CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce a facut copilasul tau azi?(15)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 19 09 2007, 6:25 pm    Titlul subiectului: Ce a facut copilasul tau azi?(15) Raspunde cu citat (quote)

Continuam aici povestirile legate de printisorii si printesitele noastre?

Capitolul anterior...

http://www.chicbebe.ro/forum/sutra54422.html#54422

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 19 09 2007, 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va mai povestesc si eu de copilasii mei copil copil ... s-au adunat atatea ca nu stiu daca o sa mai imi amintesc toate nazbatiile facute in ultima vreme... Rolling Eyes

Teo a luat suzeta cu chiu cu vai acum.. mama sa zic 1 luna de zile... a inceput sa se rostogoleasca pe burta copil dintr-o singura miscare si sa se invarte in pat de mi-e si frica sa-l las nesupravegheat.... mai nou isi tine singur biberonul (il mai si scapa, dar il apuca si-l tine destul pentru vartsa lui) si a inceput sa apuce lucrurile din jurul lui si sa le plimbe dintr-o manuta in alta sau chiar sa le duca la gura... "vorbeste" din ce in ce mai mult si mai des, si e innebunit dupa surioara lui... comunica amandoi, rad si se joaca de zici ca pricep fiecare ce spune alalalt... Razz

La tara au fost niste cumintei (daca fac exceptie de la faptul ca numai dupa 2 zile Teo se invatase in brate), Mony i-a uimit pe toti cu intrebari si raspunsuri si cumintenie si poezii... si mai ales prin ajutorul pe care mi-l acordo in privinta lui bebe... Seara iesea cu nepotica de 12 ani la strada la copii si se jicau diverse jocuri, se plimbau cu bicicleta... ce mai... fericire mare si libertate si aer...

Lunea trecuta rudele mele au plecat pe deal sa culeaga via, iar eu am ramas cu Teo acas... Mony a urcat singurica pana la locul cu pricina, iar odata ajunsa acolo a intrebat-o pe matusa mea:
- Tusi, dar eu cu ce pot sa va ajut? Pot sa strang si eu struguri cu voi??? Shocked

Reveniti acasa matusa mea nu-si revenea si tot imi repeta ca uite ce a putut Mony sa o intrebe... asta mai mult pentru ca ea are un nepot de aproape 6 ani de o obraznicie si o rautate incredibila... ori v-am povestit in toamna de un baietel care era sa-si omoare surioara de fata cu noi... el e nepotelul cu pricina...

Inapoi de la vie Mony a venit cu caruta - marea ei placere cand merge la tara - si ajunsi acasa o intreaba tot pe matusa mea:
- Dar calul pe unde intra in garaj? Wink
Iar matusa a trebuit sa-i explice care este diferenta dintre "garaj" si "grajd" si sa-i arate pe unde baga calul in curte si apoi in grajd... Razz

Duminica stateam noi tolaniti in pat - chip pentru somnul de la pranz - si Mony in patut statea in fundulet, iar Teo era sprijinit de mine cu fata la surioara... aproximativ o jumatate de ora au vorbit, si au ras unul de altul si s-au chitait de nu ne venea sa credem... mama

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fi-mea ma chestiona ieri: Mami, mi-ai luat cadou pentru ziua mea? auzind ca da, a continuat: Si unde e, la tine in camera? Laughing
Sa stie copilul unde sa caute Very Happy
Dar, pentru ca mie imi place sa-i fac surprize, cadourile pentru ea sunt inca la birou si le voi duce acasa maine.

In alta ordine de idei sunt foarte mandra de ea, ca danseaza foarte bine si ne-a laudat d-soara profesoara si am trecut la "avansati" adica la perechi. Face dans sportiv de 3 luni si abia astept s-o vad dansand cu perechea
Embarassed
Sunt asa de draguti copii care danseaza vals si samba si sunt asa mici si eleganti - sunt chiar foarte incantata de ea Embarassed
Mai nasol e ca sunt cam ciudat puse orele, adica Vineri 19.30 - 22.00 (!!!) si Sambata 18.30 - 20.00 si Miercuri 19.30 - 21.00. Ma rog Miercuri e ok dar celelalte cam nu prea.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie imi plac astia mici cum danseaza.Felicitari! Totusi,nu e cam tarziu ora de dans?
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ba da, e cam tarziu.
Problema e ca sunt si copii mai mari si unii invata dupa-amiaza (clasa a V-a) si trebuie sa vina de la scoala, sa-si faca lectiile si dupa aia dansuri.
In plus e in sala de sport a unui liceu si cred ca au elevii de acolo ore sport si clubul asta are acces la sala doar seara
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am inteles.Poate totusi gasesc aia alta locatie sa poata face un pic mai devreme.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ar fi si asta o chestie.
Pe de alta parte mie imi convine asa ca fac 2 minute din casa pana acolo (sunt maxim 100 m) pe cand alta locatie ar insemna mai departe de mine si mai greu de dus copilul.
De fapt Monica oricum nu doarme inainte de 22.30. Si Vineri poate sa doarma si mai tarziu, ca Sambata nu se scoala dimineata, asa ca e totusi ok.

Peste vara au facut de la 17 la 18.30. Pe caldurile alea era criminal - atunci era mai bine seara. Asta e, totdeauna e pe dos de cum as vrea eu.
Principalul e ca Monicai ii place, ca nu se plange deloc nici de ora, nici de efort, nici de nimic. Si oricum are o energie ..... Adica ea e dimineata la gradi, apoi in casa se joaca, apoi afara alearga, pe urma la dansuri pana la 21.00 si cand iesim de acolo sare si topaie pana acasa si cica sa mai stam in parc, ce daca nu-i nici un copil Very Happy Si eu abia ma tarai la ora aia Very Happy
E adevarat ca la 22 - maxim 22.30 pica lata, dar pana atunci e intr-o continua miscare.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai cam asa e,au o energie....
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Sam 29 09 2007, 10:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De dimineata mi-a luat Activia de pe masa si si-a bagat nasucul in el. Apoi, dupa ce a papat, s-a pus sa stranga rufele pe care le aveam atarnate la uscat in hol, pe uscator. Si, dintr-o data si-a pus singur adidasii, si-a deschis usa de la intrare si a inceput sa strige de pe holul blocului "Hai mami, hai tati. Tai-tai !!!"
Are foarte multa energie si abia ii facem fata Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 01 10 2007, 12:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi am tot umblat zilele astea, la plimbari si cumparaturi si vizite... si avuram si musafiri si facuram si curatenia de toamna...

Teo creste pe zi ce trece, isi tine singur biberonul si da sa se ridice pe genunchi in pozitia de mers de-a busilea... au inceput sa-l doara gingiutele si sa saliveze abundent...

..............................Faza..........................................
Mony sambata seara cu rietenul ei, Vladut, tavaliti pe covorul din bucatarie, imbracisati si cu bicioarele incrucisate "faceau bebe" zice Vladut si gemeau de ziceai ca-s chiar pusi pe fapte... Shocked Shocked Shocked Noi socati.. Mony nu a vazut asa ceva nici la noi nici la tv, si nici nu s-a desfasurat asa cu nici un alt copil... de unde ideea ca Vladut a fost capul rautatilor, dar pe de o parte atat m-a distrat... imitau atat de in amanunt ca nu-mi venea sa cred... Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 01 10 2007, 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ma laud!Sa ma laud ! Ca am cu ce! Azi am avut sedinta cu parintii la picia si diriga nu mai contenea cu laudele la adresa picei mele:ca e cea mai cuminte,ca e cea mai cochetica si curat imbracata din clasa,ca mereu vine cu moate si pieptanata diferit,ca are 10 la romana,10 la engleza si 10 la franceza,ca nici nu apuca sa predea lectia ca picia e cu mana pe sus dar ca e foarte foarte emotiva,ceea ce stiam deja.Pana si la matematica merge bine fata de anul trecut cand ma bagase la sperieti.A mai zis ca picia mea si cu inca o fetita sunt singurii copii de care nu poate zice nimica rau.Mi-a crescut inima de mandrie!
Chestii rele aflate:inca sunt copii care nu stiu sa scrie si sa citeasca corect , copii care in loc de v scriu f si invers , nu mai zic de s-a/sa sau s-au/sau!Copii care inca citesc pe silabe si poate nici macar asa....
Bine-nteles ca ne-a mai anuntat si ce bani avem de platit semestrul asta:15 roni gardianul si 15 roni fondul clasei.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 01 10 2007, 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo Nicky,ma bucur mult ca ai o fata asa isteata si ca iti aduce numai bucurii!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 10 2007, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze
Scolaritei cea desteapta si frumoasa
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 10 2007, 10:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim,multumim!Azi a mai luat un 10 la geografie!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 07 10 2007, 9:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ma laud si eu:printesa mea de cateva zile se tine de canapea si se ridica in picioare,sau de mine daca stam pe jos si ne jucam,merge in 4 labe si cand ajunge langa mine se tine si se ridica. Very Happy
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 08 10 2007, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

al meu nu mai vrea la gradi. se trezeste dimineata si urla ca nu mai vrea la gradi. motivul: nu mai vrea el si gata. cu greu il convingem, il ducem cu masina si cind sa-l dam jos nu vrea si pace. se tine strins de scaune si nu vrea. cred ca s-a plictisit , desi in fiecare zi vine cu ceva nou.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 08 10 2007, 5:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wow,Dany,ce rapida e picia!
Ana,sa nu fie ceva in neregula pe acolo pe la gradinita ca un motiv are puiul de nu-i mai place!

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 09 10 2007, 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, nu stiu ce ar putea fi in neregula. Doaman se poarta frumos cu el, ii distrage atentia, ii da activitate sa se simta util de dimineata, il tine in brate la nevoie.
seara zice ca merge, ca nu plinge, dar dimineata nu mai vrea si gata. poate e doar un moment
si mi-e ciuda pe el ca face asa la program scurt. pai daca era la prelungit, ce facea?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 09 10 2007, 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana pai voi de-abia v-ati dus la gradi anul asta nu?
Eu zic ca e normal sa sa planga la inceput. Chestia e sa nu planga toata noaptea, sa nu vomite, etc (am auzit si de-astea). Si chestia cu plansul de dimineata sa nu dureze mai mult de 2 luni.
Nici Monicai nu i-a convenit dusul la gradi la inceput - si ea era tot la program scurt, nici macar nu manca acolo!
Dar se smiorcaia doar pe drum pana acolo si inca maxim 5 min. dupa ce plecam eu.
Acomodarea "adevarata" a avut loc abia dupa vreo 4-5 luni de gradi! Adica dupa cca. 2 luni nu mai plangea, dar nici nu se juca cu ceilalti.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 11 10 2007, 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri am primit de la nepotul meu care e un pic mai mare, o sacosa cu o
totosi de casa....incepe Andi sa scoata din ea unu, doi....trei totosi la fel (erau 2 perechi la fel). Si exclama:"Da ce?! Eu am 3 picioare?!" Laughing Laughing Raspunsul meu a fost: "Ai sa fii suprins, ai 4!" Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare
Pagina 1 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum