CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Machiajul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 31 08 2007, 3:05 pm    Titlul subiectului: Machiajul Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa vorbim despre asta..cat de des folositi machiaj,ce culori preferati.Urmati mereu ce e la moda sau ceea ce va place?Si,de ce nu,sa impartasim experienta si sa ne sfatuim ca eu zic ca avem ce invata una de la alta.De exemplu,eu nu stiu cum sa fac sa nu se mai adune fardul pe pleoape,ca ma machiez mai mult la sfarsit de saptamana si de cele mai multe ori il gasesc adunat pe pleoape desi e de buna calitate.Care-i trucul? Ce nu stiu eu sa fac? Chiar as vrea sa nu-l mai gasesc asa.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 31 08 2007, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca sa te dai cu putin fond de ten daca folosesti sau nu te da cu crema pe pleoape si aplica fardul cind pielea e bine uscata. Cit despre culori, nu trebuie sa fie aceleasi nuante cu imbracamintea, dar nici sa fie culori care nu se potrivesc. Eu prefer un gri deschis ca mie imi lumineaza fata, sau lila sau bleu ff deschis, un crem suav si putina umbra la coada ochiului, asa ma face mai vesela, o linie neagra subtire si putin rimel, numai cit sa dea culoare la gene, ca prea incarcat, cit de bun o fi se vede ca si cind ti l-ai aplicat peste machiajul de ieri. Eu nu folosesc nimica pentru obraji, nici macar fond de ten, in schimb nu imi lipseste luciul de buze transparent, care il aplic ori peste ruj, ori direct pe buze ca sa fie cit mai naturale, ce-i drept prea multe cosmeticale nu am, dar care le am is f bune si se cunoaste diferenta intre un ruj de 1,50 euro si altul de 12 euro, cu toate ca nuanta e aceeasi Very Happy si nu incape nici o indoiala ca si tu cred ca ai la fel, mai putine, dar bune. Cit despre parfum eu merg pe Estee Lauder sau Givenchy, sotului i-am descoperit Channel Allure ca miroase mai bine pe pielea lui decit Dior, si vara pt amindoi CK One unisex ca merge la fix.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 31 08 2007, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu fond de ten am incercat,cred ca nu am procedat prea bine,incerc maine inainte de plaimbare si cumparaturi si am sa vad,sper sa dea rezultate ca imi place macar sambata si duminica sa ma aranjez ca in rest dau doar cu luciu de buze.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 01 09 2007, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu folosesc machiajul. nu ca as fi impotriva lui, ci nu stiu sa ma machiez. imi pal tare mult doamnele machiate . nu imi place machiajul strident, ci cel elegant si distins.
folosesc doar crema anticearcane, si cea de fata, bineinteles

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 02 09 2007, 12:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Strident nici mie nu-mi place.
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Dum 02 09 2007, 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De la o vreme ma fac cu dermatograf albastru sau bleu, ruj, fara altceva pentru zi, la o party, un rimel.
cat mi-as dori sa incerc machiaje diverse, nu prea am timp.
Fetele aveti poze cu voi machiate?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 10 2007, 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad pe la tv si pe strada doamne machiate frumos si mi-e ciuda ca nu am timp mereu sa ma machiez.Am vazut unele date cu fard de pleoape si cu o dunga neagra cu dermatograf...cam care ar fi metoda ? Care-i ordinea de a avea asa un machiaj?
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 05 10 2007, 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu estiu ca intai dai fardul de ploape si apoi creionul /tusul de ochi.... dar eu nu pot asa ca nu reusesc sa-mi trag o dunga dreapta din prima si prefer sa fac intai cu tus, daca nu e dreapta refac si abia la urma dau cu fard... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 05 10 2007, 10:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mai intai imi dau cu dermatograf/tus si apoi cu fard si dc se acopera putin dunga o mai retusez cu creionul cam asa :

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 10 2007, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bune sfaturi.Ieri inainte sa plec la plimbare si cumparaturi cu sotul si fata am procedat asa si am fost multumita de rezultat.Nicky,arati super!
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 06 10 2007, 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Off topic:Multumesc,Dany!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 31 10 2007, 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-au cam priit sfaturile vostre si mi-a revenit pofta de a ma machia ca,in ultima vreme nu prea mai faceam asta,atunci cand ieseam de multe ori ma imbracam pe fuga si lasam asta pentru alta data.Cred ca ar trebui sa continuam sa vorbim despre asta,sa ne impartasim din experiente si sa dezvaluim mici trucuri.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum