CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce a facut copilasul tau azi?(15)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 06 04 2010, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura si eu i-am explicat fiica-mii ce si cum cu menstruatia. De acum vreun an. Dar e fata. Nu e placut sa te ia prin surprindere. Si are si prietene de 10 ani ... asa ca nu stiu cand va afla din alte parti, am zis ca mai bine sa stie deja.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 02 06 2010, 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sotul meu: - Andi, tu stii de ce se pupa mami cu tati?
Andi: -Nu, nu stiu (complet dezinteresat)
Eu: - Cum mai mami, dar pe tine de ce te pup?
Andi: - Ca asa vrei tu.

Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 04 06 2010, 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

corect Laughing

Incredibil dar ... terminam cls I.
Vine prima vacanta mare (pe care o asteptam deja nerabdatoare de vreo 3 saptamani Laughing )
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 20 10 2010, 7:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri ieseam din scara blocului unei cunostinte. Se apropie de Andi un dalmatian pe la 8 luni, foarte jucaus. Dupa ce l-a lasat sa il miroasa, ii zice: "Ce faci mai?! Te-au dat afara din film?" Laughing Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 20 10 2010, 2:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte tare Laughing L-au dat afara din film Laughing Laughing
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 20 10 2010, 10:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum