CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Copilasi la gradinita
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 10:08 pm    Titlul subiectului: Copilasi la gradinita Raspunde cu citat (quote)

M-am gandit sa creez topicul asta unde sa putem discuta mamicile cu copilasi de 3-7 ani despre problemele specifice varstei.

Cum se simt copii vostri la gradi? S-au adaptat usor? E mai bine la gradi sau cu bona/bunica? Merg la gradi de stat sau particulare?

In cazul nostru Monica se simte foarte bine la gradi. Azi am fost prima zi si e foarte mandra ca e in grupa mare Laughing si foarte incantata ca si-a revazut colegii. Noi avem o combinatie de gradi + bona, adica sta la gradi pana la 14.00 si de acolo o ia bona care sa cu ea pana la 6 - 7 seara, asta fiind solutia noastra datorata faptului ca bona are grija de ea de la 3 luni si ca fata mea nu mai doarme la pranz, deci n-o pot lasa la gradi pana mai tarziu.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

edy va merge anul asta la gradi, grupa mica. e la program scurt pina la 12. am mari emotii. incerc sa-i explic cum o sa fie, ca o sa fie copii, o sa-si faca prieteni, o sa fie o doamna care ii invata cintece si poezii, ii invata sa numere si sa se joace. ii spun ca eserviciul lui si ca toti copiii au serviciu . sper sa se acomodeze.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mult succes Ana.
Mergeti la gradi de stat sau particulara? Cati copii sunt in grupa?
La noi acomodarea a parut usoara la inceput apoi am avut ceva probleme in sensul ca Monica nu se juca cu ceilalti copii. Asa cum a zis atunci educatoarea "ii tolereaza dar nu se amesteca" Laughing Cica la activitati era foarte atenta si raspundea prompt si cu placere iar cand ii lasa sa se joace se baga intr-un colt si ii privea cu un aer superior pe copii care se jucau Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uitasem sa zic. Spune-i si ca o sa stea acolo fara tine, ca tu ai serviciul tau, tati serviciul lui si ca va reuniti toti in fiecare dupa-amiaza acasa .... Asta ca sa nu se sperie si sa planga cand o vedea ca-l lasi acolo si pleci Wink
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asa ii spunem, ca noi plecam si venim dupa el cind se face ora 12. si ii explic ce inseamna pentru el ora 12, adica ora la care venim de afara vara, sau cind incepe nu stiu ce la televizor, etc.
e gradi de stat. as fi vrut la particulara, dar mi se pare tare scump. e cam 6 mil/ luna.
cred ca sunt pina in 25 de copii in grupa. la program scurt nu se prea inghesuie lumea. mai ales ca in aceeasi cladire sunt si o cresa si gradi cu program prelungit. nu erau locuri la prelungit, asa ca am ales varianta asta. mai intii ne-am gindit ca il vom putea transfera in prima luna, dar nu cred ca e o idee buna, deoarece inceputul e cel mai greu, si sa-l schimb la alta educatoare, alti copii, cred ca e prea mult pt el.
oricum, mergem la cumparaturi si alegem rechizite impreuna pt gradi. e tare fericit.
si zilele astea am pus-o pe bunica-sa sa-l duca sa-i arate gradinita si clasa, si doamna
e o doamna cam de 45-50 ani, distinsa, eleganta, dar tare placuta. cel putin asa zice soacra mea, ca ea s-a ocupat de treburile astea.

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

600/luna pentru program scurt (fara masa) chiar e scump! Daca e cu masa atunci nu e.
In Bucuresti din pacate sunt 35 de copii in grupa si mie mi s-a parut mult prea mult asa ca am dat-o la particulara. Initial am zis ca doar un an si apoi o mutam la stat, dar e asa de bine la gradi a noastra ca ne-am razgandit Very Happy

Ultima modificare efectuata de catre sorana la Mar 04 09 2007, 2:22 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 04 09 2007, 8:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andi e la gradi particulara. este 600/luna, dar program prelungit. Ieri a fost prima zi in care a dormit acolo, asa ca mi-a spus ca a dormit langa un bebe ( un baietel de 3 ani Laughing ). Toata vacanta cat i-am zis ca o sa doarma acolo nu era incantat. Dupa ce am stabilit impreuna (sau asa a vazut el Wink ) ora la care ma duc sa il iau de acolo, e totul ok Very Happy Singura problema pe care o am momentan este faptul ca trebuie sa il iau la 16.00, maxim 16.30. Este incomod pentru ca eu normal muncesc pana la 17-17.30.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 06 09 2007, 11:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e cineva din Brasov pe forum? eu trebuie sa o transfer pe diana la gradi in brasov ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 09 2007, 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In grupa mare au inceput sa faca bastonase si liniute. Din alea de care faceam noi in clasa I. Si au facut sinonime si antonime. Si adunare si scadere pana in 10.
Asa e programa? Mie mereu mi s-a parut ca li se cere cam mult Embarassed
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Vin 07 09 2007, 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, asa facea si Antim anul trecut la grupa mare.si nu numai bastonase si liniute ci chiar litere si cifre. pe mine ma deranjeaza asta ca sunt multi(suntem la gradi de stat)si nu are timp sa le arate cum sa le scrie. le face doamna model pe caiet si ei il copiaza. si se obisnuiesc sa scrie in cele mai ciudate moduri, o sa le fie greu la scoala sa se dezobisnuiasca.Antim vad ca le face sa arate ca modelul, dar le scrie de jos in sus si de la dreapta la stanga. eu ma lupt cu el sa-i arat cum, dar el nu intelege rostul. zice ca arata bine si asa, ce conteaza din ce parte incepe.
Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 09 2007, 2:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andi imi zice dimineata ca nu vrea la gradi ca nu vrea sa doarma acolo. Dar nu din orice motiv, ci pentru ca nu stie cat sa doarma Shocked Laughing Si el nu stie cand se trezesc ceilalti copii. Adica cred ca il cearta ca nu doarme suficient, si ca ii trezeste pe ceilalti copii. Am cazut de comun acord sa se trezeasca cand se trezeste si alt baietel, Vladut. Macar asa nu il cearta numai pe el (am gandit eu Wink ).
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 09 2007, 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai are dreptate copilul Adita - daca arata frumos ce conteaza cum le face Laughing
Fi-mea (in plus fata de ce zici si tu ca uneori ma mir cum de seamana litera aia la cum le face) mai tine si creionul / pixul aiurea - adica intre inelar si mijlociu.
Am incercat si sa o conving sa tina pixul intre aratator si mijlociu si sa faca literele corect (eventual de la stanga la dreapta Laughing ) dar ca si tine nu am avut succes.
Si nici nu vreu sa o stressez prea tare - mi se pare prea mica pentru lectii si la gradi si acasa - la varsta ei eu nu faceam altceva in afara de joaca (nu am fost la gradi) si apoi m-am descurcat foarte bine la scoala ( Embarassed ) . Si mi-e cam mila de ei, asa mititei si cu atatea chestii de facut si invatat.
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 07 09 2007, 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Nico merge la gradi din 17 sept. Sper sa-i placa. Este o gradi de stat dar sint doar 25 de copii in grupa fata de alte gradinite unde sint 30-35. O sa revin cu amanunte dupa ce incepem efectiv, si eu sint curioasa cum ne vom descurca. Wink
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 17 09 2007, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

azi la-m dus la gradi. am avut o multime de emotii. lui Edy insa i-a placut, a fost tare incintat. a fost un pic mai greu cu trezitul dimineata. i-a placut mult de doamna, s-a jucat intruna, le-au dat un corn si lapte pe la 10. cind m-am dus dupa el m-a intrebat ce caut acolo, ca el mai vrea sa stea 5 minute.
e la program scurt si eu sunt multumita. mai putin bunicii Rolling Eyes care tre sa-l ia la prinz acasa.
acuma doarme, e obosit de tot.

Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 17 09 2007, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi dupa 2 zile la gradi am racit deja Sad
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 17 09 2007, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nico a racit din prima Sad . O sa revin altadata cu amanunte.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 17 09 2007, 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi suntem "avansate" adica ne-a si trecut amigdalita pe care am capatat-o dupa prima saptamana de gradi.
Noi suntem acum in a 3-a saptamana ca la noi gradi incepe la 1 septembrie.

Sper sa fie singurul episod de acest gen pentru toamna asta, pana acum asa a fost - adica o raceala/gripa/viroza la inceput de gradi si gata - un an fara probleme Very Happy
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 19 09 2007, 5:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si diana e la gradi, deocamdata aici si de la 1 oct. la Brasov...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 21 09 2007, 4:20 pm    Titlul subiectului: Re: Copilasi la gradinita Raspunde cu citat (quote)

Deci si eu Laughing
Suntem anul III Laughing Laughing . Adica grupa mare. Peste grupa mica am sarit dupa 2 sapt de chin, atat din partea noastra cat si din partea copilului (cu plansete, febra de suparare, nemancat etc). Anul trecut, la grupa mijlocie parca era alt copil. Razz Ii placea, se juca, iar cand a mai avut ea perioade de plans, i-au trecut repede.
Acum, la grupa mare, e fetita mare si e bucuroasa ca a reinceput gradinita. Este cea mai buna din clasa la matematica (si nu numai), este receptiva, ii place mult. Ii place limba germana pe care o invata acolo si ma invata si pe mine Laughing .
Dar tot zice ca i-ar placea cu mamaie acasa Razz Razz , da parca nu o mai zice cu ardoarea din anii trecuti Laughing
Ii place foarte mult la aceasta gradi (imi place si mie, dar ei Laughing ), le iubeste pe cele doua surori de la clasa ei si e fericita ca anul asta tot cu ele este (la celelalte clase s-au schimbat surorile, s-au rotit cu celelalte gradinite ale lor).
Chiar azi-dimineata am ajuns primii, surorile nu erau nici ele in clasa si a fost tare trista sa fie singura. Am mai stat un pic cu ea, apoi a venit sora-asistenta (care o place tare mult pe Lexi) si a zis ca ramane ea pana vin surorile. Si Lexi a inceput a plange: nuuu, eu vreau cu sora mea Laughing . A ramas, pana la urma, cu sora asistenta, ca intarziam la serivici.

Desi platim program intreg, o lasam doar pana dupa masa de pranz, caci e mamaie care ar suferi mult daca ar ramane fara preocuparea ei cea mai draga Razz .
Gradinita este super, suntem tare incantati de ea.
Nu e nevoie de fondul clasei, copiii au tot ce le trebuie, mancarea e faina de tot... Chiar spunea, inainte sa inceapa gradi, ca abia asteapta sa manance si mancarea buna de la gradi Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 21 09 2007, 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noua toti cei care lucreaza la gradi (cred ca fara domnul de dans Laughing ) ne spun ce copil cuminte avem si ce mancacios e si ca e o placere sa stai cu el! Oare cum va fi mai incolo? Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum