CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Locuri de vizitat si activitati de facut
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 03 10 2007, 9:30 pm    Titlul subiectului: Locuri de vizitat si activitati de facut Raspunde cu citat (quote)

Luand ideea Aditei m-am gandit la un topic ceva mai general. Sunt convinsa ca fiecare are activitati interesante impreuna cu copilul si poate ne dam idei una alteia ce se mai poate face, unde se mai poate merge.

Noi mergem la Muzeul de Arta Bucuresti Departamentul educational / programe pentru familii o data pe luna la atelier. Este un program organizat pe grupe varsta, pentru copii. Are cate o tema pe luna. Li se prezinta tablouri si alte chestii in functie de tema si apoi urmeaza atalierul unde pictam sau facem ceva Laughing
Costa 4 RON per sedinta, trebuie facuta rezervare.

Ca sa intelegeti mai bine a fost tema "la bunici la tara". Tipa era imbracata in ie. Copii au fost invatati portul taranesc, cum sa lege o basma, culesul, semanatul, etc - prin intrebari despre tablouri (ce fac oamenii acolo? Ce are femeia pe cap? etc). Dupa asta au colorat cu creioane pe un model portul popular pentru o femeie si un barbat. A fost prezentata tehnica acualrelei (suprapunere de culori, obtinerea transparentei, folosirea carbunelui) cu exemple. Si apoi in atelier am pictat, la alegere, fie natura moarta dupa cosuletul pus pe masa, fie ceva ce ne-a placut (noi am pictat o ie si cvosul pe un stergar Embarassed ) folosind ce am invatat (acuarele!).
Copiii si parintii lucreaza impreuna sau sepoarat (cum vor). La final fiecare isi prezinta "opera de arta"

Detalii pe www.mnar.arts.ro

Nu uitati ca trebuie facute rezervari.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 10 2007, 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa ca tot am deschis topicul Embarassed
Stie cineva curs de pictura pentru cei mici in Bucuresti? M-ar tenta sa incercam ceva.
Momentan avem doar 3 seri ocupate, facem dans sportiv.
Si ca sa ma si laud - de azi am fost "avansate" la perechi. Suntem foarte incantate Embarassed
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 03 10 2007, 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru avansare! Imi place ceea ce ai zis ca face fata ta,noi mai avem ceva timp de asteptat....
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 10:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

exact asta caut eu acum in Brasov, activitati extragradinita pentru Diana, stie cineva ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 12:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi ne-am inscris la palatul copiilor la mai multe chestii. teoretic nu primesc copii foarte mici, dar i-am dus pe cei mari si il primesc si pe cel de 2 ani la pictura si ceramica, nu se supara nimeni daca mazgaleste si el pe acolo.
Sorana, suna super, cred ca ne inscriem si noi la muzeul de arta
poate stiti deja, dar asta pare subiectul potrivit pt asa un anunt, la teatrul pt copii ion creanga incepe de sambata un festival 100, 1000, 1000000 de povesti : http://www.teatrulioncreanga.ro/ . au si oferta speciala la bilete cumparate pana maine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m-am uitat pe site-ul muzeului de arta si vad ca au si ei cursuri de pictura, pt copii de la 5 ani in sus http://www.mnar.arts.ro/ro/educatie.php?id=7
si mai vedeam ca la programul asta, cu parintii, cea mai mica grupa e de copii de 6-8 ani. chiar se respecta chestia asta sau merg si mai mici?
si alta chestie, cred ca subiectul meu, cu dinozaurii ar merge mutat aici si pe urma inchis dincolo
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adita a scris:

si alta chestie, cred ca subiectul meu, cu dinozaurii ar merge mutat aici si pe urma inchis dincolo

gata l-am mutat aici:

--------------------------------------------------------------------------------

la muzeul de geologie se tin niste prelegeri foarte interesante si ma gandeam ca poate mai intereseaza pe cineva. astea cu era dinozaurilor cica sunt pt copii de la 4 ani in sus. mai sunt si altele, pamantul pe intelesul celor mici, dar de pe la 7 ani
http://www.geology.ro/index.php?sectiune=2&id=54
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu Adita, cea mai mica grupa e 4 - 6 ani.
Monica are 5. Dar nu intreaba nimeni nimic, nu-i problema daca-i mai mic, vorba ta - mazgaleste si el acolo Very Happy
Totusi e bine sa-i duci la grupa apropiata de varsta lor pentru ca se prezinta altfel pentru fiecare categorie (la nivelul lor de intelegere)
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 04 10 2007, 8:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine e complicat cu 4 copii, ca nu prea reusesc sa-i incadrez pe toti in aceeasi categorie. de exemplu acum vrem sa mergem la teatru si ne chinuim sa alegem niste piese la care sa inteleaga toti cate ceva, ca nu pot sa aleg una pt 0-3 ani si pe cei mari sa-i las acasa, ca sunt prea mari si se plictisesc, sau una de 6-8 ani si sa-l iau doar pe cel mare si sa nu-i iau pe cei mici, ca nu or sa inteleaga
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 10 2007, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adita la Muzeul de Arta cred ca merge sa te duci cu toti la 4-6 ani, chiar daca unu-i prea mare si unul prea mic Very Happy
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 10 2007, 9:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa vedem cum ma descurc, ca m-am cam speriat cu teatrul. am fost ieri sa iau bilete la festival si a zis ca nu ma lasa cu asta mic, ca poate deranjeaza. si n-am gasit bilete decat la niste ore la care tati nu prea are cum sa ajunga si nu stiu cum o sa fac. si mi-e teama sa nu patesc asa si cu muzeul de arta. acolo m-or lasa cu piticul?ca tot eu vreau sa merg cu ei, acasa n-am cum sa-l las pe stefan. eu stiu ca el e cuminte, daca e la mami in brate cu sursa de lapte la indemana nu zice nici pas, dar daca ei nu ma lasa sa intru Sad
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 10 2007, 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai bine e sa dai telefon si sa intrebi, Adita.
D-na Angelica Iacob, nr. de tel il gasesti pe site Wink
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 10 10 2007, 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adita, te rog mult, imi dai si mie mai multe detalii legate de cursurile de la Palatul Copiilor? Si, eventual, daca se poate, un numar de telefon?
Multumesc frumos, anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 10 10 2007, 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sambata asta mergem si noi la Muzeul de Geologie la cursul "Inainte si dupa dinozauri", adica la prima parte "Pamantul in gaoace".
Va tin la curent sa va spun cum a fost.
Pana acum mi se pare usor nepotrivita ora - adica este de la 14.00 si nu de la 12.00 cum scrie pe site. In general la 14.00 Monica mananca, acum va trebui sa manance mai devreme ca sa putem ajunge. Si trebuie sa nici nu doarma la pranz, ca se termina la 16.00
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 10 10 2007, 9:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, chiar ca aiurea program. noi nu mergem, sambata avem bilete la teatru. am fost luni la harap alb, azi la doamna luna si domnul soare iar sambata la alba ca zapada.
Geanina, cu palatul copiilor ne-am ametit de tot, chiar nu stiu cum sa ne impartim la toate. pe Elena am inscris-o la balet, ne costa 60 ron costumul si 25 ron pe luna, dar e o dezorganizare ce n-am vazut. profesoara ne spune ca nu-i dam ei banii ci la o bunica, dar nu stie cine e si ca bunica respectiva o sa ne dea si chitanta. eu acum de unde sa stiu cine e si cand sa-i dau banii.pe Antim l-am inscris la hidrobiologie, a mai fost de cateva ori anul trecut si chiar imi place, fac multe chestii pe langa ce e strict legat de biologie, cam ce ar trebui sa faca la gradinita si nu prea face ( de la educat ca intra fetitele intai in clasa, la numarat oua de pinguin, format multimi, colorat, notiuni de igiena, ecologie, multe alte chestii).dar anul trecut a zis ca Antim e cam mic, abia acum la 6 ani a zis ca-l primeste. pe d-na o cheama Aura Buda . l-am mai inscris pe Antim la machete, am vazut ca fac niste chestii foarte frumoase, dar nu stiu daca o sa ajungem, ca prescolarii au program sambata si atunci nu prea pot. si i-am inscris pe toti, inclusiv pe Nectarie la pictura si la ceramica.pe doamna de la ceramica o cheama Bianca Boeroiu

Ultima modificare efectuata de catre adita la Mie 17 10 2007, 10:42 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 11 10 2007, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne, ce-mi place numele Nectarie!

Multumesc mult, mult de tot! Am notat si am sa-mi dau vreo 2 suturi Laughing sa-mi fac timp sa merg si eu sa vad unde-i place copilei. Cred ca pictura si ceramica. Razz Cursurile se tin si sambata?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 10 2007, 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pictura si ceramica parca nu sunt si sambata
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 14 10 2007, 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte dragut la Muzeul de Geologie, Monica a fost incantata. Au primit un ou pe care l-au pictat sa arate ca Pamantul si li s-a dat acasa (pe un suport de plastilina). Au invatat multe lucruri despre Pamant, prin analogie cu oul (Nucleu, lava, calota polara - alba, pamant - verde, apa - albastru, etc).
Interesant si instructiv.
Azi am fost la film la Mall (Ratatouille) si ne-a placut.
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 14 10 2007, 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tare bine suna. dar de dinozauri cand vorbesc?
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 15 10 2007, 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adita cursul dureaza 1 an (de fapt 13 luni). Se numeste "inainte si dupa dinozauri".
Programul complet este:
1. Pamantul in gaoace - Sambata, 13 octombrie 2007, ora 12.00,
2. Aparitia vietii – Sambata, 10 noiembrie 2007, ora 12.00,
3. Primii locuitori ai Pamantului - Sambata, 15 decembrie 2007, ora 12.00,
4. Cum pescuim un peste? – Sambata, 12 ianuarie 2008, ora 12.00,
5. Plantele nu aveau flori... – Sambata, 9 februarie 2008, ora 12.00,
6. Scorpioni pe uscat – Sambata, 8 martie 2008, ora 12.00,
7. Broasca apare in scena - Sambata, 12 aprilie 2008, ora 12.00,
8. Insecte si conifere - Sambata, 10 mai 2008, ora 12.00,
9. Pterozauri la orizont - Sambata, 14 iunie 2008, ora 12.00,
10. T-Rex si plantele cu flori - Sambata, 12 iulie 2008, ora 12.00,
11. Atentie monstrii!!! - Sambata, 9 august 2008, ora 12.00,
12. Dinozaurii au murit, traiascã soricelul! - Sambata, 13 septembrie 2008, ora 12.00,
13. In sfarsit...Omul! - Sambata, 11 octombrie 2008, ora 12.00.

Deci vor vorbi de dinozauri in iunie, iulie, august 2008
Bine, ceva, ceva le-a zis ca stia fi-mea de T-Rex
Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum