CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ticuri la copii

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 20 10 2007, 5:15 pm    Titlul subiectului: Ticuri la copii Raspunde cu citat (quote)

Copii vostri au vreun tic? Monica isi freaca degetul mic (unghia) cu degetele de la mana cealalta.
Chestia asta a evoluat treptat astfel incat acum chiar este un tic nervos.
Pe la 9 luni a renuntat la suzeta si a inceput sa adoarma tinandu-ne de mana. Apoi pe la 2 ani ne tinea de un deget. apoi pe la 3 ani a inceput sa frece degetul. Si pe la 4 ani a inceput sa isi frece propriul deget inainte de a adormi. Acum (in ultimele luni) am surprins-o frecandu-si degetelul si in timpul zilei.
Cum putem scapa de ticuri?
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 20 10 2007, 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alexa se scarpina dupa ureche cand e agitata si se scarpina atat de rau ca si-a facut rana,mai ales cu alergiile ei.
Eu cand sunt agitata ma scarpin la ceafa sau la nas sau tin un deget in gura.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 21 10 2007, 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky multumesc de raspuns Very Happy
Ce-i drept eu inca sper sa-i treaca, am citit ca e posibil sa-i si treaca Very Happy
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 22 10 2007, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Nico are un tic inca de cind era foarte mititica, se joaca cu cerceii mei pina adoarme. De cind merge la gradi parca mai pierde din obicei adica de multe ori adoarme fara sa mai apuce sa se joace. Sper sa-i treaca fiindca e foarte inervant sa ma tot biziie pe la urechi Wink
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Sam 15 03 2008, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doamne eu credeam ca o sa-i treaca mai repede.si yusuf are obiceiul sa ma tina de urechi sau de nas(depinde unde ajunge) Laughing pana adoarme,dar credeam ca o sa-i treaca curand .acum cand am citit ce ati scris voi m-am cam dezumflat.pana la gradinita o sa raman fara urchi sau fara nas Rolling Eyes nu exista nici o metoda de a-i dezvata de obiceiul asta?

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 16 03 2008, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca sa ii iei maina lui in mana ta.In felul asta simte ca e protejat si ca esti langa el....fara sa suferi tu. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 18 03 2008, 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau sa traga de urechi jucaria preferata Laughing
Acuma fi-mea il freaca pe Scooby de plus pana adoarme.
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Mar 18 03 2008, 6:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai nu prea merge pentru ca nu suporta sa-l tina cineva de mana.mana lui trebuie sa ie intotdeauna deasupra. Confused am incercat sa-i dau si o jucarie dar nu vrea o arunca,asa ca daca vedeti vreo femeie fara urechi veti sti ca sunt eu.nici pe ale lui taica-su nu le vrea.daca in somn da de mana lui stie si incepe sa-l certe.

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum