .acum cand am citit ce ati scris voi m-am cam dezumflat.pana la gradinita o sa raman fara urchi sau fara nas nu exista nici o metoda de a-i dezvata de obiceiul asta? _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 16 03 2008, 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa ii iei maina lui in mana ta.In felul asta simte ca e protejat si ca esti langa el....fara sa suferi tu.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mar 18 03 2008, 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau sa traga de urechi jucaria preferata
Acuma fi-mea il freaca pe Scooby de plus pana adoarme. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Mar 18 03 2008, 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu prea merge pentru ca nu suporta sa-l tina cineva de mana.mana lui trebuie sa ie intotdeauna deasupra. am incercat sa-i dau si o jucarie dar nu vrea o arunca,asa ca daca vedeti vreo femeie fara urechi veti sti ca sunt eu.nici pe ale lui taica-su nu le vrea.daca in somn da de mana lui stie si incepe sa-l certe. _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
|