| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 11 12 2008, 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prima aniversare am facut-o acasa insa ma gandesc de pe acum pentru urmatoarea.Sincera sa fiu,e greu,e bataie de cap,nu am habar unde sa fac la 2 ani.Chiar daca nu suntem in tara alaturi de toata familia,avem aici destui care vin:nasii de botez,familii cu copilasi,si ne adunam cam 20 de persoane.Pe de alta parte prefer sa fac acasa pentru ca zic ca ea inca e destul de mica,sa fie in mediul ei,sa poata face ceea ce vrea,sa doarma daca ii este somn. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 12 2008, 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany si eu as zice sa faci acasa.
De la 3 ani in sus te poti gandi la petreceri in locuri de joaca. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 12 12 2008, 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate,atunci va fi mai marisoara si va fi altfel. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Dum 15 02 2009, 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi,cam ce sa pregatesc pentru ziua printesei.Chiar daca suntem in Italia,gatesc romaneste. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|